Звездни компромати - 186 част

• 62 183
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Като талант обаче е представила неуспорими танцьорски качества  newsm19
Че тя само пристъпва. Къде видя танци?  Joy

Тоца наистина си вярва че е балерина Joy!

# 601
Къде го гледате това видео Тоца - балерина?   Laughing

# 602
Балерини ooooh!

# 603
# 604
Антония Петрова Бередин
преди 5 часа от Sofia
Купете си днес вестник "Уикенд" и ще разберете коя е истинската Мисис Русия............. Екипът на Мисис Русия 2012/13 Антония Петрова Бередин изказва истинските си благодарности за професионализма на редакцията на в-к "Уикенд" и за правото на отговор публикувано на цели две страници, подкрепено с факти и доказателства! Истината трябва да се казва, а когато фактите говорят, всички трябва да мълчат! Зложелателите да продължават да си злобеят избутани тихичко в ъгъла, наблюдавайки успехите й от там, безмълвно!

Тоца се оправдаваа  Grinning 

# 605
  • София

Смайлче, не се отваря Simple Smile А и тези догадки ги има назад поне три пъти  Hug

Антония Петрова Бередин
преди 5 часа от Sofia
Купете си днес вестник "Уикенд" и ще разберете коя е истинската Мисис Русия............. Екипът на Мисис Русия 2012/13 Антония Петрова Бередин изказва истинските си благодарности за професионализма на редакцията на в-к "Уикенд" и за правото на отговор публикувано на цели две страници, подкрепено с факти и доказателства! Истината трябва да се казва, а когато фактите говорят, всички трябва да мълчат! Зложелателите да продължават да си злобеят избутани тихичко в ъгъла, наблюдавайки успехите й от там, безмълвно!

Тоца се оправдаваа  Grinning 

Вместо да иде да потанцува... тя интервюта дава

# 606
Аз не разбрах какво точно работи тоциния мъж. Завършил бил институт по космонавтика, имал бизнес, пък в търговския регистър финансовия отчет за фирма с участието на Сашко показва, че не е цъфнал и вързал, че да купува на килограм дрънкулки "Шопард".
P.P. Въпросът ми е риторичен, защото Тоца няма как да ми отговори. Тя работа в подобен форум няма по обективни причини.

# 607
  • София-Младост
Аз не разбрах какво точно работи тоциния мъж. Завършил бил институт по космонавтика, имал бизнес, пък в търговския регистър финансовия отчет за фирма с участието на Сашко показва, че не е цъфнал и вързал, че да купува на килограм дрънкулки "Шопард".
P.P. Въпросът ми е риторичен, защото Тоца няма как да ми отговори. Тя работа в подобен форум няма по обективни причини.
Е как се добра до руският търговски регистър Simple Smile

# 608

Ей тук, виж след 1:30 мин.

http://www.kp.ru/daily/25974.5/2910318/

# 609
Каква е лъснала в лицето...

# 610

Благодаря!
Думи нямам. Wink

# 611
Въъъъъййййй!   tiptoe

# 612
Е как се добра до руският търговски регистър Simple Smile
Сашко има участие и в наши фирми.  Mr. Green Според фирмените отчети на „Сироко груп”, където е съдружник, положението е критично. Съдия изпълнител е извадил за публична продан офис на фирмата заради непогасени задължения към банка. А с Тоца са съдружници във „First line media” с предмет на дейност придобиване на радиомрежа. Капиталът е 100 лева, като 99 са на Бередин и 1 лев е делът на Антония. Фирмата е регистрирана в началото на 2012 г.

# 613
  • София

Благодаря!
Думи нямам. Wink
Да бе тропнала една ръченица.  hahaha

# 614
Що си мисля, че съм я гледала някъде с ръченица. С една къса народна носия, или нещо смесвам миските...

Общи условия

Активация на акаунт