Звездни компромати - 186 част

• 62 106
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
хахахахахах Николета как се изгаври с Вената....  Joy hahaha

# 751
Да,яката се изгаври...

Ама и бая матриал от тук се споменаха Wink

# 752
  • До морето
Кажете за тези, които не гледат

# 753
Затова сме хора, да си помагане, стига сме давали материал само за жълтите вестници... hahaha
ПП: Някой няма ли да направи нова тема?

# 754
Божееееее, и Лилиту ли водила в това предаване.. Честно,ако съм на мястото на Надя ( на АНдрей) щеше да ми е кофти да съм в едно предаване с тия измислени водещи..дето едвам четата текст

# 755
Но блузката,блузката ,навярно е някаква Габана или подобно,но ми изглежда на тези сейлоновите,биташките,дето ромки ги суркат.Блякс!
Мисля,че е "Just Cavalli".Тя купува на конвейер от бутика им в Шератон.Най-интересното е,че си мисли,че е голяма работа.Поне да носеше "Roberto Cavalli" ,а то "Just Cavalli". Tired

Ето една жена,която има страхотен стил - Деница  Гергова.A,да и  "Dolce & Gabbana" и"Just Cavalli"  не съм я виждала да носи,сигурно не е от липса на финанси. Whistling

# 756
Венета сигурно е бясна.  Joy

# 757
Но блузката,блузката ,навярно е някаква Габана или подобно,но ми изглежда на тези сейлоновите,биташките,дето ромки ги суркат.Блякс!
Мисля,че е " Just Cavalli".Тя купува на конвейер от бутика им в Шератон.Най-интересното е,че си мисли,че е голяма работа.Поне да носеше "Roberto Cavalli" ,а то "Just Cavalli". Tired

Ето една жена,която има страхотен стил - Деница  Гергова.A,да и  "Dolce & Gabbana" и"Just Cavalli"  не съм я виждала да носи,сигурно не е от липса на финанси. Whistling
Венета е съседка на родителите й.

# 758
Кажете за тези, които не гледат

Нещо от рода на това, че няма нужда да си изрусява косата и да снима колко скъпи обувки си е купила, за да е интересна на хората като някои други водещи. Цитирам по памет, някой ако помни точно да ме поправи.  Peace

# 759
Николета не може да се стърпи, винаги трябва да се дърля с някого  Mr. Green

# 760
Николета е много сладка тази вечер. Хареса ми папарашката част, особено с Ани Цолова, дето си похапна джънк фууд след фитнеса. Laughing

# 761
Е тя кураторката е на Шанел моля! Няма по- неприятно същество от префърцунената Деница.

# 762
Много злобни хора има, много.  Twisted Evil

# 763
Долче и габана , Кавали, правят изключително пъстри да не кажа кичозни дрехи с цял да бъдат забелязани. Както знаем, всички новобогаташки искат хората да знаят, че вече са сменили статуса и материалното положение, оттам следва, че носят само тези марки.
Има много по-скъпи английски и френски дрехи, които освен по добрия плат и кройка, по друго не може да разбереш цената им. Но естествено, от това не всеки "отбира" и какъв е смисълът да се дават пари за тях, след като Мара и Пена не са ги чували дори ? Нали цяло село трябва да знае какво си навлякла отгоре си.

# 764
Добре, какъв е тоя нашия ВИП. Всичко живо си говори със слънчеви очила..

Общи условия

Активация на акаунт