Пазаруване от Aliexpress.com 11

• 44 114
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
И аз благодаря за новата темичка, аз също чакам поръчка  Simple Smile

# 31
# 32
 Здравейте , много моля който разбира да ми каже за статуса на RB534420650CN .Днес ходих пак в пощата , няма нищо ,остават 2 дни до диспут, това са събота и неделя , така че мисля да отварям такъв.

Съвсем скоро е напуснала BG на 5.10, но ако изтича времето..........

# 33
Най - сетне и аз получих първите си поръчки.  Party
Ето това дънково якенце,много е хубаво,но защо вече са му сложили доставка до България не знам...а една приятелка искаше да и поръчам.  Crossing Arms
и ето тази чанта,разкошна е....не очаквах да е толкова хубава,ресните са гъсти и дълги.Пристигна за около 2 седмици,но шипването бешеее адски дълго...  #Crazy
Сега не мога да дам реални снимки,защото не съм в България и си ги видях само по уеб камерата.  Laughing

Чантата дали е големичка, че последната, която получх на снимка уж голяма, а иначе едвам смогвам да побера дамските джунджурии в нея:)

# 34
  • Sofia
 Здравейте , много моля който разбира да ми каже за статуса на RB534420650CN .Днес ходих пак в пощата , няма нищо ,остават 2 дни до диспут, това са събота и неделя , така че мисля да отварям такъв.

Според информацията лети към БГ, НО щом остават два дни пускай, най-вероятно ще удължат времето. Според мен ще пристигне тия дни.
Пусната е към средата на септември, явно са се забавили с изпращането.

# 35
 Peace
Скрит текст:

# 36
Аз този път въобще не съм впечатлена от очакваните СУПЕР-намаления на 15-ти! Май няма и да се пробвам още с тая бутилка  Sad
От 2 седмици нищо не съм получила, а 4 пратки си летяяяят и не щат да кацнат от средата на септември.

# 37
Аз този път въобще не съм впечатлена от очакваните СУПЕР-намаления на 15-ти! Май няма и да се пробвам още с тая бутилка  Sad
От 2 седмици нищо не съм получила, а 4 пратки си летяяяят и не щат да кацнат от средата на септември.

Еее 2-3 седмици са нищо.Тук се иска голямо търпение, какво да кажем чакащите от края на август Wink
Преди 10мин. получих за малката парцалки, но съм ги поръчвала от таобао.Много приятни и като материя и качество.Стоят прекрасно.Който желае може да ползва китайчето на никид и да си поръча. - http://item.taobao.com/item.htm?id=27155732082&ali_trackid=2 … 2014.21073621.1.0 този екип също е страхотен - http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.5.w4002-192655647.50.3 … mp;id=20113682971.Има и др., но да не досаждам Stop

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 15:08 от Monikka

# 38
А нещо за тази пратка , че и аз не мога да разбера каде е ?
rb723333853cn

# 39
Моля те дай отзиви като я получиш   bouquet

Ако все пак дойде, пиши, че и аз съм ѝ хвърлила едно оЧо  Mr. Green

Ако дойде,  ще пиша,  стискай палци  Crazy

Да дам и аз отчет...Днес получих това http://www.aliexpress.com/snapshot/267258283.html  Heart Eyes.
Останах много доволна. Много добра и качествена изработка - мисля че си струват всеки лев Peace. Отговарят си на номера. Дано и да излязат здрави. Пристигнаха за 23 дена

А дали са от естествена кожа? Колко са високи и имат ли подплата? А до коляното ли са? Благодаря   bouquet

# 40
 Ехааа,аз ги платих вече.Прецаках се,ама така е като бързам.Тук не съм ги виждала.

# 41
# 42
  • Sofia
Имаше някой, който беше поръчвал тази мъжка чанта: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Handbag-Fashion-Kan … -6/737387771.html

Сега е намалена и ме интересува по-скоро черна, но в описанието (Color) има няколко кафяви и черни и изобщо не мога да схвана каква е разликата в цвета...виждам само разлика в цената като избера от "различните" цветове. Моля за малко помощ  Praynig

# 43
Запис,чакам 15-ти да видим дали съм разбрала как ще стават нещата Rolling Eyes
Малко ми е мъгла,за първи път играя в игра тук Peace

# 44
  • ES
Нали само по веднъж можем да си слагаме в темата линкчетата за промоцията....?
На вас трупат ли ви се още точки като стреляте с тапата? На мен не, макар, да ми дава, че улучвам понякога някоя друга чаша.

Общи условия

Активация на акаунт