Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 080
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Под Слънцето
lardero, мислиш ли,че ако  ми беше познала щях да се надявам тук, във форума, да получа инфо за читава гледачка ?

# 196
TopsyG,както четеш във форума за всяка гледачка има положителни и отрицателни мнения.Досега не съм прочела за нито една само положителни думи.И все пак някой те е завел при нея предполагам защото е бил или чул нещо добро.За това обменяме информация за да намерим читава гледачка.

# 197
  • Под Слънцето
lardero, няма  такава!
 тук таме  попадения , но никоя не е надминала 10те %..

Когато брат ми беше изчезнал , обиколих  де що имаше -тоз чул, онази ходила.. Една каза ,че е затворен , ама близко било. Друга ,че е катастрофирал и бил прибран в болница без документи. Трета - че е под земята . В държава с У , в село не знам кое.. В крайна сметка се оказа,че негови стари познати са го подлъгали да си зареже сигурната работа в чужбина, за да иде  другаде, от където да го пратят да пренесе .. от другия край на света- Аруба.. Осъзнал се нашият, не взел нищо, но на летището го арестуват  ,че им се видял подозрителен , а може и да е бил подготвян за бушон. Но тъй като нямал нищо в себе си , го държали известно време  за всеки случай. Единствено Марияна
Николаева при 2рото посещение ми каза, че ще ми се обади чужд човек  от чужбина за брат ми. На нея й се привидя и държавата с У. Верно, има У в Аруба.. и наистина ми се обади човек, представил се за офицер от полицията  там, разговаряхме , изпратих пари по WU за преназначаване датата на полета му до полицията там , и след 3 дни си  кацна ..
Но не пожелавам на никого да   тъне в неведение относно изчезнал близък.

Затова и  се опитах да помогна на  това момиче, което преди седмица търсеше начини , оставих й номера си, но не ми позвъни.. От никъде 100 % помощ  не намерих..

# 198
Здравейте, от около месец чета вашите коментари по темата за гледачки и ясновидци. Смея да твърдя че допреди това не знаех абсолютно нищо за тях, нито пък се бях и замисляла да се възползвам от услугите им.
Благодаря ти Fairy Mary за труда, който си положила, за да споделиш така подробно своя опит! Искам да ди кажа, че и моето мнение е 1:1 с твоето относно леля Искра!   bouquet
Сега към всички в този форум - моля, ако някой има инфо за дама на име НЕДА от "Гео Милев", София, нека ми пише на лични! Благодаря Ви предварително!   bouquet  bouquet

# 199
Здраейте , днес най- накрая се свързах с Мадлен от Варна може и да е надеждна.. Улучи букви на починали хора и каза име на мой роднина.. За миналото като цяло позна за в бъдеще в процес на разбиране е !  Надявам се че е надеждна ако някой друг има отзиви за нея нека сподели ! Имаше и други хора при нея които не за първи път ходят .. Казаха че били доволни . newsm78 Но когато ми помогне мога да кажа най- точно ..

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 16:54 от ofof

# 200
  • Под Слънцето
ofof , радвам се ,че си я открила , защото когато опитах да ти отговоря, кутията ти беше пълна, а след това  не бях тук до вчера.
 та кви пари ти взе сега и още ли е до дружба?

# 201
Колкото и оставиш взима , до дружба е още . За кое се опита да ми отговориш ..?  newsm78

# 202
  • Под Слънцето
На ЛС ,което ми прати , за да ме питаш за Мадлен (fubar)
Не помниш на кого какво си писала ли?

# 203
На ЛС ,което ми прати , за да ме питаш за Мадлен (fubar)
Не помниш на кого какво си писала ли?

Разбира се че помня какво пиша , така или иначе вече пробвах с нея , но ти благодаря че си пробвала да отговориш ! Simple Smile

# 204
Писал съм за Неда, в старите теми! Ходих лятото на миналата година при нея. Живее точно зад Мост компютърс. Гледа на кафе и карти, говори страшно много, но общи работи, постоянно се налагаше да я връщам към себе си, защото се отплесваше с разни щуротии за себе си, и семейството си. Говори много за зодии, също споменава и букви. Но при буквите същественото, е че буквата може да значи име, или презиме, или фамилия, което значи да улучиш игла в купа сено. Много се хвали, което ми направи много лошо впечатление. Взима 30лв., като мен ме кара да си купя катинар и да спя над него, и после да го хвърля на тротоара. После пак трябваше да отида при нея, и това в рамките на три дена, като при второто посещение отново ми поиска 30лв. При второто посещение, едва се отървах от нея, защото ме държа три часа, и вече заспивах от скука. Наговори ми пак същите неща от първия път, нищо конкретно - само общи приказки, и пожелания. И понеже реших, че за тая "лекция" не заслужава повече да и давам нищо, и казах че имам само пет лева, и и ги оставих. За мен, не си заслужава тази жена.

Аз да подновя питане си за Таня от Люлин! Звъня и от пет дена, през час, и тя или не вдига или затваря телефона. Вече си мисля, че на аудиенция при папата ще отида по-лесно, отколкото да се свържа с въпросната.

# 205
Здравейте, за първи път се осмелявам да пиша във форума. Имам един въпрос, който ме вълнува и ще се радвам ако някой ми отговори. В петък ходих на гледачка по въпрос свързан с отношенията ми с един определен мъж. Ясновидката гледаше на карти и ме помоли да и го опиша (черна коса, тъмни очи) при което тя го постави, като спатия и всичко, което ми каза се отнасяше за тази спатия. Интересно ми е не трябва ли да е пика ? И възможно ли е всичко, което ми е казала да се отнася за др. мъж, а не за този, който ме интересува ?

# 206
Писал съм за Неда, в старите теми! Ходих лятото на миналата година при нея. Живее точно зад Мост компютърс. Гледа на кафе и карти, говори страшно много, но общи работи, постоянно се налагаше да я връщам към себе си, защото се отплесваше с разни щуротии за себе си, и семейството си. Говори много за зодии, също споменава и букви. Но при буквите същественото, е че буквата може да значи име, или презиме, или фамилия, което значи да улучиш игла в купа сено. Много се хвали, което ми направи много лошо впечатление. Взима 30лв., като мен ме кара да си купя катинар и да спя над него, и после да го хвърля на тротоара. После пак трябваше да отида при нея, и това в рамките на три дена, като при второто посещение отново ми поиска 30лв. При второто посещение, едва се отървах от нея, защото ме държа три часа, и вече заспивах от скука. Наговори ми пак същите неща от първия път, нищо конкретно - само общи приказки, и пожелания. И понеже реших, че за тая "лекция" не заслужава повече да и давам нищо, и казах че имам само пет лева, и и ги оставих. За мен, не си заслужава тази жена.

Аз да подновя питане си за Таня от Люлин! Звъня и от пет дена, през час, и тя или не вдига или затваря телефона. Вече си мисля, че на аудиенция при папата ще отида по-лесно, отколкото да се свържа с въпросната.
Благодаря за инфото!   bouquet

И преди беше ставало дума-Таня периодично напуска Люлин и го замества с арабския свят, където ходи на гурбет за неопределено дълги периоди  и през това време не реагира на позвънявания  изобщо.Когато е на територията на татковината , също не вдига много много телефона, особено през седмицата, защото/ поне преди/ работеше нещо и  извън качеството си на врачка, така че, ако много държиш да се видите, зареди се също с толкова търпение, все ще я уцелиш някой път.Другият вариант е проба на място-мисля, че адресът беше "Македония" , 3.

А, относно "ползотворните" разговори с Неда, интересно ми е как реагира, когато наместо поисканите 30 лв ,за логореята си  е получила награда от 5?

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 17:16 от ryannn

# 207
Аз бях днес при Милка от Караисен....
Без думи съм, изобщо не си заслужава ходенето до там....
Ако сте решили да посетите някого - то тя определено не е човека.

# 208
Въпросната Таня е в София! Мой познат специално дойде от Англия за да я посети. Беше попилял телефона, та от тук го намерих и му го дадох. Миналата седмица беше при нея, и е възхитен. Той и преди се е съвещавал с нея, та явно има наблюдения, но аз честно казано не вярвам докато лично не се убедя. Тая година толкова да ми трябва гледачка, и толкова пък поне 1% да беше налучкала някоя, ама нейсе. А на тая и звъня точно през час, уикенда я пожалих, но май не е трябвало! Райън ти не беше ли ходила при тая, нещо ми се мотае по старите теми, че беше споменавала нещо, или бъркам?

