Електронни четци-XI

• 53 102
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Ямбол
....
Минах няколко страници и вече нямам търпение да приспя мъж и дете и да седна да чета  Mr. Green
Знам какво е чувството. Е, сега ще видиш как се чете по много и навсякъде.
Иначе тази петица май не е много популярна. То е същото като Киндъл 4. Каквото и да е, Киндълите са добри машинки.

# 496
Вени***, как си го кръстила "Кирето"  Joy Joy Joy
Моят е "Киндълчето Ми", казано с любов  Grinning!

# 497
  • София
Ооо, и моето е казано с любов! Така си му викам, ей на, и тук го правя понякога, без да целя това. По принцип гледам да си пазя нещата и да ги ценя, но не съм някакъв вещоман. Обаче за четеца много внимавам! Наскоро ни обраха и една от първите ми работи беше да проверя дали не са взели и него  Rolling Eyes.

# 498
не се сърди, човече, завиждам ти благородно.  Wink моя днес след обяд го поръчах, и сега само ще трябва да го чакам да се "дотътри" до вкъщи. в сайта на амазон пишеше, че ще го доставят на 5.12. на адреса на габко, а точно тогава има курс за бг, дали ще го натоварят?  newsm78 днес се шмугнах и в темата за препоръки на ел книги Joy киндъла още непоръчан, аз без малко книжки да сваля за него.  hahaha

# 499
НСЧ, честито, много прекрасни книжки да прочетеш на него   bouquet
Инъче и моя е кръстен Кире. Напомня ми в началото мъжът ми се обажда една вечер и пита какво правя и аз заявявам, че отивам да си лягам с Кирето. Той милия само дето не гътна докато се усети за какво иде реч  smile3532

# 500
Човече, честита ти придобивка! Видима разлика с Kindle 4 не видях.  Thinking От близо година ползвам 4-та, но ще я сменя за тъч и то главно заради отметките. Много е удобна за четене с 1 ръка (обикновено чета в леглото), но понеже съм свикнала важните за мен места да отбелязвам, с тези копчета ми е супер неудобно.  Sad Пробвах се на 2 книги и се отказах. Приятелка, която има тъч, ме увери, че с него било лесно, но  първо ще тествам на място и после евентуално ще правя подмяната.

# 501
Знам какво е чувството. Е, сега ще видиш как се чете по много и навсякъде.
Иначе тази петица май не е много популярна. То е същото като Киндъл 4. Каквото и да е, Киндълите са добри машинки.

Значи някаква странна п(е)тица съм взела  Joy
А къде пише точно какъв е? Така беше записан в обявата, но може и да е 4...

roberti4ka, аз не се оправих с амазона и го взех от човек, който ги внася, но пак толкова ми излезе, заедно с калъфа. Има една година гаранция в Германия, беше неразпечатван.
Дано по-бързо пристигне и твоят, за да му се нарадваш  Simple Smile

verano azul, да, пробвай първо за всеки случай. Аз отметки не правя, затова не ми е проблем.

Благодаря ви за пожеланията за хубави книжки, да ви се връща  Hug

# 502
  • София
Човече, черен ли е на цвят? Май него водят петица, а за този модел имаше много ласкави отзиви. Предходният беше сребрист и коментарите бяха относно това, че вече са премахнати някои дребни бъгове, подобрено опресняване и т.н.

verano azul, драго ми е те "видя"
Скрит текст:
Може би не ме помниш, но аз имам скъп спомен от теб и всяка една книжна книга, която чета, е облечена в една твоя дрешка  Heart Eyes. Благодаря ти  Hug!

# 503
  • София
Честито на fen4e22  и на Не се сърди човече! Дълги прекрасни часове с новите ви придобивки  Peace
Здравейте! Спеч елих си четец Nook Simple Touch Glowlight и искам да ви попитам за мнението ви относно този четец, а и да ми дадете някои насоки, тъй като сега го разучавам. Благодаря предварително!

Аз имам този модел от около три месеца и съм супер доволна. Покрай мен се зарибиха и колежки и приятелки и близки и общо взето всички четящи около мен имат точно това бижу. Не знам как съм живяла без него преди Simple Smile
fen4e22 питай каквото те интересува ако искаш и на лични - с радост ще ти помогна   Simple Smile

# 504
Да, черен е  Simple Smile

Благодаря, ДюДю!  Hug

# 505

Аз имам този модел от около три месеца и съм супер доволна. Покрай мен се зарибиха и колежки и приятелки и близки и общо взето всички четящи около мен имат точно това бижу. Не знам как съм живяла без него преди Simple Smile
fen4e22 питай каквото те интересува ако искаш и на лични - с радост ще ти помогна   Simple Smile
[/quote]
Благодаря много. Засега много ми харесва. Но със сигурност при затруднения ще се възползвам от предложението ти за помощ.

# 506
Вени, как да те забравя с безкрайното ти търпение да ме изтраеш да прочета и да ти върна книжката.  Hug  bouquet
Скрит текст:
Редовно съм на "балкона" в темата за нови книги и те засичам там. Толкова сте ми полезни с коментарите, че въпреки ел. четеца, вече точа зъби за Изложението на книгите в НДК. Heart Eyes
Преди няколко страници коментирахте показването на страниците. Забелязала съм, че при PDF се виждат и страниците, и процентите, но при MOBI - само процентите. И аз съм от онези, които предпочитат да е странирано и заради това чета предимно в PDF.
Киндъл=Кирчо  Laughing Добро попадение! За малката ми дъщеря Киндъл и Киндер е едно и също, защото още се препъва в "р"-то и един ден гордо ми заяви: "И аз имам киндъл в хладилника!".

# 507
  • Свищов
Отметките на тъч се правят лесно - просто маркираш текста, който искаш и избираш дали да е бележка, споделяне или т.н. Отделят се във външен файл. Аз така си изваждам цитати от научната ми литература.

П.С. Моят е Киндълчо

# 508
  • София
Пак да  попитам - има ли разлика в качеството на екрана между Nook Simple touch и Kindle WLAN http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0#tech
Има ли настройка през колко страници да се опреснява екрана (на Нука е само през 5стр...)
Има ли ограничение при поръчка от амазон (2-3 броя)?

Много ли е трудно изваждането на цитати с не-тъч?

# 509
Много ли е трудно изваждането на цитати с не-тъч?
Досадно бавно е, особено когато искаш да отбележиш с няколко думи за какво става въпрос - тогава отваряш клавиатурата и с квадратното копче започваш да се разхождаш по нея, докато намериш всяка една буква.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт