Памуковата принцеса"- Beyaz Gelincik по Диема фемили тема~16

• 53 123
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Краличке благодаря за новата тема  Hug
Скрит текст:
Не съм гледала тази вечер защото имах работа  ooooh! Аз го гледах епизода целият на руски и част от 54 или по-точно да си кажа изгледах докрая и се ядосвам че не разбирам руски и не схващам в ключови моменти какво си говорят  ooooh!
С Имението с лозите бяха пропуснала така една серия но след това я излъчиха та се надявам и тука да стане така че много важни моменти изпуснах ме а някои които не знаят руски като мен ще се чудят за какво си говорят героите  ooooh!
Скрит текст:
Мел пожелавам ти огомен успех   bouquet Чакаме те за да ни поднасяш рано рано прекрасно кафе  Hug
Краличке уникални колажи и клипчета  Hug
Момичета благодаря ви за всички коментари  Hug
Добре дошли на новите момичета  Hug ( извинявам се но не ми се рови за никовете )  Peace
Себи приятно пътуване  Hug
Няколко дни незнам дали ще имам възможност да ви чета очаквай те едно друго момиче с което ползваме този профил да пише вместо мен тя се казва Стела  Peace
Лека нощ и от мен  Hug Hug Hug Hug
Привет, Клари.. благодаря...
Аз, уж си бях..легнала..изнервиха ни тези от "Диема"..и сън не ни лови, сега... newsm78 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 61
Чудя се.дали да не си пусна...турския 53-ти епизод... newsm78 newsm78 newsm78 Heart Eyes

# 62
Клари, виж какъв съм ти го стипосала..Агата....Мел ще си умре от мъка...че и в лила, нейният цвят.. hahaha hahaha hahaha Joy Joy

# 63
Краличке  Hug
Нормално аз докато гледах Имението с лозите в бокса се чудех аз ли полудявам или съм бляла и пропуснала сцени а то цял епизод изпуснали но после за моя радост го излъчиха та както писах се надявам утре вечер да излъчат неизлъченият епизода  Thinking Peace newsm78
Пусниси го и аз мисля да го направя и после си лягам че утре ще пътувам а ако легна да спъ ще се успа  ooooh! Аз 1во турския след това пак руския за да с еопитам да разбера що годе за какво иде реч  Joy Peace
И аз обожавам лилаво  Heart Eyes (цикламено лилаво розово и бяло са любимите ми цветове  Heart Eyes )

# 64
# 65
# 66
  • София
Кралице Hug
не само Мел, и аз съм по лилавкото Joy Joy
особено на оня танц, в къщата на мерием
Юмерката беше с една лилава ризка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аз вече го изгледах 53 епизод, турския, на екс, че иначе сън нямаше да ме хване
лека и от мен
 Hug Hug

# 67
galia2007, лека..тогава.. Hug newsm46
... вие, тука ще ме побъркате..всички сме се събрали с едни вкусове.. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 68
Да кажем, лека нощ и на Мамчето..дано, поне има възможност да ни чете...обичаме те, Мамче! Hug  love001 Two Hearts Hug

# 69
Добро утро Hug
Дано да ви хареса петъчното кафенце Peace

# 70
Краличке - достоен заместник си ти - мерси  bouquet
Снощи с последни сили изгледах епизода, побеснях от
недоумиците на сценария и на ДФ  и ...си легнах Sick hahaha
Какво да видя днес - изписали сте 5 стр. от новата тема Rolling Eyes Убедих се,
че сме заедно тук не защото сме еднакви, а защото гледаме в една посока Peace
 Дано мами да е спокойна (да не се е ядосала от снощната скодоумица)  Thinking
Абе тия сценаристи и тази Диема луди ли са, та ни поднасят такава глупотевина  Naughty
Едните изкараха нашата мома средно солудничава, другите пък изрязаха и
малкото сцени на нормалност Shocked #Crazy Rolling Eyes

# 71
Не запомних кой каза, че Зелиш става скучна - да, и на мен така ми
се струва newsm78 Знаем, че е влюбена  пък не й иде от вътре топлинка и стърчи
като дърво ooooh! Алишко се чуди как да и угоди Heart Eyes
Коя нормална жена след силна любовна нощ, след приготвена топла закуска 
на сутринта ще тръгне да чисти съвестта си и ще се пули и вдига скандал Rolling Eyes
Как да го виня агата - микроб върлува в кръвта му (ох този Алиш как хубаво го каза Hug)
обезумя от безпомощност да покаже и да поиска любовта си Heart Eyes
Нямам търпение довечера да гледам това, от което ни лишиха ooooh!
Момичета, хубав ден Peace

# 72
  • София
Мел, благодаря за сутрешното кафенце в любимия лилав цвят Hug Hug Hug
и аз снощи си мислех за Мамчето, как ли се е ядосала и тя
на момичетата дето с гледали филма напред, е по-лесно, щото са видели оригинала, ми останалите....ще има да се пулят....
за зелиха наистина сценаристите малко прекаляват, все пак вече е студентка, не момичето от село, дето мъж не е видяло и се срамува от всичко
ама може би след ракепостените девойки, именно такъм назидателен образ да са търсели Mr. Green Mr. Green
пък и да не забравяме че е Каракоджак, а техните девойки са огън, и вирус в кръвта Joy Joy Joy
заразил двама Асланбаш
цяла епидемия, добре че са само две hahaha hahaha hahaha

# 73
  • Велико Търново
Добро утро Мел  Hug Гали  Hug

# 74
  • София
момичета Hug
с руския линк нещата си дойдоха на мястото
сега разбрах защо Юмер настояваше тя да каже че го обича и че ще се омъжи за него Peace
Джерен му каза че дори и да каже насила тези думи, после като се върнат как ще е сигурен че тя ще ги изпълни newsm78
Но той добре я познава-каза й че веднъж каже ли ги, няма връщане назад, и тя го знае, и затова не ги казва Peace Тя не може да лъже и затова упорства Peace
и нашата се раскача като бълха Mr. Green Mr. Green
ама е инатлива-Човекут си изпя всичко, и за писмото, и за пръстена,  за Бахар, ама тя му трие сол на главата Sick Sick
сега разбрах че дияр дава тъпата идея на Селим да заминат и да отведе Джерен-ама това хич не ми харесва #Cussing out
явно с проблемите на Мерием, ще се адържат в града, та да не заминат   

Общи условия

Активация на акаунт