Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 880
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм ги добавила и двамата в скайп, но беше отдавна. Прави ми впечатление че скоро не са влизали.

# 571
  • София
хо  хо хо
на някого май са предсказали,че ако пише шаренко има повече шансове да се възбуди  Joy
явно е голям стреса  newsm78
убедена съм , че трикрако столче може да покаже повече емоции  newsm20

Еееееее, на това му викам НЕАДЕКВАТЕН КОМЕТАР!   Peace  В какви състояния пишеш коментарите си?  newsm78  Shocked

# 572
На Емилия също бях писала на е-мейл,скайп и никакъв отговор.Тогава звъннах на тел.даден в сайта,тя вдигна казах и ,че съм и изпратила покана в скайпа,казах и как се казвам и после тя ме прие и ми изпрати час в който да се чуем и банковата си сметка превеждаш 10 лв. и часа ти е потвърден.В уречения час се свързахме,имаш 30 мин. да говорите.Много интелигентна жена ми се стори.Успех

# 573
Здравейте ,Мили Дами.Тъй като има интерес за експеримента който предприех преди две седмици,ще дам отговор за да задоволя любопитството ви и интереса какво се случи. Първо още на другия ден след като си оставих телефона ми звъннаха хора българи от целия свят.Ще запазя конфиденциалност поради естеството на работа,затова ще помоля спамърите да внимават какво пишат защото ги четат хора от цял свят и освен да се излагат, излагат и нацията като цяло.нека темата да остане в полза на всички които я четат.Направи ми впечатление че много интилигентни хора ползват информацията която се изнася тук.Човек колкото и добре да живее живота си има мигове в които вируси (негативни енергии) се загнездват в неговото съзнание и правят бели в битието му.Затова са на земята тези оператори(гадатели ,врачки и ясновидци)  които са пратени с цел да помагат на хората да влезнат в нормалния ход на живота си.Обадиха се много хора а с някои даже се видях. Благодарен съм им за оказното доверие и ще се радвам да съм им бил полезен.Ще продължа да ви чета и да помагам както мога за да има по малко хора които да испадат в негативни ситуаций.Мога да дам един съвет на всички четящи тази тема .В предишните си постове повдигнах малко завесата за гадателите а сега ще ви посъветвам как да си помогнете взаимно.Всеки има енергия и доста хора си пишат на лични в темата и се познават. ако 5 човека се разберат в един и същ момент да се помолят за разрешаването на въпрос на някои като запалят свещ и си сложат икона ще усетите силата на съединението на  енергиите.може да го пробвате и да споделите впечатленията си. От веднъж няма да се получи но ако пробвате няколко пъти ще усетите ефекта.Може още много да се пише по темата но ще е по натам.Засега пожелавам лека вечер на всички и им пращам доза сила да се справят с проблемите си . Имайте си доверие в себе си че може да се справите с всичко,нека Силата да е с вас. newsm78 Hug newsm78

# 574
Три много важни за мен неща станаха реалност. За тях познаха: Мира, Сирма и туркинята, при която ме водиха миналия месец.

Относно гледането на боб: допитах се до моята гледачка, която също гледа на боб и много познава, че на боб когато е предсакзано какво работиш, къде са те давали и т.н. се прави чрез ясновидство! Бобът не може да покаже тези неща.
Лелката от Младост, не знам дали е още жива, като гледаше на боб и понякога ясновидстваше. Казваше някои неща, извън гледането на боб. След това започваше да се жалва, че сега никой не й подарява апартаменти. Жената е свикнала от мафиотите да получава апартаменти.  

И да опровергая невярна информация дадена за Мира / то да е само една !  Mr. Green /.  Не помня, но в предишната тема или в тази беше споменато. че Мира взима 50лв. за гледане на боб. Това не е вярно! Таксата на Мира за гледане на боб е 30 лв. и то от началото на лятото, тази година. Преди това взимаше 20 лв.

би ли споделила коя е и защо тогава се допитваш до други( ако си доволна от нея)?

# 575
Здравейте ,Мили Дами.Тъй като има интерес за експеримента който предприех преди две седмици,ще дам отговор за да задоволя любопитството ви и интереса какво се случи. Първо още на другия ден след като си оставих телефона ми звъннаха хора българи от целия свят.Ще запазя конфиденциалност поради естеството на работа,затова ще помоля спамърите да внимават какво пишат защото ги четат хора от цял свят и освен да се излагат, излагат и нацията като цяло.нека темата да остане в полза на всички които я четат.Направи ми впечатление че много интилигентни хора ползват информацията която се изнася тук.Човек колкото и добре да живее живота си има мигове в които вируси (негативни енергии) се загнездват в неговото съзнание и правят бели в битието му.Затова са на земята тези оператори(гадатели ,врачки и ясновидци)  които са пратени с цел да помагат на хората да влезнат в нормалния ход на живота си.Обадиха се много хора а с някои даже се видях. Благодарен съм им за оказното доверие и ще се радвам да съм им бил полезен.Ще продължа да ви чета и да помагам както мога за да има по малко хора които да испадат в негативни ситуаций.Мога да дам един съвет на всички четящи тази тема .В предишните си постове повдигнах малко завесата за гадателите а сега ще ви посъветвам как да си помогнете взаимно.Всеки има енергия и доста хора си пишат на лични в темата и се познават. ако 5 човека се разберат в един и същ момент да се помолят за разрешаването на въпрос на някои като запалят свещ и си сложат икона ще усетите силата на съединението на  енергиите.може да го пробвате и да споделите впечатленията си. От веднъж няма да се получи но ако пробвате няколко пъти ще усетите ефекта.Може още много да се пише по темата но ще е по натам.Засега пожелавам лека вечер на всички и им пращам доза сила да се справят с проблемите си . Имайте си доверие в себе си че може да се справите с всичко,нека Силата да е с вас. newsm78 Hug newsm78
Това е идея,тези които се притесняват от магии да го пробват.Мисля ,че ще има полза

# 576
  • Под Слънцето
бобка, тва ми звучи малко кат меса. блъска и на сектанство ..

бе секи да прави квото може да си оправя чакрите,  белким стане по-добре живота в таз страна

# 577
бобка, тва ми звучи малко кат меса. блъска и на сектанство ..

бе секи да прави квото може да си оправя чакрите,  белким стане по-добре живота в таз страна

Това си е чисто христианско! За това се правят молитви в определени дни:) Така енергията е по-силна, въпреки че и сами да се молите, ако е рекъл Господ, както се казва...

Утре съм при Светлана:)

# 578
  • Somewhere in the World
nikiki11 надявам се да споделиш след срещата със Светлана впечатления:)

# 579
nikiki11 надявам се да споделиш след срещата със Светлана впечатления:)

Разбира се, веднага споделям:)

Здравейте момичета и момчета,

честно казано нямаше нито едно грешно попадение... всичко което ми каза за миналото, както и плановете ми за бъдещето са верни. Предсказанията са за 3 години напред... Simple Smile

поздрави

# 580
  • Somewhere in the World
Благодаря ,а нали говорим за Светлана от Сухата река?
Поздрави и успех:)

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 15:44 от Pretty_Mama

# 581

Да, Светлана от Сухата река:)

# 582
  • София

Да, Светлана от Сухата река:)

Може ли телефон!Каква е тарифата и на какво гледа?

# 583
  • Somewhere in the World
idi,телефона на Светлана е 0895607341.
Не съм я посещавала все още,но от това което е написано тук - има някакви ясновидски способности.....

# 584
idi,телефона на Светлана е 0895607341.
Не съм я посещавала все още,но от това което е написано тук - има някакви ясновидски способности.....

Светлана - 20 лв, задава въпроси на нещо или някой...

Общи условия

Активация на акаунт