Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 875
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Готово:))

# 601
  • Под Слънцето
при  таз светлана явно сичките сме с магии.. а уж по телефона звучеше разумно и ме обнадежди да бия аз тоз път от варна до  хасково  #2gunfire така ме идоса още от  портата.. аз не съм пристъпила, тя  казва и отсича магия съм имала..кат й  рекнах ай поне да каже кой я е сътворил-   до 9то коляно цялата ми рода се оказахме с магии.. то,че има китки сред тях, дет не са за мирисане си е верно, ама .. цената беше към хилядарка и било ефтино, щото тя много разбирала.. как се врътнах и си тръгнах на магия та спрях чак в СЗ да заредя колата...
ма да са пофаля - и аз  открих една сред купчината ла.на , дет' засега  ми аресва как се справя с питанките ми.

# 602
За коя Светлана от Хасково говорите? Защото аз знам за две, тази при която съм ходила приема на центъра.

# 603
  • София
Simple Smile Simple Smile Simple SmileА на мен 0 познаваемост от Светлана .Наговори ми пълни глупости!
nikiki11 надявам се да споделиш след срещата със Светлана впечатления:)

Здравейте момичета и момчета,

честно казано нямаше нито едно грешно попадение... всичко което ми каза за миналото, както и плановете ми за бъдещето са верни. Предсказанията са за 3 години напред... Simple Smile

поздрави

Има ли реално сбъднали се прогнози, които Светлана е дала?
Какво значи "плановете ми за бъдещето са верни"? Много често се случва да планираме нещо, а да не стане... newsm78

За Светлана от София ли става въпрос?

# 604
  • София
Не се лъжете да ходите при Хаирието от Боян Ботево, Светлана от Хасково , Станка и Ани  от Хасково ! Наговориха ми куп глупости. Хаирие ме разпитва6е - има6 ли мъж ,колко деца има6 и др. Светлана -- имала съм магия - мъж да не видя и да и дам 800лв да я разваляла, Станка -- била съм неженена ,а според Ани съм имала  3 брака , но деца съм нямала ! В интерес на истината и мъж си имам и деца си имам ! А за конкретния въпрос , по които ги търсих и дума не обелиха !

За Хаирие-и при мен беше така. Другите не ги познавам.

# 605
  • Под Слънцето
За Светлана Христакиева от Хасково

# 606
  • София

Мерси! Hug

# 607

Да, при нея ходих и аз. И аз магия мъж да нямам съм имала Simple Smile

# 608
  • София
А при Светлана от "Сухата река" още някой ходил ли е?  bouquet

# 609
 newsm78
при  таз светлана явно сичките сме с магии.. а уж по телефона звучеше разумно и ме обнадежди да бия аз тоз път от варна до  хасково  #2gunfire така ме идоса още от  портата.. аз не съм пристъпила, тя  казва и отсича магия съм имала..кат й  рекнах ай поне да каже кой я е сътворил-   до 9то коляно цялата ми рода се оказахме с магии.. то,че има китки сред тях, дет не са за мирисане си е верно, ама .. цената беше към хилядарка и било ефтино, щото тя много разбирала.. как се врътнах и си тръгнах на магия та спрях чак в СЗ да заредя колата...
ма да са пофаля - и аз  открих една сред купчината ла.на , дет' засега  ми аресва как се справя с питанките ми.

Коя си открила , моля сподели

# 610

Laughing Laughing Laughing LaughingАми във Варна , няма ли кадърна ясновидка  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 611
Някакви мнения за Адриана Миронова от Рудозем? и телефон ако някой има Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 13:38 от sam-sung

# 612
За Уляна от Младост в София да сте чували?

# 613
Някой бил ли е при Ивелина Христова от Ясновидци? Някакво мнение?

Аз съм пускала смс , но си имам едно на ум , че на смс не отговаря тя или поне не на всички, а помощници , така че не съм сигурна , но и на мен ми е интересно дали някой е имал личен прием при нея.Дали познава и каква е таксата  newsm78

И аз съм пускала смс. Писах и на имейла в сайта, за да разбера нещо повече за консултация и цена, но никой не ми отговори... Sad

# 614
Nqkoi da e 4uval za nadq hristova, razvalq magii...sofiq?

Общи условия

Активация на акаунт