Електронни четци-XI

• 54 157
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Аз питах за тези лампички за стената какво представляват... някой знае ли  newsm78 ?

# 271
  • Враца
Аз питах за тези лампички за стената какво представляват... някой знае ли  newsm78 ?

Предполагам са нещо такова

# 272

Предполагам са нещо такова

Благодаря   bouquet !

# 273
 Да, а има и едни кръгли. Преди време ползвах и също е много издръжлива и удобна. От този тип: http://es.-spam108-/product/touch-light-trunk-car-inthe-back-sea … of/143580388.html

# 274
  • в тристайна гарсониера :)
Моята е подобна, от Икеа, 20 лв - супер ми е удобна, накъдето се завъртиш в леглото натам свети Simple Smile Но не бих казала, че не пречи на половинката, зависи колко му се спи  Grinning

# 275
  • София
Kак мога да запиша цяла тема (от няколко страници) от форум и да я чета през четеца? Да кажем, че копи-пейст>word не е вариант.

Търся си и калъф, който се прегъва (под 20лв намират ли се вече) Praynig

# 276
  • UK
Какво значи да се прегъва, моят е съвсем обикновен,  кожен, и го прегъвам като слагам лявата корицата отзад зад екрана, и магнитната закопчалка прегъвам отзад и застопорявам.
http://www.aliexpress.com/snapshot/259174887.html

# 277
  • Свищов
Kак мога да запиша цяла тема (от няколко страници) от форум и да я чета през четеца? Да кажем, че копи-пейст>word не е вариант.

Аз лично правя така:
Най-отгоре на тамата, там където е бутона за нов отговор към края на реда има бутон отпечатай. Натискам го да видя един вид print preview, но  само на текста, без изображения, препратики и т.н. - без да ми е пуснат принтера естествено. Отделно за Firefox съм си инсталирала Send to kindle приставката. Маркирам с Ctrl+A и със Send to Kindle давам да ми прати маркирания текст.

# 278
  • Монреал

Отделно за Firefox съм си инсталирала Send to kindle приставката. Маркирам с Ctrl+A и със Send to Kindle давам да ми прати маркирания текст.

Откъде да сваля тази приставка?

# 279
# 280
  • София

Имам предвид да се прегъва nа 360 градуса. От щатите колко ще струва доставката (за два броя)?

А тези, които не са с Kindle (за сваляне на страници от нета)?!

# 281
# 282
  • UK
Имам предвид да се прегъва nа 360 градуса.
Извинявай, не схващам, 360 градуса не са ли едно пълно завъртане, за какво ти е да го въртиш в кръг?  Laughing Сигурно има логика, но аз не разбирам за какъв тип калъфи говориш. Постни просто една снимка на модела, който търсиш, да помагаме, ако видим такъв на хубава цена.

# 283
  • Ямбол
Предната корица се отгръща и долепва отзад до задната и това е точно 360 градуса. Аз само така чета с моя. Ето така:

# 284
  • UK
Вярно, че при затворена книга това са 360 градуса, аз ги сметнах за 180, тъй като си представям как подгъвам корицата при отворена книга.  Simple Smile Но това показах и аз, точно така подгъвам с обикновен калъф, но той каза, че няма предвид това, затова се опитвам да си представя друго.

Общи условия

Активация на акаунт