The Walking Dead - Тема 7

• 20 901
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ихуууу!

# 661
Еее, ама губернаторчето по-добре се е уредил! А не като Рик тъпото да се завре у затвора, в мизерийката  tooth
И кво ся... заради туй бебе жена му предаде богу дух... щот е много умен Рик! Пак той ги надроби! Тъп, тъъъп! Ай да му го връчат той да си го гледа!

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 01:36 от AQUА

# 662
Гледах!Хареса ми!Искам да споделя!

Това:

Joy

hahaha hahaha hahaha

пп

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 01:22 от Бумър

# 663
  • София
Ваня го е накъдрила с машата.

# 664
  • Ямбол
Ваня го е накъдрила с машата.

hahaha hahaha hahaha

Мишон.  Heart Eyes

# 665
  • Сопот, Пловдив
 Joy Joy Joy

Умрях от смях с тази снимка на Андрю.

# 666
  • София
"Рик тъпото" ми идва малко в повече като епитет, иначе нямам против някой да не го харесва!

# 667
Аз пък не разбирам, ако бебето е на Шейн, що Рик да е виновен, че Лори се гътна при раждането на въпросното не-негово беше.  Joy Ама, разбира се, гобуернатора добре се е уредил, па наште тъпите в мизерията на няколко огради, наблюдателни кули и заключващи се врати. Бахти тъпия сериал, чесно.  hahaha

Малко смях.

# 668
  • на кого му пука
Не мога... Joy Joy JoyНорминг!

# 669
  • Ænima/Albuquerque
Еее, ама губернаторчето по-добре се е уредил! А не като Рик тъпото да се завре у затвора, в мизерийката  tooth
И кво ся... заради туй бебе жена му предаде богу дух... щот е много умен Рик! Пак той ги надроби! Тъп, тъъъп! Ай да му го връчат той да си го гледа!

Акуа, тъпа е Лори, нена**ала се шаврантия, дето даже не знае кой я заплоди, да ме извинявате.

А, Рик тъпото е на най-сигурното място на света, пък ти иди в утопията на Губернатора, това вече обяснява много неща.  Peace

# 670
Аква, разбрахме че не харесваш Рик, но аз не можах да разбера защо е тъп. Защото живее в реалността, а не в утопията? Задай си въпроса колко време може да просъществува една утопия и после веднага си върни думите назад за Рик. Mr. Green

# 671
  • София
То всъщност се видя колко просъществува утопията!

# 672
  • Ænima/Albuquerque
Да вземе да изгледа първо, мен ако питате, ама нейсе, говорим си ей така, да си чешаме езиците.

# 673
Аз пък не мога да разбера що Саркът трябва да обижда постоянно Лори и Андреа?  Crossing Arms
Разбрахме, че не ги харесваш, но може ли малко по-сдържано, моля.

Ще бъде доста неприятно, ако една по една почнем да се държим като на стадиона  Mr. Green

# 674
ух все не смогвам да ви изчета, много говорите бе  Laughing

значииии, да питам, това къдравото детенце, Рики ли е?  hahaha

да споделя и аз няколко картинки, които ми се сториха забавни

Скрит текст:

и тези двете

хихихихих

хахахахаха

Общи условия

Активация на акаунт