Електронни четци-XI

• 52 966
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • София
То и аз още не знам, как да си настроя часовника на Нуука.  Rolling Eyes Embarassed Смисъл знам откъде, но кое точно да избера, че да показва правилно, не знам.
Джия, от Settings/time / Select time zone избираш  Атина, Истанбул  и ще ти се зареди Eastern Eurpean Summer Time. Не знам дали като сменят времето на края на месеца ще е необходима корекция, може би не, но може би ще трябва да се свърже с интернет, за да се промени... newsm78

# 16
  • София
Записвам се.. от месец сигурно не съм си пипала Нукчето, но не ми остава никакво време за четене.

# 17
# 18
То и аз още не знам, как да си настроя часовника на Нуука.  Rolling Eyes Embarassed Смисъл знам откъде, но кое точно да избера, че да показва правилно, не знам.
Джия, от Settings/time / Select time zone избираш  Атина, Истанбул  и ще ти се зареди Eastern Eurpean Summer Time. Не знам дали като сменят времето на края на месеца ще е необходима корекция, може би не, но може би ще трябва да се свърже с интернет, за да се промени... newsm78

Peace оправих го

# 19
  • Казанлък of all places
wafi, благодаря ти за новата тема!

# 20
Няма защо, следя редовно темата и не ми се искаше да я заключат.  Wink
Надявам се до края на годината и аз да стана горд собственик на kindle paperwhite и събирам информация.  Grinning

# 21
Момичета,ако някой се интересува от Нук с подсветка сега е на оферта

# 22
  • Берковица
Тази година чакам дядо Коледа да ми донесе четец и на мен,приятел на мой приятел е в Америка и може да ми купи от там, имам нужда от помощ за избор на марка, иска ми се хем да си струва,хем да не е много скъп и събирам информация

# 23
wafi , благодаря за темата!  bouquet
Винаги можеш да научиш нещо ново от нея. Grinning

# 24
Момичета, искам да подаря на мама киндъл 4 или nook , но освен да чете обича и да играе някакви игри, елементарни, не сложни.
Поддържат ли игри въпросните четци? Благодаря   bouquet

# 25
  • в тристайна гарсониера :)
wafi   bouquet за темата.
Според мен докато четеш не може да ти показва часовника, нали идеята е да не се разсейваш  Simple Smile

# 26
А как се настройва часовника на Киндъл 4? В Настройки никъде не виждам опция за време.

# 27
А защо тогава има изобщо часовник? За мен щеше да е удобно, защото така се потапям в четене, че става много късно вечер, а онзи ден четох сутринта и щях да закъснея за работа Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Часовникът се настройва от основното меню, settings, device time.

# 28
       И аз се записвам в темата. Преди време питах за онези калъфи за Киндъл 4 с вградена лампичка ( как се изразих), които черпят ток от батерията на четеца. Е, пристигна ми преди няколко седмици и мога да кажа, че съм изключително доволна от него. Вечер няма нужда да закачам и откачам каквито и да е други лампички със щипки и т.н. Определено си струва. Пристига в комплект с протектор за дисплея и стилус.  Ако някой се интересува от конкретния калъф ето и линк :

http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Hard-Back-Leather-Case-Cover- … sh=item3cd6906b9f

# 29
С този бутон проверявам колко е часът на Киндъл 4:

Общи условия

Активация на акаунт