Звездни компромати - 186 част

• 62 157
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
И аз вече така ще ходя на фризьор,с чантичката в скута и без пелерина.
Нали Мария е модна икона,ще я имитирам.

Кристен Бел/Вероника Марс  от едноименния сериал/ е сключила тези дни брак с приятеля си от когото има дете на 7 месеца.

http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/kristen-bell-dax-s … e-report-20131710

# 571
Марая Кери и Ник Кенън  се развеждат. Изглеждаха толкова щастливи, дано не е вярно.

# 572
  • София
Какво се е случило с  Macauley Culkin ?!   Rolling Eyes

Скрит текст:

# 573
# 574
Сега гледам предаването на Николета Лозанова и се чудя какви претенции за папараци имат, щом като не разпознаха, че момичето до Данона е Даниела от Мис България, дето стана 3та. Наричат я "тайнствената красавица"  ooooh! искат да градят имидж на сериозно клюкарско предаване, а се излагат.
И аз това си мислех. Толкова са зле, че нямам думи. ooooh!

# 575
  • София
Аз пък вчера минах покрай салон Дуписимо. Имат фолио на стъклото с дупе.... Има ли връзка наистина?

Джой, Джулиан Мур е и моя любимка. Обожавам толкова интересно лице. Става за всякакви роли. Толквоа е красива!

Например ролята й в Забравените е точно за нея... Тя разкрива в хода на филма толкова много лица и всяко едно е нейното... Разбира се, за това трябва и актьорски талант несъмнено.

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 12:04 от violenzaa

# 576

Скрит текст:

Дрога и алкохол

# 577

Скрит текст:

Дрога и алкохол

8 години с Мила Кунис  Laughing

# 578
  • в 1001-та нощ
Марая Кери и Ник Кенън  се развеждат. Изглеждаха толкова щастливи, дано не е вярно.

Какви 5 сватби  Shocked Аз знам за Т.Мотола и този  Shocked

# 579
# 580
  • София
Не знам дали е пускано Believe it or not, all these celebs are the same age

# 581
  • София
Какви 5 сватби  Shocked Аз знам за Т.Мотола и този  Shocked
За толкова знаеш, защото наистина само толкова е имала (като законни половинки).   Peace
Дано новината е толкова вярна, колкото и 5-те й сватби.  Praynig

# 582
# 583
За толкова знаеш, защото наистина само толкова е имала (като законни половинки).   Peace
Дано новината е толкова вярна, колкото и 5-те й сватби.  Praynig

Аз като прочетох новината си помислих, че с Кенън са правили 5 сватби. Нещо като Тоца Mr. Green

# 584
  • Варна

Няколко "сватби" имат с Ник. Подновяват си клетвите под формата на нова сватба или нещо такова. Като Тоца  Mr. Green.
Edit: писали сме заедно с wild poppy

Общи условия

Активация на акаунт