Звездни компромати - 186 част

• 62 079
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
Оф,пуснах да гледам и аз - дават Петко,ЯНа и Ванко 1,защо по дяволите всички са със слънчеви очила Crazy ГолЕма работа са, с Рейбан Whistling  hahaha И аз съм с Рейбан,брех че съм гъзаркааа Mr. Green

# 766
Нямам представа  какъв човек е Деница,но ако не знаех ,никога не бих предположила,че е българка.Моите впечатления са ,че предпочита повече "Givenchy". Wink

# 767
Влудяват ме тия очила..както и разплутата поза на Ванко 1 с ръка на четала

# 768
Яна за Петко:не знаех кой е (като започнали в Денсинг старс) Whistling Да беее,нали бившият ѝ се гушкаха на едно парти с Петко,все трябва да е чувала за него Thinking

# 769
Николета не може да се стърпи, винаги трябва да се дърля с някого  Mr. Green
Нямам търпение Венета да я направи на салата Mr. GreenНЛ просто не и е в категорията, къде се зяжда с висшата лига hahaha
Деница я виждах на живо в Южния парк с децата, едва я забелязах

# 770
Офффф, Лилиту пак си фъфли. Искам субтитри.

# 771
Да бе,много тъпо с тия очила!   newsm08 Николета пък изреди всичките си приятели -водещи,гости  Laughing

# 772
Лиляна говори отвратително...  ooooh!

# 773
Тя пък да не си ги измисля Николета сама репликите. Има сценаристи за тая работа.

# 774

Върни си думите назад,моля, ходила била вече на логопед Simple Smile

# 775
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Няма ли да се прави нова тема?

Дано пак си сверят часовника с темата от предаването, че водещите им не стават...
  Mr. Green

# 776

Върни си думите назад,моля, ходила била вече на логопед Simple Smile
Закопа ме!  Joy Joy Joy

# 777
Според мен Яна преиграва в любовта си...  Много измислена двойка са ми тия двамата

# 778
Според мен Яна преиграва в любовта си...  Много измислена двойка са ми тия двамата

newsm10

# 779
  • София
Пуснах го това предаване и може би е интересно, но трябва да се отбележи, че там е цял екип - освен Николета (която не ми харесва като водеща, защото много се мандахерца пред камерата и говори с инфантилен глас), са и Ванко 1, чух гласът на Надя от Елит зад кадър, а тя си е опитна и стилна водеща, чета ви, че и Лиляна се включвала... в такъв случай няма място за сравнение с Горещо. Който и от тези горните да хванете с опит да ви привлече вниманието самостоятелно за един цял час, няма шанс.
А, и да кажа, че съм потресена от тримата очилатковци накуп, идват ми в повече  Stop Особено пък като си удариха очилата при целувка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт