Ясновидци/врачки - тема 20

• 218 839
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, Дами и Господа. Виждам че има недоверие към Киприяновите молитви, но искам да кажа че за да имат ефект първо не се ходи само веднъж в годината и второ трябва човек да вярва в тез неща. Не трябва да се чака да дойде всичко от горе наготово.Освен тях може човек да си пречисти къщата първо с тамян поне веднъж седмично а не веднъж годишно по Коледните празници. Друго трябва да има икона над вратата от вътрешната страна, та да се препречва пътя на негативните енергий да влизат в дома.Не само там но да има и на друго място в дома си.Трябва да си лягате с пречистено съзнание ,а сутрин да благословите бога за изминалата нощ и го помолите денят ви да бъде благословен.След толкова благословий няма начин да не изгрее слънцето и на вашата улица.С риск да бъда обсъден че проповядвам някои неща ще кажа само че всички ние трябва вътре в нас да имаме вътрешно огледало за действията които правим на таз земя и после да искаме благоденствието и здравето да не ни напуска.С наближаването на Коледните празници нека всеки направи по едно дори и малко добро и ще бъде възнаграден . Пожелавам ви приятни мигове в работата върху вас самите и да ви се сбъднат всичките  добри желания. newsm78

# 631
Според вас възможно ли е в рамките на 2-3 месеца Емилия,Искра и Цеца да ми дават протиповоложни отговори на един въпрос? В случая не е кой знае какво - отношения с мъж.Единия път казват - да,той е,а другия- не,няма да е той.

# 632
Всъщност всяка гадателка вади отговорите от нашето подсъзнание...

# 633
Bobo08 моля те изчисти си кутията.

# 634
Аз мисля, че е възможно, защото действително ние сами променяме съдбата си , променяйки и своите намерения. Да кажем преди три месеца може да си искала да бъдеш с този мъж, но към днешна дата да се колебаеш, да не си сигурна и това да се усеща. Напълно е възможно. Аз когато съм питала за отношения с даден човек директно са ме питали - искам ли това което питам наистина. Явно има значение.

# 635
Аз и тогава,и сега го исках.Освен ако чувствата и желанията на другия не се променят.

# 636
Всъщност всяка гадателка вади отговорите от нашето подсъзнание...

Много точно! Трябва да прибавим и малко психология и повечко статистика и в крайна сметка трябва да ти вземат парите Simple Smile.
Имаше една академия в София която предлагаше курсове по Акашови записи, някой да се сеща?

# 637
Аз и тогава,и сега го исках.Освен ако чувствата и желанията на другия не се променят.
Не съм говорила с Цеца, но съм говорила с Искра и с Емилия. При мен Искра беше категорична за даден човек, че не е за мен, че не е искрен и т.н В крайна сметка излезе права. Емилия смята че има шанс той да преосмисли отношението си но не по- рано от една година. Незнам защо се получава така при теб, едва ли има значение този мъж какво смята, по-скоро те са неточни.

# 638
Възможно е да има и неточности.Но как така се преминава от едната в другата крайност..

# 639
Здравейте, искам да ви попитам някой ходил ли е при Ати от квартал Аспарухово във Варна? Търсих мнения за нея, но никъде не се споменава нищо.

# 640
Ох ходила съм при някаква жена от Аспарухово,ама дали е Ати  newsm78.Спомням си че беше в циганската махала.Като цяло май ми позна.Но тогава се намирах в състояние,което всичко ми беше като кошмарен съм.

# 641
Да тази Ати е в циганската махла. Мисля, че Атила се казва, съкратено Ати. Ходих при нея, сбърка това, че съм прекратила много дълга връзка и че ми е тежко, а то не беше така. Ще разбера до лятото дали ще се сбъдне това, което казва за бъдещето. Поне ми каза, че нямам нищо направено, имам предвид, не е опитвала да ми взема пари за разваляне или чистене и т.н. Цялото гледане беше за 5 минути. Кой колкото и остави. Ако някой я е посещавал, да сподели впечатления. Хубава вечер

# 642
Някой може ли да даде точните кординати на тази Ати от аспарухово ??

# 643
Здравейте, Дами и Господа. Виждам че има недоверие към Киприяновите молитви, но искам да кажа че за да имат ефект първо не се ходи само веднъж в годината и второ трябва човек да вярва в тез неща. Не трябва да се чака да дойде всичко от горе наготово.Освен тях може човек да си пречисти къщата първо с тамян поне веднъж седмично а не веднъж годишно по Коледните празници. Друго трябва да има икона над вратата от вътрешната страна, та да се препречва пътя на негативните енергий да влизат в дома.Не само там но да има и на друго място в дома си.Трябва да си лягате с пречистено съзнание ,а сутрин да благословите бога за изминалата нощ и го помолите денят ви да бъде благословен.След толкова благословий няма начин да не изгрее слънцето и на вашата улица.С риск да бъда обсъден че проповядвам някои неща ще кажа само че всички ние трябва вътре в нас да имаме вътрешно огледало за действията които правим на таз земя и после да искаме благоденствието и здравето да не ни напуска.С наближаването на Коледните празници нека всеки направи по едно дори и малко добро и ще бъде възнаграден . Пожелавам ви приятни мигове в работата върху вас самите и да ви се сбъднат всичките  добри желания. newsm78

Peace
БЛАГОДАРЯ bobo08!!!

# 644
А някой да е ходил при Ани от село Сливенци- някъде май около Добрич е? Днес за нея ми казаха някакви чудеса. Но не могат да ми дадат координати. Във форума не съм срещала нищо за нея. Ох ще умра от срам, че ходя по такива места, много ми е зле, това хич не е хубаво

Общи условия

Активация на акаунт