Електронни четци-XI

• 54 150
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Предната корица се отгръща и долепва отзад до задната и това е точно 360 градуса. Аз само така чета с моя. Ето така:

И аз само така чета! Peace Най-удобно ми е, понякога си пъхам показалеца между сгънатата корица и основата, държейки я..

# 286
Искам да попитам за тези два Киндъла, чисто информативно. Разгледах ревюта, виждат се основните разлики, но между двата искам да разбера, кой е по-малко проблемен?

И още нещо, четох, някъде, че сивия Киндъл 4, е малко по-бавен, от масово купувания напоследък тук, черен Киндъл 4. Само в това ли е разликата между сивия и черния?Благодаря

# 287
  • София
Вярно, че при затворена книга това са 360 градуса, аз ги сметнах за 180, тъй като си представям как подгъвам корицата при отворена книга.  Simple Smile Но това показах и аз, точно така подгъвам с обикновен калъф, но той каза, че няма предвид това, затова се опитвам да си представя друго.

Да , такъв търся, 360 градуса  Wink
Въпроса е - с доставката от щатите не излиза ли скъпо? Мога и 1-2 лампи да добавя ако има читави, макар че нощната лампа едва ли ще я достигне?!

# 288
  • UK
А защо държиш да е от Щатите? Аз все още не мога да разбера, държиш на конкрретен модел, който го има само в Щатите ли? Вероятно ще е по-скъпо, да. Аз си поръчах от Китай за 10 лв., посочих ти линк в предния си пост, там и други модели.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 13:56 от dejie

# 289
  • Враца
Въпроса е - с доставката от щатите не излиза ли скъпо? Мога и 1-2 лампи да добавя ако има читави, макар че нощната лампа едва ли ще я достигне?!
Зависи от качеството, което търсиш.
Китайските сайтове предлагат калъфчета и лампички с безплатна доставка.
Можеш да погледнеш и в английския ибей, там също има много калъфчета и лампички и да използваш фирма за доставки.
Ако тези два варианта не те устройват, поръчваш от Щатите.
A можеш да погледнеш и в Продавалника, аз от там си купих един от калъфите и съм повече от доволна и от цената и от качеството.

# 290
  • Бургас
Защо пък от щатите? Има достатъчно оферти за такива калъфи в англииските- ebay, amazon, да не говорим за китайските сайтове с безплатна доставка, аз съм взимала и от почти всичките места различни и като качество са ок  Peace

# 291
Искам да попитам за тези два Киндъла, чисто информативно. Разгледах ревюта, виждат се основните разлики, но между двата искам да разбера, кой е по-малко проблемен?

И още нещо, четох, някъде, че сивия Киндъл 4, е малко по-бавен, от масово купувания напоследък тук, черен Киндъл 4. Само в това ли е разликата между сивия и черния?Благодаря

Държиш да е сив ли? Ето разликите (почти никакви) : http://www.youtube.com/watch?v=0uNYDQz_Pag

Според мен Киндъл 4 е по- удобен от Тъч, но това си е мое мнение. А и цената на черния Киндъл е много добра в момента- заслужава си.

Аз имам един въпрос- как се пращат книги по мейла на Киндъла ми? Регистрирах го в Калибреи и си има мейл вече (предполагам), но не разбрах как да ползвам него вместо USB- то. И предварително благодаря.

А относно калъфите- за Kindle Fire ползвам http://www.amazon.com/Kindle-Lightweight-MicroShell-Marware-Grap … ite/dp/B005HSG3TC

за Kindle 4 от този тип: http://www.ebay.co.uk/itm/AMAZON-KINDLE-4-SOFT-GEL-silicone-CASE … TOR-/301002149923 и чакам един като този на снимката с подгънатата задна част.

Отделно за Киндъл 4 ползвам и един кожен тип "джоб"(става и за двата), понеже няма какво да му предпазва екрана, когато го нося. 

# 292

bgmama_4, благодаря ти за бързия отговор. Съвсем не държа да е сив, просто се зачудих, защото ми направи впечатление, че наистина няма разлика. Може би  само в цвета и бързината на отваряне на страниците, но рядко тук се споменава този вариант на Киндъл, може би, защото е малко по-стар от черния... И двата модела си имат своите плюсове и минуси, но ми се щеше да разбера, кой най-малко проблеми прави...

# 293

Аз имам сив Киндъл 4. След една година ползване сивото покритие започна да пада там, където най често има допир с ръката ми.

# 294
  • Свищов
Имам тъч и не го заменям с друг. Ако нещо му стане...не знам. Предимството пред 4-има аудио. И музика съм слушала, и опцията text to speech на английски съм ползвала. Да не говорим, че има и 2 пъти повече памет, а тъча за мен си е предимство. Имах възможност да пробвам 4-ката и писането на 1 бележка дори си е жива мъка...за браузване на знам...само регистрацията отне има няма 5 минути в писане на мейл и парола. Прелистването му е лесно - с 1 леко бутване на екрана, докато кажи-речи си дремя. За мен той е най-добрия откъм функционалност...

# 295
  • София
Не държа на САЩ, търся нещо за макс 20лв (с доставката), но да е добро качество, не да се разпадне и разшие на 2рия месец. Да, и тук продават, но на картинка е трудно да се ориентираш. Ако можете да дадете директен линк към някой изпитан  Hug

ПП: За Nook simple touch

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 22:22 от hakama

# 296
Имам тъч и не го заменям с друг. Ако нещо му стане...не знам. Предимството пред 4-има аудио. И музика съм слушала, и опцията text to speech на английски съм ползвала. Да не говорим, че има и 2 пъти повече памет, а тъча за мен си е предимство. Имах възможност да пробвам 4-ката и писането на 1 бележка дори си е жива мъка...за браузване на знам...само регистрацията отне има няма 5 минути в писане на мейл и парола. Прелистването му е лесно - с 1 леко бутване на екрана, докато кажи-речи си дремя. За мен той е най-добрия откъм функционалност...

И аз имам тъч и го избрах точно заради аудиото и text to speech, за сега съм доста доволна Simple Smile

# 297
  • София
С Kindle Touch cъм от година и половина и много си го харесвам. Аудиото и text to speech не ползвам /дразни ме монотонния глас без интонация/, обаче за четене на чужд език е направо прекрасен. Огромно удобство е да не трябва да ровиш по речници и да се откъсваш от книгата   Heart Eyes

# 298
  • Свищов
Да..това също. Е, аз не съм се забила в четенето на глас, но съм го ползвала като ме мързи...все пак на мен на английски ми е научната литература и монотонното четене в случая е доста полезно. А иначе си държа 100-тина песнички да си ги слушам когато правя нещо из стаята, а ме дразнят слушалките или звукът от телефона е слаб.

# 299
Благодаря на всички за отговорите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт