Звездни компромати - 186 част

• 62 167
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
  • София
от вчера се чудя как аджеба сега мария ще си съчетава шанелите с тази прическа???
Точно това си помислих и аз като видях новата и прическа

Тази снимка не е ли стара, Мария нали сега е руса  newsm78
снимката е от вчера. публикувала я е във фейсбука си. не се сещам да е била така обръсната преди newsm78

# 361
  • София
Аз пък много се забавлявах като прочетох това Laughing Laughing Laughing
Някои от репликите са истинска класика! Peace

# 362
Аз пък много се забавлявах като прочетох това Laughing Laughing Laughing
Някои от репликите са истинска класика! Peace
Joy всичките си ги бива.

# 363
# 364
  • София
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бруно Марс ми прилича на смесица от ранният Майкъл и Лени Кравиц!

И новата на Лео е руса бразилска моделка, тук малко по-добре изглежда Peace
похвалила се девойката, ще видим до кога hahaha

Предишната ми харесва повече.
Но всички след Жизел и Бар Рафаели бледнеят! Naughty

# 365
# 366
# 367

Това детенце колко е красивооооооо  Hug

# 368
  • Варна
... хай левъла мария???

Толкова добре го каза!
Страхотна формулировка Simple Smile

Нямам нищо против Мария. Дори ми е леко симпатична, ако закрия с ръка устата й, но този нейн комплекс да се снима с всички дрехи на Шанел, с които се сдобие, направо не го проумявам.

Съгласна съм една-две фотосесии да направи, за да разберат хората новите й модни предпочитания, но повече от това избива на смях.

Радвам се, че може да си ги позволи, но нека изявите й спрат до тук!

# 369
  • Бургас
Иванка Тръмп е родила момченце. Да им е жив и здрав
http://missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0%B3% … 0%B5/article.aspx

# 370

Аз казАх ли ви, че тези искат свободната ниша на Лозанова-Божинов-Алисия?!  Tired

# 371
А аз съм проспала, че има  2 деца.....Бременна с третото си дете, Кейт Уинслет не спира да работи. Снощи в Лондон представи драмата "Ден на труда", която обещава да е страхотна!

Кейт Уинслет

# 372
  • София

Скрит текст:
Все се каня да ти кажа, че текстът под ник-а ти, ми се падна като късметче от Лаваца, с източник: мъдрост от форум или нещо такова ooooh! Whistling
Кейт е страхотна!

# 373
Нямам нищо против Мария. Дори ми е леко симпатична, ако закрия с ръка устата й, но този нейн комплекс да се снима с всички дрехи на Шанел, с които се сдобие, направо не го проумявам.
Мисля,че го прави,за да дразни колежките си и не само тях.А те естествено и се връзват и я нападат по интервюта косвено.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт