Звездни компромати - 186 част

• 62 208
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
Николета и Валери започнали ли са бракоразводно дело?

# 331
Не. Peace

Валери коментира предния пост с килима, с "Аман", не снимката на Николета.

# 332
Да, но обикновено когато в инстаграм някой се обръща към друг, различен от титуляра го тагва с @. Както и да е, де, нов е  там, простено му е:)

# 333
# 334
Споделете ,моля за тези,които не можем да видим снимката. Praynig

# 335
 Профилът е отворен, трябва да се вижда от всички, пробвай с друг браузер.

# 336
Профилът е отворен, трябва да се вижда от всички, пробвай с друг браузер.
Мерси.  bouquet
С гугъл хром я отворих.

# 337
Госпожата се е забавила с около половин-една година с тая мода Rolling Eyes

Даже две,до колкото се сещам за Риана.
А ти престани да й завиждаш,не знаеш ли че самобръсначката й е Шанел, а огледалце-огледалце е изработено с диаманти от Шопард.

Peace

# 338
Не помня коя съфорумка го каза първа, аз ще я повторя- "От всички моди до сега тази с обръснатите глави  ми  е най- противна..." ooooh!
ПП: В събота гост на Венета ще е Моника Валериева. Сега явно си е направила списък кой мрази Николета и наред ще ги кани.... По-другата седмица може да е Алисия  Mr. Green

# 339
Не помня коя съфорумка го каза първа, аз ще я повторя- "От всички моди до сега тази с обръснатите глави  ми  е най- противна..." ooooh!

Да,това и емо модата са отврат

# 340
Моника ги хвърляше големи, че няма да гостува на Горещо, обиждаше Венета, а сега на столчето срещу нея.

# 341
"Врагът на моя враг е мой приятел"  hahaha

# 342
  • Sofia
По-интересното е, че и Венета обиждаше Моника, пък се е съгласила да гостува. Не ми се вярваше честно казано. Помня, че Венета страшно оплюваше Алисия, не вярвам да се съгласи да й гостува. Пък и на мястото на Алисия аз сега ще си стоя отстрани и ще им гледам сеира Mr. Green Тя 100% има информация какво е станало точно.

ПП. От профила на Венета "последните месеци се изписаха много неща за Моника, но каква е истината ще видите единствено при мен!!! и да ви кажа - много е смела - дойде в студиото на врага, знаете как я критикувах!! и отговори на абсолютно всички въпроси!! обичам смелите момичета!!"

# 343
# 344
Алисия е на лайфа на Вип Брадър- харесва ми! Усните й са паднали, само скулите изглеждат малко странно като се усмихне

Общи условия

Активация на акаунт