Ясновидци/врачки - тема 20

• 219 093
  • 729
  •   2
Отговори
# 420
Момичета, ако Валерия Христова вече не работи защо продължава да е в списъка вече втора година, след като реално не съществува вече като ясновидка? И дали всички други са "действащи"?

# 421
Дами!
Аз мога да споделя с вас за Милка от София.Ходила сам на много врачки,ходжи и какави ли не,някои познават,но никога точно.Една приятелка ме заведе при Милка в Редута преди около 10 години и от тогава до сега ходя почти всеки месец да си сверя часовника с точност.

Препоръчвам я.
тел. 0887 43 98 21  Милка/Редута
предварително се  разбирате
.   Кико, не се прави така. Позачакваш няколко дни, пускаш някоя и друга плява - детето се напикава, косата ми пада........После споделяш как ти е познала името на котката....? Ние ще ти повярваме и ще хукнем към нея.  Може да си направиш два-три профила още, но гледай да е през прокси, че Тати ще те залови иначе.

Самото момиче, което ми беше препоръчало Милка , сетне официално си посипа главата с пепел и други каминоотпадни продукти. Минимум 20 лв твърдо се изискват срещу мрачна компания , а, което е по-важно,  в мрак тъне и ясновидския й взор.Самата тя постоянно разказва  цитираното в рекламата по-горе, а именно-как всеки месец някой си си сверявал часовника при нея.По-добре да се ползват по-точни източници за сверяване на часовници, че по нейният и самолет може да изпуснеш.

Точно по времето, когато тук весело беше публикувано първата Милкина реклама, паралелно беше въведена на пазара и кака Лили  с работен метод: гледане на карти-от   Зона Б-5  ли беше, Разсадника ли....
Там се събираха твърдо по 30 лв  на калпак и упорито се предлагаха " муски" по 28 и нагоре, които при разтваряне разкриваха съдържащата се в тях...тоалетна хартия.....!Никой не отрича, че има моменти, в които този санитарен артикул може да притежава магически и спасителни свойства, но  при  размер 1 см Х 1 см, 28 лв идват много.По-добре-Кауфланд.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 14:21 от ryannn

# 422
И една важна подробност! Кака ви Милка на мъже не гледа..... явно се бои от саморазправа  Mr. Green

# 423
Здравейте,
Ходих при Таня от Ребърково. Гледа само в събота и главно със записан час. Всеки понеделник майка и записва по телефона. Пари не иска, взима каквото и оставиш (даже и иска да върне парите). Аз и оставих 10 лв. и една кутия бонбони. Жената е много приятна, около 40 г., доста хора имаше при нея. Християнка е. На мен ми даде отговори на въпроса, за който питах. Ще изчакам да минат сроковете, които даде и ще пиша отново.

# 424
Момичета за първи път ми се случва такова нещо. Жената с която говорих по скайп и ми каза неща , които май са много верни, заради мен е носила снимки на друга гледачка от района, и тази другата и тя е видяла същото, което ми каза Стела.  За първи път срещам човек, който иска да ми помогне да разбера истината и то по своя самоинициатива.  Hug

# 425
прочетох за някаква баба шеки от рударци и искам да попитам,някой ходил ли е при нея,какви са впечатленията и ако може нейн номер

# 426
    може ли да дадете координатите на тази Стела,как й е скайпа или телефон?

# 427
    може ли да дадете координатите на тази Стела,как й е скайпа или телефон?

Писах ви на лични.

# 428
  • София

Самото момиче, което ми беше препоръчало Милка , сетне официално си посипа главата с пепел

Точно по времето, когато тук весело беше публикувано първата Милкина реклама, паралелно беше въведена на пазара и кака Лили  с работен метод: гледане на карти-от   Зона Б-5  ли беше, Разсадника ли....
Там се събираха твърдо по 30 лв  на калпак и упорито се предлагаха " муски" по 28 и нагоре, които при разтваряне разкриваха съдържащата се в тях...тоалетна хартия.....!Никой не отрича, че има моменти, в които този санитарен артикул може да притежава магически и спасителни свойства, но  при  размер 1 см Х 1 см, 28 лв идват много.По-добре-Кауфланд.

Ей, RIANNN! Срама нямаш!!! Joy Жената ти е дала тоалетна хария, верно, на завишени цени, ама на мен ми е продала счупена клечка за зъби с толкова малко памук около нея, че никакво кръвотечение не може да се спре. От всяко лошо има и по-лошо!!! Laughing

# 429
  • София
Момичета, знаем ли нещо за "леля" Мария от Пловдив с тел 0898239022, някъде по "Васил Априлов". Гледала ей така(около 10 лв и помагала за повече) ???  bouquet

# 430
Някой има ли опит с човек , който познава по снимки, в момента проверявам една информация.

# 431
Някой има ли инфо за жена на име Данка Радкова? В статии в интернет я наричат "феномен" и т.н. В смисъл, някой има ли преки, безпристрастни наблюдения?

# 432
Но повечето не можаха да видят, че тотално загубих бизнеса си и се преместихме в друг град да живеем.Затова пак казвам няма тотални гледачи. Но го отчитам на факта, че не съм ги питала и наблягала на това, имах си други проблеми.

# 433
Здравейте.
Искам да попитам дали някой се сеща за една жена, живееща може би в ЖК.КРАСНА ПОЛЯНА В София? Преди 15-ина години една колежка тогава ме заведе при нея. Пътувахме с трамвай 22 и според там, където слязохме реших,че сме в Красна поляна. Не `и взех телефона, не записах и запомния адреса `и, но всичко, което ми каза тогава се случи. Или поне това,което помня.
Спомням си,че живееше на 1-ия етаж и имаше черна котка, която бе плътно до нея.
Искам да отида отново при нея, но незнам как да я открия. Тогава да е билаоколо 40-те.
Благодаря Ви предварително!
Иначе ходих при Николета и не съм очарована. Не за това ,което ми каза, а за отделеното време.
2 въпроса и толкова.
Преди 3 години ходих при Божидар Караджов - и той ми отдели 4 минути, като при предварително записан час чаках допълнително още 2 часа и се държа ужасно.
Затова питам за онази жена,беше мила и това, което ми каза се случи.

# 434
Здравейте.
Искам да попитам дали някой се сеща за една жена, живееща може би в ЖК.КРАСНА ПОЛЯНА В София? Преди 15-ина години една колежка тогава ме заведе при нея. Пътувахме с трамвай 22 и според там, където слязохме реших,че сме в Красна поляна. Не `и взех телефона, не записах и запомния адреса `и, но всичко, което ми каза тогава се случи. Или поне това,което помня.
Спомням си,че живееше на 1-ия етаж и имаше черна котка, която бе плътно до нея.
Искам да отида отново при нея, но незнам как да я открия. Тогава да е билаоколо 40-те.
Благодаря Ви предварително!
Иначе ходих при Николета и не съм очарована. Не за това ,което ми каза, а за отделеното време.
2 въпроса и толкова.
Преди 3 години ходих при Божидар Караджов - и той ми отдели 4 минути, като при предварително записан час чаках допълнително още 2 часа и се държа ужасно.
Затова питам за онази жена,беше мила и това, което ми каза се случи.
А Божидар Караджов позна ли нещо? Питам, защото преди няколко дни бях при него. За диагностика определено е добър, но за останалото не мога още да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт