Звездни компромати - 186 част

• 62 100
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Винаги много съм я харесвала - страхотно излъчване, чар, непринуденост. За съжаление времето не е еднакво благосклонно към всички. Може би е просто зле гримирана...?

# 691

Ива Екимова и Харизанова.

А вчера Ива е качила снимка с покойния си съпруг Дими, а посланието е следното:
Аз искам да те помня все така:
бездомна, безнадеждна и унила,
в ръка ми вплела пламнала ръка
и до сърце ми скръбен лик склонила.
Градът далече тръпне в мътен дим,
край нас, на хълма, тръпнат дървесата
и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.

# 692
Венета какъв крак вади! Shocked Не обсъждахме ли нея лятото, че беше много отслабнала?  newsm78

# 693
Венета какъв крак вади! Shocked Не обсъждахме ли нея лятото, че беше много отслабнала?  newsm78
Да  Laughing В сравнение с преди, според мен е отслабнала Mr. Green

# 694
И като споменахте Ива и ДИми. Мислите ли,че щяха да са още заедно, ако Дими не си беше отишъл без време? Не ми изглежда като сериозна жена тя.. Извинете,че повдигам темата за отишъл си човек, но съм се чудила това..

# 695
Венета беше много слаба през лятото, може да е стара снимка...

# 696
Снимката, която аз съм споделила ли? От края на септември е някъде Flutter

# 697
Към обяд превключвахме каналите и попаднахме на предаването им. Мъжът ми възкликна - "виж колко целулит има тази"  Laughing . Венета Харизанова беше сложила крак върху крак и целулитът много си личеше.

# 698
И като споменахте Ива и ДИми. Мислите ли,че щяха да са още заедно, ако Дими не си беше отишъл без време? Не ми изглежда като сериозна жена тя.. Извинете,че повдигам темата за отишъл си човек, но съм се чудила това..

Изключително глупав човек ми изглежда Ива. От тези, които говорят със заучени фрази и прекъсват постоянно хората, да не би случайно да си забравят наизустената непосредствено преди публичната им изява умна мисъл. Понеже вероятно имат дълготрайната памет на средностатистическа кокошка.

# 699
 Последно из нета тази снимка на Венета се въртеше, такава я видях и аз в средата на лятото. Не знам в тази тема ли коментирахме или в "Знаете ли кого видя", че изобщо не и отива да е толкова слаба, тя си е италиански тип хубавица.

# 700
  • Viena
Напротив точно за Ива мога да кажа,че е изключително интелигентна и възпитана дама,няколко пъти вече сме в една компания и мнението ми се промени за нея.

# 701
И на мен ми е много симпатична Ива и много съжалявах, когато се случи трагедията с Дими. Винаги съм ги намирала за много сладка двойка.

# 702
  • До сърцето...
Ива още ли е с най-добрият приятел на покойния си мъж - Петрозар? (мисля, че така се казваше)

# 703
Моите впечатления за Ива са от лайфовете на "Мис България" и "Музикална академия". Не я познавам лично. Може да Айнщайн под прикритие, но по телевизията не личи. Преди това имах сравнително добро мнение за нея. Да речем, безразлично-положително.

# 704
Винаги много съм я харесвала - страхотно излъчване, чар, непринуденост. За съжаление времето не е еднакво благосклонно към всички. Може би е просто зле гримирана...?

Ето я без грим

Венета Харизанова наистина беше доста отслабнала по едно време. На един от лайфовете на Мис Бг обаче  беше меко казано едричка.

Общи условия

Активация на акаунт