Електронни четци-XI

• 52 946
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Да, и за така проверявам, но Киндълът ми е с три часа назад Simple Smile
Наистина не виждам device time, аз ли не гледам, където трябва  newsm78
Сега пред мен е четецът. Излизам от книгата с бутона Home /къщичката/ и натискам бутона до него. Отивам на Settings и там имам три страници, където са:
- aeroplane mode
- wi-fi networks
- registration
- device password
- device language
- device info
- dictionaries
- page refresh
Друго няма.

# 31
С този бутон проверявам колко е часът на Киндъл 4:

Страхотно! Благодаря!    bouquet

# 32
Да, и за така проверявам, но Киндълът ми е с три часа назад Simple Smile
Наистина не виждам device time, аз ли не гледам, където трябва  newsm78
Сега пред мен е четецът. Излизам от книгата с бутона Home /къщичката/ и натискам бутона до него. Отивам на Settings и там имам три страници, където са:
- aeroplane mode
- wi-fi networks
- registration
- device password
- device language
- device info
- dictionaries
- page refresh
Друго няма.
Impatiens, аз имам четири страници. На втората последното е Device Time. Версията на киндъла е 4.1.0. Нямам представа дали това има някакво значение. Регистриран е.

# 33
Това са всички възможности при мен:
Скрит текст:
aeroplane mode
wi-fi networks
registration
device name
device info
device language
send-to-kindle email
device password
parental controls
device time
dictionaries
social networks
popular highlights
public notes
annotations backup
page refresh
personal info

# 34
Мария, благодаря за отговора!
И моят е версия 4.1.0, но след това има много цифрички в скоби.
Правя си извод, че не мога да настроя часа заради една от тези причини - не е регистриран и е от тези четци с рекламите.

# 35
Момичета, най- накрая се наканих да си купя и аз четец Simple Smile след дълго умуване се спрях на NOOK Simple Touch... сега обаче не мога да реша дали да не е NOOK Simple Touch GlowLight Simple Smile разликата само в подсветката ли е?

# 36
Мария, благодаря за отговора!
И моят е версия 4.1.0, но след това има много цифрички в скоби.
Правя си извод, че не мога да настроя часа заради една от тези причини - не е регистриран и е от тези четци с рекламите.
Заради това, че не е регистриран не ти излиза часа  Peace

# 37
На моето кобо ГЛО , подсветката ми е изключително полезна.
За някои не е важно, но аз си я пускам и при по леко стайно осветление, и въпреки че е на минимума , ми върши много добра работа.
Така че лично за мен , едно от задължителните неща в кой и да е рийдър - е да има такава.

# 38
На моето кобо ГЛО , подсветката ми е изключително полезна.
За някои не е важно, но аз си я пускам и при по леко стайно осветление, и въпреки че е на минимума , ми върши много добра работа.
Така че лично за мен , едно от задължителните неща в кой и да е рийдър - е да има такава.

И аз така си мисля да направя, но ми беше необходимо някой да ме побутне Simple Smile мерси

# 39
 Аз пък се спрях на Киндъл 4. Мислих и за Paperwhite, но не разбрах може ли да се направи е режим като Киндъл 4? Смисъл, без никаква подсветка, точно като обикновения? В Технополис гледах четците- имаше Киндъл 4, харесва ми! Гледах в един сайт го имаше за около 80 лв с доставката.

За който питаше за игри- може на Kindle Fire, Kindle Fire HD . Те са нещо като комбинация между четец и таблет, но честно казано разликата е огромна.  Wink Имам Kindle Fire и няма нищо общо с  тези с е- инк мастило. Таблетите обаче са много по- скъпи и за четене са по- неудобни. Все пак имаш всякакви приложения, филми, музика, снимки, игри и т.н + Интернет. Има огромна разлика в издържливостта на батерията.

# 40
Аз пък се спрях на Киндъл 4. Мислих и за Paperwhite, но не разбрах може ли да се направи е режим като Киндъл 4? Смисъл, без никаква подсветка, точно като обикновения?

Може!

# 41
В Технополис гледах четците- имаше Киндъл 4, харесва ми! Гледах в един сайт го имаше за около 80 лв с доставката.

Може ли сайта? Ако не тук, на лични  Simple Smile

# 42
  • Пловдив
Аз пък се спрях на Киндъл 4. Мислих и за Paperwhite, но не разбрах може ли да се направи е режим като Киндъл 4? Смисъл, без никаква подсветка, точно като обикновения?

Може!
Защо имам спомен от мнения по-назад в темите, че точно подсветката на Пейпъруайта не може напълно да се изключи и дори на минимум, пак има светлина? newsm78

# 43
Ледената кралица , и аз имам някакви такива спомени, за това и питам. Все пак има някой с пейпъруайт тук.

Сайта беше aliexpress  Peace

# 44
  • Пловдив
Ледената кралица , и аз имам някакви такива спомени, за това и питам. Все пак има някой с пейпъруайт тук.

Точно, когато коментирахме издръжливостта на батерията на Пейпъруайта Peace
Нека момичетата с този четец да кажат относно подсветката, че да не го караме само по спомени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт