Електронни четци-XI

• 52 974
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • ВАРНА
Снощи направих поръчка от амазон.де, ползвах линка от първа страница - http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0/r … 649560&sr=1-1 . Намерих купон за отстъпка 5 евро, доставката до адреса на Габко е 3 евро. Общо платих 47 евро. Габко взимат 4лв за килограм,а доставката с куриер е на промоция в момента. Това е  Crazy
аз като поръчвах не са ми взимали такса за доставка до адреса на Габко-3 евро.Искам да поръчам още един за подарък,може ли още някой който е поръчвал да каже взимат ли за доставка до Germany?

Аз сега съм на последна стъпка плащане,при стандартна доставка не начисляват нищо отгоре,да не би да си избрала експресна?А до колко най-много са намалявали киндълите,чудя се това 49е добре ли е или може още да падне?

# 61
за мен е мн добро като цена,миналата седмица при плащане с виза имаше 5 ев.отстъпка.Може още да важи ако си с виза.

# 62
  • ВАРНА
Ами предвид че моя го взех за 69лири наистина е добра цената,визата не важи вече - пробвах кода  Peace Чудя се сетра ми е студентка в Германия,имат ли някакви допълнителни намаления за студенти  newsm78

# 63
Това, което видях вчера за безплатната доставка ot amazon.de до адреса на Габко  беше че ако имам някаква карта на амазон ми е безплатна доставката, а ако нямам е 3 евро.
Лично мен не ме бърка да платя 3 евро, въпроса е всичко да е ок и да нямам проблеми с доставката Simple Smile Нямам идея как вървят цените, аз съм 'боса' в тази тема още, но цената според мен е супер, като се има предвид колко е в Бг въпросния Киндъл 4.  Hug

# 64
  • София
Аз поръчах от два акаунта по два киндъла  Embarassed Embarassed Embarassed никъде не ми взе доставка, без да имам каквато и да е било карта. Това беше към края на септември!

# 65
Да,и на мен нищо не ми взе,и аз нямам никаква карта.Реших,че е нещо ново,затова питам.И аз пак ще поръчвам  Crazy

# 66
  • София
Аз съм с пейпъруайт. Дори като се изключи подсветката пак има светлина, даже с въображение може да се чете на тъмно  Twisted Evil
При аналогичния на киндъл пейпъруайт модел на Нук  - глоулайт , подсветката се изключва и няма никаква светлина. С Нук-а на дневна светлина не ползвам подсветка, само на тъмно и загасена лампа. Изненадана съм, че при Киндъл е различно  newsm78. Иначе подсветката е изключително полезна Peace

# 67
  • ВАРНА
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5011283.htm
http://www.amazon.de/gp/product/B007HCCOD0/ref=gno_cart_title_1? … id=A3JWKAKR8XB7XF

Кое е по-доброто предвид,че чета предимно от читанката.Киндъл имам,ясен ми е,някакви предимства на Нук-а освен подсветката?Издържливост на батерията,умора на окото,памет?

# 68
  • София
morgana07 , аз съм изключително доволна от този Нук. Батерията издържа доста дълго - около 3 седмици и повече при ежедневно четене около час и половина - два, предимно с подсветка. Не е необходимо да разархивираш или преформатираш книгите от читанка, просто ги сваляш в epub. Свободната памет е около 1 GB, което е предостатъчно, освен това има и слот за допълнителна памет, ако все пак ти е недостатъчно. Самата подсветка също си е съществено предимство. Аз киндъл не съм имала, та за него нищо не мога да кажа.

# 69
Момичета, влязох си в профила, видях си поръчката, не са ми взели 3 евро за доставка. Какво съм бляла снощи, не знам  Embarassed Това да е  проблема, хайде, да минава по-бързо времето и да идват Киндъл-ите  Blush

# 70
Да ви следя.   bouquet

# 71
Някой беше писал, че тайната е в регистрацията, за да се появят всички възможности.

Мерси:) Нещо от вкъщи не мога да хвана никъде WI-FI и не мога да го регистрирам. А то не пишеше ли, че Киндъла си има и собствен интернет? Къде ли не гледах, не можах да видя да го включа Stop Още един въпрос. По едно време ми се привидя, че показва страниците, примерно 1/1000, и после изчезна и останаха само процентите. Как да го направя така че пак да виждам на коя страница от колко съм?

# 72
dariZ, може би имаш предвид моделите с 3G, че имат собствен нет?
За страниците при мен излизат като се натисне меню, но май от доста време не ми показва точно страници, а ми изписва location. Не знам точно за абзаци или за нещо друго се отнася, но горе-долу се ориентирам от там колко страници е книгата.

# 73
  • В най - голямото село
Извинявайте за въпроса, но съм забравила, как да си сваля от Amazon.com, free книги...Правила съм го преди, но явно нещо съм забравила.  bouquet
Предварително благодаря.

# 74
Ей,голяма радост с този Киндъл у нас Simple Smile Още не съм го получила(принципно е за мен), а мъжа ми рови да търси книги за него да чете Simple Smile  Joy

Общи условия

Активация на акаунт