А за Неда, моя позната искаше да ходи при нея, нейна колежка била възхитена (явно хората са верно много зле, щом се връзват на секви глупости) Та аз като "виден експерт" трябваше да я проверя! Ами да ти кажа, въобще не страдам от липса на скрупули! В крайна сметка, щом въпросните операторки с отвъдното, са решили да взимат пари, аз смятам че трябва да си ги заработят, или бъркам? Даже сега като се замисля, и тея 5лв и бяха много, ама сега съм на друг акъл ... Имал съм случай въобще да не давам пари, например при една циганка Данка май беше, към Люлин в едно гето. Тая само като ме видя, трябваше да ме изгони направо, за да не и гледам резила. Накрая след като видя по реакциите ми, че попаденията и бяха 0, въобще и не продума за пари. А на приятелката ми, отмъкна тлъсти суми, за шишета с вода, и простотии с катинари.

# 209
Въпросната Таня е в София! Мой познат специално дойде от Англия за да я посети. Беше попилял телефона, та от тук го намерих и му го дадох. Миналата седмица беше при нея, и е възхитен. Той и преди се е съвещавал с нея, та явно има наблюдения, но аз честно казано не вярвам докато лично не се убедя. Тая година толкова да ми трябва гледачка, и толкова пък поне 1% да беше налучкала някоя, ама нейсе. А на тая и звъня точно през час, уикенда я пожалих, но май не е трябвало! Райън ти не беше ли ходила при тая, нещо ми се мотае по старите теми, че беше споменавала нещо, или бъркам?

А за Неда, моя позната искаше да ходи при нея, нейна колежка била възхитена (явно хората са верно много зле, щом се връзват на секви глупости) Та аз като "виден експерт" трябваше да я проверя! Ами да ти кажа, въобще не страдам от липса на скрупули! В крайна сметка, щом въпросните операторки с отвъдното, са решили да взимат пари, аз смятам че трябва да си ги заработят, или бъркам? Даже сега като се замисля, и тея 5лв и бяха много, ама сега съм на друг акъл ... Имал съм случай въобще да не давам пари, например при една циганка Данка май беше, към Люлин в едно гето. Тая само като ме видя, трябваше да ме изгони направо, за да не и гледам резила. Накрая след като видя по реакциите ми, че попаденията и бяха 0, въобще и не продума за пари. А на приятелката ми, отмъкна тлъсти суми, за шишета с вода, и простотии с катинари.

Да, знаем я Данчето от отдел " катинари и икони".Щом самата тя, в качеството си на " дърта циганка", която лъже, както твърдо се е установил термина в народната езикова употреба , се е усетила, че е толкова зле, че не е добра  идея да ти иска пари....Помня, че когато ми се наложи да я подиря с надежда, че може да има наистина дарба, както  беше рекламирана във форума, докато обикалях да я издирвам из циганската махала, се чувствах като в някакъв виетнамски филм и си казвах" това не може да е истина". И действително, нищо от Данкиното плещене не беше истина, както   впоследствие времето много категорично показа.Понеже осезаемо дрънкаше глупости над една икона, я помолих да се пробва на кафе-белким там каже нещо....Напразни надежди!Бутна ми една  много " чиста" чашка с най-рядкото кафе на света,нещо като рехав  кален разтвор  , след изпиването на който и с най-мощен микроскоп следи и фигури  нямаше как да се видят и каза още 1-2 несвързани с реалността думи.Тъй и тъй си я минал вече процедурката с катинара при Неда, да се "отключвате" и в циганската махала е било съвсем излишно, та чудесно, че си се пропуснал туй тайнство.

Относно Таня, бях там преди много време с още един приятел, а отделно моя позната също ходи.Та, имам впечатления от трима ни, И тримата получихме предписание да се грабнем да идем при признат от нея ходжа, за да ни избавел  от проклятие.Каза някакви неща,не кой знае колко важни или съществени .След доста време имах конкретен  сериозен проблем и въпреки че първият сеанс не беше особено основание да искам да се занимавам пак с нея , ми беше доста гадно по разни причини и реших , все пак , да опитам отново.При първото гледане имаше някакви попадения, макар и както казах , не особено значими.При второто каза неща, противоречащи на вижданията й от първото гледане.При другите  двама души, за които споменах, предсказанията не се сбъднаха.За да я търсиш толкова хипер усилено ,едва ли нещо ще те спре да се озовеш при нея, така че наистина ти пожелавам успех и пиши, ако  предсказаното после действително се сбъдне.Със сигурност , това е единствената смислена причина за впечатленост и възхита.

Все пак, наистина-майстор Неда как прие 5те лева, наместо поисканите 30?Simple Smile

Оше веднъж, успех!

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 23:47 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт