Звездни компромати - 186 част

• 62 221
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
Страшно ми е красива Антония - и в лице, и в тяло, и като глас ми харесва (това е важно, все пак е певица  Mr. Green)

За Ивет Лалова не бях виждала снимка от сватбата, но или Симонето е с много малко и дребно лице, или Ивет е с много дълго и голямо.

# 316
Свекървата на Ивет в кой век живее, че вярва . ooooh!

# 317
Свекървата на Ивет в кой век живее, че вярва . ooooh!

Все пак е на 81г., ако и това е вярно.  Crazy

# 318
http://kliuki.ws/omazaha-se-totalno-vij-kak-nikoleta-si-pravi-ma … -s-veneta-snimki/

ХА-ХА Венета ме разби  Joy Всяка нейна покупка ли поства във фейса ? ooooh!

За тези Заноти пита всеки втори в Али-то! Репликите са по 70, 80 долара.  Whistling

# 319
  • Бургас
Относно развода на Манчеви мога само да кажа едно "Честито!"на Манчев и съжалявам следващия нещастник,за който ще се залепи тази паразитна пиявица.

# 320
# 321
# 322
# 323
# 324
  • Варна
Коментарът на Валери не е ли към поста за евтиния килим? newsm78

Не ми е ясна поредността на постовете и дали е неговия профил newsm78

# 325
  • Sofia
Доколкото аз разбрах статията за Ивет имат предвид, че Симоне е бил девствен като е срещнал Ивет, а не на сватбата.

Като сте започнали с коментарите ето още един повод - в профила на Божинов във фейсбук някаква девойка е коментирала интервюто му с Азис:"Valeri Bojinov,shte me izvinish za koeto shte ti kaja.Vij che gospot ti vrashta salzite na Alisiq vsichko se vrashta,no az ti pojelavam vsicho nai-hubavo.I se vzemi v race", което мнение Божинов е харесал (Like).

# 326
Коментарът на Валери не е ли към поста за евтиния килим? newsm78

Не ми е ясна поредността на постовете и дали е неговия профил newsm78
Профилът си е негов, според мен коментарът е насочен към поста на Николета- "По добре на хората в устата, отколкото в краката".

# 327
Доколкото аз разбрах статията за Ивет имат предвид, че Симоне е бил девствен като е срещнал Ивет, а не на сватбата.

Като сте започнали с коментарите ето още един повод - в профила на Божинов във фейсбук някаква девойка е коментирала интервюто му с Азис:"Valeri Bojinov,shte me izvinish za koeto shte ti kaja.Vij che gospot ti vrashta salzite na Alisiq vsichko se vrashta,no az ti pojelavam vsicho nai-hubavo.I se vzemi v race", което мнение Божинов е харесал (Like).
Като почнат такива интелигентни особи да дават непоискани съвети... ooooh! ooooh! ooooh!

# 328
  • Sofia
Относно развода на Манчеви мога само да кажа едно "Честито!"на Манчев и съжалявам следващия нещастник,за който ще се залепи тази паразитна пиявица.

А защо така, нали уж имали много стабилен брак, какво й е на девойката, защо пък "нещастник"?  Rolling Eyes

Мернах Алисия по някой от каналите, по принцип ми е симпатична, но днес ми изглежда много състарена, не знам от тъмния цвят на косата ли е или грима  newsm78

ПП. По повод коментара и правописните грешки по-надолу девойката е обяснила, че от 8-годишна живее в чужбина и се извинява за правописните грешки.

# 329
  • където ми харесва
Госпожата се е забавила с около половин-една година с тая мода Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт