Пазаруване от Aliexpress.com 11

• 44 132
  • 724
  •   1
Отговори
# 390

Имам я в бежово. Стандартна жилетка от изкуствена материя. Чудя се на акъла ми, защо ли я поръчах като имам 100 жилетки в бежово. Не съм я носила. Ще отиде за подарък на някой от родата!  Mr. Green

[/quote

Може ли снимки???

# 391
  Здравейте , не съм запозната с диспутите за първи път отворих такъв , моля който е наясно да удари едно рамо ,ето неговия статус:

Status:
    Awaiting your acceptance of seller's solution
Reminder:
    The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.
    You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 10 calendar days 22 hour 53 minute 23 second .
    If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.

От продавача получих следното съобщение :

"  Fri Oct 11 08:02:57 PDT 2013
    hello friend,
    i read your dispute,and check your order on the internet,they are already arrived in Bulgaria sorting center,and will send to you soon. So pls kindly wait again,and could you pls close the dispute now? thank u very much~
    now i will extend the delivery by 10days first ,if that is not enough,i will extend again till you receive it,thanks"

И сега незнам аз трябва ли нещо да направя.Трябва ли да натисна Escalate dispute.Моля за повече информация, сигурна съм , че ще бъде полезна за много съфорумци.Благодаря предварително!
Човекът ти казва, че пратката ти е в БГ , в сортировъчен център, което значи, че до 1-2 дни трябва да е при теб. И те моли да затвориш диспута, а той ще увеличи срока за получаване с още 10 дни. Според мен не прави нищо все още, имаш 10 дни за реакция. Ако пратката ти е наистина в БГ, ще я получиш тези дни и тогава ще решиш какво да правиш. Какво ти дава по номера за проследяване?

Благодаря ти ,Синьорита Мърморита,  bouquet за бързото включване , да аз си преведох , че търговеца ми казва , че пратката е в България и ме моли да затворя диспута , но не съм сигурна тъй като проверявам в сайта на БП  и там няма никаква информация.Тракинг номера е RB534420650CN.А какво става като активирам Escalate dispute?

# 392
  • София
 Здравейте , не съм запозната с диспутите за първи път отворих такъв , моля който е наясно да удари едно рамо ,ето неговия статус:

Status:
    Awaiting your acceptance of seller's solution
Reminder:
    The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.
    You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 10 calendar days 22 hour 53 minute 23 second .
    If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.

От продавача получих следното съобщение :

"  Fri Oct 11 08:02:57 PDT 2013
    hello friend,
    i read your dispute,and check your order on the internet,they are already arrived in Bulgaria sorting center,and will send to you soon. So pls kindly wait again,and could you pls close the dispute now? thank u very much~
    now i will extend the delivery by 10days first ,if that is not enough,i will extend again till you receive it,thanks"

И сега незнам аз трябва ли нещо да направя.Трябва ли да натисна Escalate dispute.Моля за повече информация, сигурна съм , че ще бъде полезна за много съфорумци.Благодаря предварително!
Човекът ти казва, че пратката ти е в БГ , в сортировъчен център, което значи, че до 1-2 дни трябва да е при теб. И те моли да затвориш диспута, а той ще увеличи срока за получаване с още 10 дни. Според мен не прави нищо все още, имаш 10 дни за реакция. Ако пратката ти е наистина в БГ, ще я получиш тези дни и тогава ще решиш какво да правиш. Какво ти дава по номера за проследяване?

Благодаря ти ,Синьорита Мърморита,  bouquet за бързото включване , да аз си преведох , че търговеца ми казва , че пратката е в България и ме моли да затворя диспута , но не съм сигурна тъй като проверявам в сайта на БП  и там няма никаква информация.Тракинг номера е RB534420650CN.А какво става като активирам Escalate dispute?

По номера ти излиза, че пратката от 05.10 е  NULL PEK, което означава, че пътува и в най-скоро време ще я получиш, но не и че е вече в България.
Както вече са те посъветвали - изчакай. Така или иначе до няколко дни ще е при теб. На мен вчера ми пристигна една, а днес още една - и двете бяха със същият статут от същата дата - 05.10.
Ако ескалираш диспута, означава, че крайното решение по него ще бъде на Али-то.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 15:11 от abrikotin13

# 393
  Абрикотин , много ти благодаря,успокоих се! Hug

# 394
Аз по- принцип не разбирам , защо изобщо е повдигнат диспут newsm78 newsm78 Пратката е в сайта за проследяване , има движение и няма месец още да е пътувала , не мисля че ден ,два и ще е в БГ , но все пак ще дойде  bouquet Аз съм чакала по 45 дена пратка , срокът за диспут ли е изтичал newsm78

# 395
Момичета, някой да е поръчвал Тези детски ботушки, как са като качество? Намерих и хубавата реплика на UGG, но и тези са ок за детето, стига да са топлички Simple Smile

# 396
Моля ако някой има време да ми провери тези пратки
RB813211138CN
RB500936081CN

# 397
Аз по- принцип не разбирам , защо изобщо е повдигнат диспут newsm78 newsm78 Пратката е в сайта за проследяване , има движение и няма месец още да е пътувала , не мисля че ден ,два и ще е в БГ , но все пак ще дойде  bouquet Аз съм чакала по 45 дена пратка , срокът за диспут ли е изтичал newsm78

Да , изтичаше срока за диспут.

# 398
  • Sofia
Получих най-после сакото от предното намаление:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-Women-s-Outwea … 94/869765241.html

Няма нищо общо с памук, изкуствена материя, иначе ми харесва, стои вталено и късо, т.е много добре, размер чудесен, има си етикети на Зара всякакви. Беше 8.25 долара, за цената си е перфектно. Моето е розово, размер XS, цветът е доста искрящ.
Може ли да те помоля да дадеш размери на сакото, понеже много се чудя С или ХС да поръчвам. И ако може да ми кажеш колко си висока, колко кг. и гръдна обиколна ( може и на лични ). Понеже съм много слаба, но съм с по- голям бюст и ме притеснява ХС да не ми е малко в гръдната обиколка.

Размери на сакото:
Рамене - 35см
Обща дължина - 58см
Под мишници - около 42см
талия - около 38см (закопчано)

Моите мерки: 1.58; гръдна 83см, талия 69см, сакото ми е абсолютно точно (аз обичам да е по мен, а не широко)

RB813211138CN
RB500936081CN

От кой месец е поръчката?

# 399

Имам я в бежово. Стандартна жилетка от изкуствена материя. Чудя се на акъла ми, защо ли я поръчах като имам 100 жилетки в бежово. Не съм я носила. Ще отиде за подарък на някой от родата!  Mr. Green

[/quote

Може ли снимки???

Малко по-късно ще ти пратя на лични, че прикачи.ком нещо не ще да ми качи снимката.

Ето този пуловер ми го даваше с доставка до Бг 37 долара, и аз го пуснах до Англия.  Mr. Green

Чудя се за това "кожено" якенце. Има много поръчки и отзивите са страхотни. Някой от тук да го е получавал?

# 400
renka79, аз съм поръчала тези: http://www.aliexpress.com/snapshot/277540973.html
Не знам кога ще пристигнат

# 401
С шведските пощи за колко долу-горе пристигат поръчките,пишат,че по-бързо от колкото с китайските пощи?

# 402
Получих най-после сакото от предното намаление:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-Women-s-Outwea … 94/869765241.html

Няма нищо общо с памук, изкуствена материя, иначе ми харесва, стои вталено и късо, т.е много добре, размер чудесен, има си етикети на Зара всякакви. Беше 8.25 долара, за цената си е перфектно. Моето е розово, размер XS, цветът е доста искрящ.
Може ли да те помоля да дадеш размери на сакото, понеже много се чудя С или ХС да поръчвам. И ако може да ми кажеш колко си висока, колко кг. и гръдна обиколна ( може и на лични ). Понеже съм много слаба, но съм с по- голям бюст и ме притеснява ХС да не ми е малко в гръдната обиколка.

Размери на сакото:
Рамене - 35см
Обща дължина - 58см
Под мишници - около 42см
талия - около 38см (закопчано)

Моите мерки: 1.58; гръдна 83см, талия 69см, сакото ми е абсолютно точно (аз обичам да е по мен, а не широко)

RB813211138CN
RB500936081CN

От кой месец е поръчката?
От 28.08 са и двете .Едната е с като твоето пристигнало сако.

# 403
RB813211138CN
RB500936081CN

Първата е напуснала Китай на 05.10.2013, a втората на 10.09.2013.

# 404
  • Велико Търново
RB813211138CN
RB500936081CN

Първата е напуснала Китай на 05.10.2013, a втората на 10.09.2013.

И аз имам една, която пътува от 10.09 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт