Звездни компромати - 186 част

• 62 322
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Като заговорихте за Леомани, реших и аз да я видя.

Дъ Биг-Биг-Биг Цоца!

Скрит текст:

# 166
# 167
Прекрасни!

# 168
  • Бургас
Като заговорихте за Леомани, реших и аз да я видя.

Дъ Биг-Биг-Биг Цоца!

Скрит текст:

Тая Цоца е супер зле. Една позната я има към приятелите си във ФБ и беше харесала нейна снимка, на която дъщеря й е по нощница, качена на един кантар, а под снимката пише нещо от сорта на "Сутрешното ни теглене". Да не смята да превръща невръстната си дъщеричка в анорексичка  Rolling Eyes

# 169
Язък и за прехвалените стилисти, може ли така да срежат роклята. От самолет се вижда, аматьорска работа, пфууу ooooh!

# 170
Прекрасни!
Скрит текст:
Разкошни!  Heart Eyes

# 171
# 172
# 173
Да изклюкаря сутрин рано какво прочетох в днешния брой на "Телеграф" Mr. Green . Валери Божинов е засечен да оставя Вили от Мис България http://www.vsekiden.com/uploads/2013/07/31/1cddb06ede010babf2671fd3dbc7a50f.jpg  пред Night Flight и от месец я взимал с колата си от дискотека където тя работела и сега тя е новата му изгора.
А ето какво е написала тя по този повод във фейсбук:
Скрит текст:
Това не е нормално !!!! Аз съм момиче на 17години, което си качва снимки на футболисти със сърчица и което харесва Джъстин Бибър като всяко друго момиче на моите години. Показала съм се 2пъти по телевизията нещо, което може да направи всяко едно момиче. Аз не съм скандална силиконка, която търси мъж с кола и пари и няма как на тази възраст да бъда такава...Несериозно е да ме свързвате с мъже, които съм виждала само и единствено по телевизията! Обидно е за мен и моето семейство и е нереално ! Не съм постигнала нищо в този живот до момента, не се гордея, че бях в най-просташкото предаване и че бях представена по просташки начин. Не искам просташка и пошла 5 минутна слава, не искам всяко нещо, което публикувам в профила си да е нова статия, не искам да ме свързват с мъже, които са 10/15 години по-големи от мен !!! Не искам семейството ми да умира от срам заради "силиконите" ми и "мъжете" ми ! Това е психически тормоз и не, не се оправдавам. Просто не е нормално !!!!

# 174
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Съдейки по отговора и към Шинейд- не е нарочно, просто толкова и е акълът Tired
Гримът иначе е страхотен

# 175
  • Sofia
Венета: "Днес от 23.10 в "Горещо" : скандалите около Антония Петрова, тайната нумероложка на звездите Стефка и нещо, което не сте знаели за една от най-скандалните ни плеймейтки!!"

# 176
  • в 1001-та нощ
Да изклюкаря сутрин рано какво прочетох в днешния брой на "Телеграф" Mr. Green . Валери Божинов е засечен да оставя Вили от Мис България http://www.vsekiden.com/uploads/2013/07/31/1cddb06ede010babf2671fd3dbc7a50f.jpg  пред Night Flight и от месец я взимал с колата си от дискотека където тя работела и сега тя е новата му изгора.
А ето какво е написала тя по този повод във фейсбук:
Скрит текст:
Това не е нормално !!!! Аз съм момиче на 17години, което си качва снимки на футболисти със сърчица и което харесва Джъстин Бибър като всяко друго момиче на моите години. Показала съм се 2пъти по телевизията нещо, което може да направи всяко едно момиче. Аз не съм скандална силиконка, която търси мъж с кола и пари и няма как на тази възраст да бъда такава...Несериозно е да ме свързвате с мъже, които съм виждала само и единствено по телевизията! Обидно е за мен и моето семейство и е нереално ! Не съм постигнала нищо в този живот до момента, не се гордея, че бях в най-просташкото предаване и че бях представена по просташки начин. Не искам просташка и пошла 5 минутна слава, не искам всяко нещо, което публикувам в профила си да е нова статия, не искам да ме свързват с мъже, които са 10/15 години по-големи от мен !!! Не искам семейството ми да умира от срам заради "силиконите" ми и "мъжете" ми ! Това е психически тормоз и не, не се оправдавам. Просто не е нормално !!!!

напълно е възможно, ако е представена по-простовато в предаването (не съм го гледала) - да са я избрали за следващата жертва в сапунката (след Моника)  Blush

# 177
  • Бургас
Съдейки по отговора и към Шинейд- не е нарочно, просто толкова и е акълът Tired
Гримът иначе е страхотен

Какъв е отговора на Майлито?
Това съм го пропуснала.

# 178
  • Sofia
И Божинов с коментар ooooh!
"Porednata kandidatka za 5 min. slava se pohvalila, che sum q vozil v kolata si. Na vsichki ostanali znaini I neznaini devoiki kato Vili, koqto ne poznavam I ne jelaq da poznavam shte kaja: Preoroentiraite se, ima dostatuchno barovci s luskavi koli, koito da vi razvozvat, ostavete me da si gledam futbola I semeistvoto!"

Искал да си гледа футбола, иначе изповеди по предавания прави Rolling Eyes

# 179
Само началото на Мис БГ гледах, но Вили ми се видя подла и глупава...
А пък това, че качвала снимки със сърчица и слушала Бибър-  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт