The Walking Dead - Тема 7

• 20 901
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • София
е, е! в кома не беше!
между другото да ти кажа тук в темата всички сме гледали сериала повече от веднъж, най-малко по два пъти.

Никога няма да забравя физиономията на Шеин като видя живия Рик!

# 616
За да бъдеш лидер първото условие, на което трябва да отговаряш е групата да те припознае като такъв.

Peace Това е. А при него, настоявам, стана неохотно, в мига, в който обезвреди Мърл на покрива. Оттам нататък просто овладяваше ситуациите една по една, защото можеше.

Никога няма да забравя физиономията на Шеин като видя живия Рик!

И аз, всичко му се срина.  Confused Точно заради този момент не го намразих Шейн, а ми беше адски мъчно за него.

# 617
Нещата не са толкова повърхностни.Доколкото помня Шейн и Рик са приятели от деца.Рик винаги е бил "по". Тихата завист и любов към съпругата от години,ескалира до низостта да пожелаеш смъртта на приятел.
Харесвах Шейн. Чудесен персонаж! Подъл!

# 618
  • София
Нещата не са толкова повърхностни.Доколкото помня Шейн и Рик са приятели от деца.Рик винаги е бил "по". Тихата завист и любов към съпругата от години,ескалира до низостта да пожелаеш смъртта на приятел.
Харесвах Шейн. Чудесен персонаж! Подъл!
точно!

# 619
  • Ænima/Albuquerque
Мначи, то оправданието като задника - 'секи си го има. Ако ся, ше оправдаваме Шейн... ае, нема нужда. Щом се стига до там, явно не е толкова прекрасен. Рик няма кво да му оправдаваме, защото ако си спомняте, когато Лори му каза за нея и Шейн, той каза "Знам, разбира се, че знам."
Е, извинявайте, ама ако това беше противен тип, какъвто е Шейн, сещате ли се какъв щеше да е развоя в този случай? А, много бързо забравихте и интимния им разговор на средата на пътя, когато Рик му даде шанс - или си с мен, или нямаш място в групата, защото си заплаха.
Така и трябва да бъде, на никого не е полезен подляр, който освен да налива масло в огъня, друго си не може. И то в обстановка, която е достатъчно недружелюбна сама по себе си!

А, че Лори си беше шаврантия, е съвсем отделна тема, и няма място в разговора.  Peace

# 620
На различни мнения сме, няма лошо Simple Smile  Peace
Важното е, че сериала е страхотен и щом провокира и размисли, е още по-добре. Други филми например ги гледам и забравям - не разсъждавам повече по въпроса, а хубавите, както е този, ги мисля и чакам с нетърпение да дойде времето от денонощието, в което ще седна да гледам. Единствено "Досиетата Х" с такова настървление съм ги чакала да почнат всяка петък вечер, преди години, в доброто старо време Simple Smile

# 621
  • Ænima/Albuquerque
Съгласна съм, съгласна съм. Не приемай лично нищо от това, което казвам.

# 622
  • Сопот, Пловдив
Аз отдавна гледах първи сезон, но все си мисля, че Шейн имаше желание да спаси Рик, но просто нямаше как да мъкне човек в безсъзнение и с апаратури прикачени към него. Според мен още от тогава му се е пречупило нещо на Шейн, изпитвал е вина, че не е спасил най-добрия си приятел, защото той си вярваше, че Рик е умрял там. После с появата на Рик пак прещракване и ей така хората стават способни да направят какво ли не.  Grinning

# 623
Абе какво сте се присетили Шейн, та Шейн  Laughing

Не смятам, че ще изритат Керъл от сериала, но, ако го направят, вече мощно ще почна да благославям, тия хора ползват жените само за скрап.  #Cussing out

Президентът Къркман му признавам едно, харесва ми как прави образите толкова по-различни от комикса.

пп

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 02:15 от Бумър

# 624
  • London

По-важното - тя изобщо не беше длъжна да се съобразява с решението му, той изрично каза, че го взима ЗА себе си, не за всички. Оттам и погледите, които хвърляше назад Рик, след като се разделиха - надяваше се тя да се опълчи и да го последва. Спо-ред мен. Mr. Green

Бийно, казАх ти, бе, не го харесвай колкото си искаш, ма не позволявай на емоцията да взима връх над разума!
На мен ми изглеждаше по-скоро да се Притеснява, че тя ще го последва. Все пак той единствен знае и ако го убие проблема и е решен.
Въобще Каръл много "порастна" напоследък.

# 625
  • Ямбол
На Рик очите му са плашещи на тази снимка.  Crazy Аз не гледал! Утре по пладне, че да не сънувам после.  Mr. Green

Шейн беше интересен образ, въпреки гнилата му същност. Затва сега страдам, че и Губи се изгуби.  Crossing Arms

# 626
Бийно, просълзи се човекът, бре. Баш тя ше го убие, Шейн не можа, дето беше професионалист, пък тя. Зла тя не е, просто направи сериозна грешка.

Бум, имаш още три жени в затвора, кво се оплакваш? Маги е желязо (пу-пу), Мишон - също. За изцяло женски каст се обърни към Мърфитавъра.  Mr. Green

Къркман не е президент, Къркман е долна гад.  Crossing Arms

Саркът, недей говори в толко множествено число, моля та. По рядка случайност в тоя сериал  разбирам мотивите на всеки герой, добър или лош, симпатичен или не. Тва не значи, че разни не са си получили заслуженото.  Mr. Green

ПП Дими, губернатора ше има два самостоятелни епизода, та нса притеснявай, шси наваксате.  Laughing

# 627
  • Ænima/Albuquerque
Саркът, недей говори в толко множествено число, моля та. По рядка случайност в тоя сериал  разбирам мотивите на всеки герой, добър или лош, симпатичен или не. Тва не значи, че разни не са си получили заслуженото.  Mr. Green

Аз па не знам, що си мислиш, че на тебе говоря? Тука два броя седнали да ми защитават честта на Шейн, ти от тЕх ли си?  Crossing Arms

# 628
Снощи и аз гледах. Не мисля, че Каръл ще я свитнат. По-скоро очаквам Даръл да хукне да я спасява и покрай това да се навъртят два епизода екшън. Интересно ми е Рик как ще представи отсъствието й - като негово решение или като нейно решение  Thinking

А той нали й остави кола и оръжия? Дали тя няма да срещне Губи и да стане следващата Андрея...

Друго се чудех като гледах посещението им във ветеринарния център - защо не вземат повече лекарства незаисимо, че в момента може да не им трябват? И този алкохолера - как му беше името - кво му пречеше освен бутилка да вземе и малко хапчета като раницата му беше празна

# 629
Аз си мислех да не пратят Керъл при онези дето ги чуха по радиото и там пак да се засекат, но ще бъде 1 към 1 с Андреа, така че очаквам нещо друго... Даръл  Flutter

Пуц, винаги ме е изумявало как в такива постапокалиптични филми и книги жените са кът, при положение, че запазването на вида зависи повече от тяхната бройка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт