Електронни четци-XI

• 52 950
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм с пейпъруайт. Дори като се изключи подсветката пак има светлина, даже с въображение може да се чете на тъмно  Twisted Evil

# 46
  • София
Само за информация - в  Amazon има промоция на ел.четец с голям екран 9.7" - Kindle DX, Free 3G, 9.7" E Ink Display, 3G Works Globally.
http://www.amazon.com/gp/product/ref=pe_321430_33491060_pe_row2_ … /?ASIN=B002GYWHSQ
Аз дебна за такъв (за подарък), но още ще почакам, надявам се тенденцията към поевтиняване да продължи.

# 47
Кеф, пристигна ми четеца Mr. Green Почвам с баналния въпрос за часа. Версията му е 4.1.1 обаче пак ми се появяват само тия настройки.

Да, и за така проверявам, но Киндълът ми е с три часа назад Simple Smile
Наистина не виждам device time, аз ли не гледам, където трябва  newsm78
Сега пред мен е четецът. Излизам от книгата с бутона Home /къщичката/ и натискам бутона до него. Отивам на Settings и там имам три страници, където са:
- aeroplane mode
- wi-fi networks
- registration
- device password
- device language
- device info
- dictionaries
- page refresh
Друго няма.

Показва ми часа обаче не мога да го променя.

# 48
Някой беше писал, че тайната е в регистрацията, за да се появят всички възможности.

# 49
В момента си поръчвам Киндъл 4 от амазон.де на цена от 49 евро  Party
Надявам се да съм попълнила всичко в Габко коректно и да се похваля с новата си придобивка съвсем скоро  Embarassed

# 50
Аз съм с пейпъруайт. Дори като се изключи подсветката пак има светлина, даже с въображение може да се чете на тъмно  Twisted Evil

Значи спомените не лъжат.  Simple Smile Ще си взема Kindle 4 . Вече решено!

# 51
В момента си поръчвам Киндъл 4 от амазон.де на цена от 49 евро  Party
Надявам се да съм попълнила всичко в Габко коректно и да се похваля с новата си придобивка съвсем скоро  Embarassed
Това цена с доставката ли е?

# 52
 Най- много 4 лева да е доставката. Май толкова беше за 1 кг в Габко? Всъщност като е по- малко от 1 кг, какво се плаща?  Thinking

# 53
А някаква такса за наложения платеж няма ли?

# 54
 Не знам за амазон. По принцип плащаш директно с PayPal и даваш адреса на Габко, след като вече си се регистрирал  и те после пращат пратката до БГ. Нека кажат по- точно тези, които ползват амазон.

# 55
  • Разпиляна във въображението
И ние сме вече с още един Киндъл 4 Simple Smile

# 56
Снощи направих поръчка от амазон.де, ползвах линка от първа страница - http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0/r … 649560&sr=1-1 . Намерих купон за отстъпка 5 евро, доставката до адреса на Габко е 3 евро. Общо платих 47 евро. Габко взимат 4лв за килограм,а доставката с куриер е на промоция в момента. Това е  Crazy

# 57
  • ВАРНА
От немския Амазон само с посредник ли се пазарува?Имам Киндъл 4 и искам да поръчам още един за подарък,освен подсветката има ли друга разлика с Пейпъруайт?А калъфа за Киндъл 4 който свети с батерия от четеца може да е и с изключено осветление предполагам?

# 58
Вчера засичах дали времето, което пише, че остава до края на книгата/до карая на главата е вярно. И наистина точно за толкова време свършвах някоя глава за колкото пишеше  Party Party

# 59
Снощи направих поръчка от амазон.де, ползвах линка от първа страница - http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0/r … 649560&sr=1-1 . Намерих купон за отстъпка 5 евро, доставката до адреса на Габко е 3 евро. Общо платих 47 евро. Габко взимат 4лв за килограм,а доставката с куриер е на промоция в момента. Това е  Crazy
аз като поръчвах не са ми взимали такса за доставка до адреса на Габко-3 евро.Искам да поръчам още един за подарък,може ли още някой който е поръчвал да каже взимат ли за доставка до Germany?

Общи условия

Активация на акаунт