Звездни компромати - 186 част

• 62 252
  • 782
  •   1
Отговори
# 300

Много е хубава, жалко, че си е отрязала дългата коса.

# 301
  • София
елеонора и владо манчеви се развеждат
http://www.kliuki.net/eleonora-mancheva-razkri-zasto-se-razvejda … kam-nikakvi-deca/

# 302
Е работи де  Flutter като телевизионен дразнител. Според мен е вече на заплата при Гала и в още няколко предавания  Joy Joy
днес пак каза, че е много заета като управител на адвокатска кантора  Whistling

# 303
  • София
Сигурно е заета. То от тичане от предаване  в предаване и по екскурзии и писане във фейса, едва смогва жената

# 304
  • Бургас
Е работи де  Flutter като телевизионен дразнител. Според мен е вече на заплата при Гала и в още няколко предавания  Joy Joy
днес пак каза, че е много заета като управител на адвокатска кантора  Whistling

Аз не съм чувала за такова животно "управител на адвокатска кантора", а уж работя в такава  newsm78. За офис мениджър иначе съм чувала.

# 305
# 306
# 307
Antonia:

А Надя е вокалистката на Дийп Зоун.Имат няколко хита:

# 308
Въобще не я знам тази Антония и името ѝ не бях чувала до сега Crazy А Надя -само като име и че е пее в Deep Zone, но и на снимки да я видя няма да я позная коя е Embarassed

# 309
  • на село
Преди няколко вечери мернах Аблена Вулева в предаване на Господарите. Прическата й е потресаваща - вероятно се подстригва сама... през 1-2 години. Друго обяснение нямам.
Пускам клипа на Господарите, че снимка не намирам.

# 310
# 311
# 312
# 313
  • Бургас

"Всъщност Ивет и Симоне живеят заедно от няколко години и имат къща в Ристи".

Уж живеят от няколко години заедно, ама той бил девствен. Явно са излъгали бабата, че двамата живеят в девически пансион  Laughing

# 314
  • Пловдив

"Всъщност Ивет и Симоне живеят заедно от няколко години и имат къща в Ристи".

Уж живеят от няколко години заедно, ама той бил девствен. Явно са излъгали бабата, че двамата живеят в девически пансион  Laughing
Joy
и тя взела,че повярвала...

Общи условия

Активация на акаунт