Пазаруване от Aliexpress.com 11

• 44 136
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Да кажа и аз какво поръчах от прословутите намаления днес:

http://www.aliexpress.com/snapshot/279065315.html

Моля за отзив, като пристигне   bouquet

И за този панталон ще се радвам на отзив, като пристигне   bouquet  Не се престраших вчера да го поръчам, защото не мога да преценя дали и колко е еластичен  newsm78

Някой знае ли в Track Checker какво означава това: NULL, 交航, PEK, BG , гугъл го превежда така: NULL, крос-Air, ПЕК, BG
Всъщност ме притеснява това NULL, не другото. Не съм виждала такова NULL при никоя друга пратка. Стои си с такъв статус от 09.09, тогава му е последното движение.

Благодаря ви   bouquet

И аз имах такава,и търсих в нета какво е . В един форум пише,че няма данни ..в смисъл там където е в момента нямали достъп да го впишат къде е  newsm78 нещо такова.
На мен след това NULL ми пристигна якето след 2-3 дена  Flutter

Много ти благодаря   bouquet Дано стигне скоро. Това е непристигащата ми от август рокля. Специално заради нея си инсталирах Track Checker, защото китаецът ми твърди, че е при мен от много време  Joy

Получих най-после сакото от предното намаление:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-Women-s-Outwea … 94/869765241.html

Няма нищо общо с памук, изкуствена материя, иначе ми харесва, стои вталено и късо, т.е много добре, размер чудесен, има си етикети на Зара всякакви. Беше 8.25 долара, за цената си е перфектно. Моето е розово, размер XS, цветът е доста искрящ.

Честито! Какъв цвят взе? Аз имам черно и съм много доволна, обмислям сега да си поръчам друг цвят (синьо или розово). Черното е съвсем леко сатенирано, което много ми харесва и се чудя дали и другите цветове са така  newsm78

Аз да се отчета за вчера, всичко, което бях харесала, реално имаше по не повече от 3$ намаление (това с включен купон за 1$). И както очаквах, си използвах само купоните за 1$  Laughing

# 376
# 377
# 378
http://www.aliexpress.com/store/product/2012-new-fashion-high-qu … 04.6645973.017.15 
отзиви за това яке, трябва ли да платя доставка сега , и къде се вижда каква ще е ?

# 379
и аз се включвам току що направих първата си поръчка и сега остава да чакам,
само неразбирам като отидеш в профила накупувача какво означават медалчетата, коронките и диамантчетата инъче на всичките пиши че са с висок рейтинг  Simple Smile

# 380
  • Пловдив
Ако не се лъжа има доставка не е безплатно ,но не съм много компетентна  Naughty

# 381
  • Пловдив
Мисля ,че е безплатно ,но мисля  newsm78

# 382
# 383
АЗ и днес понапълних в количката три чифта ботуши:

http://www.aliexpress.com/snapshot/279152477.html

За мен, за мама и за свеки  Crazy Crazy Crazy

Поръчах и семена за цветя, ягоди и бонсай. Някоя от вас, която е поръчвала семена може ли да ми даде някакви отзиви и препоръки от личен опит  Hug Hug

Поздрави!!

# 384
  • София
АЗ и днес понапълних в количката три чифта ботуши:

http://www.aliexpress.com/snapshot/279152477.html

За мен, за мама и за свеки  Crazy Crazy Crazy

Поръчах и семена за цветя, ягоди и бонсай. Някоя от вас, която е поръчвала семена може ли да ми даде някакви отзиви и препоръки от личен опит  Hug Hug

Поздрави!!

November_girl отзивите напролет, че аз колкото съм поръчала семена
при положение, че имам само една южна тераса на осмия етаж............ Joy Joy Joy

# 385
  • Italia
Имам проблем: Отворих диспут за една пратка, която беше пратена в Русия, а търговецът не отговаряше. След това я прати, но докато пристигне, диспутът ескалира автоматично. Сега получих пратката, но е объркана. Писах на китайчето, обаче не отговаря. Не мога да променя видът диспут, а ако канселирам ще му пуснат парите. На 20.10 според тракинг номерът ще видят, че е получена пратката и ще му пуснат парите. Та с две думи: Какво да правя? Някой да се озовавал в подобна ситуация?

Досега не съм пазарувала от китайски сайтове, затова мога ли да ви помоля някой да ми препоръча някакъв таблет. Искам го за подарък на сина си, та затова да не е много скъп. Благодаря ви предварително!

Ако те устройва 200 лв като бюджет - препоръчват този модел Freelander PX1. Аз на същата цена поръчах друг, също с много препоръки, но с по-кофти екран

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 13:56 от NikolForAll

# 386
  Здравейте , не съм запозната с диспутите за първи път отворих такъв , моля който е наясно да удари едно рамо ,ето неговия статус:

Status:
    Awaiting your acceptance of seller's solution
Reminder:
    The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.
    You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 10 calendar days 22 hour 53 minute 23 second .
    If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.

От продавача получих следното съобщение :

"  Fri Oct 11 08:02:57 PDT 2013
    hello friend,
    i read your dispute,and check your order on the internet,they are already arrived in Bulgaria sorting center,and will send to you soon. So pls kindly wait again,and could you pls close the dispute now? thank u very much~
    now i will extend the delivery by 10days first ,if that is not enough,i will extend again till you receive it,thanks"

И сега незнам аз трябва ли нещо да направя.Трябва ли да натисна Escalate dispute.Моля за повече информация, сигурна съм , че ще бъде полезна за много съфорумци.Благодаря предварително!

# 387
Получих най-после сакото от предното намаление:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-Women-s-Outwea … 94/869765241.html

Няма нищо общо с памук, изкуствена материя, иначе ми харесва, стои вталено и късо, т.е много добре, размер чудесен, има си етикети на Зара всякакви. Беше 8.25 долара, за цената си е перфектно. Моето е розово, размер XS, цветът е доста искрящ.
Може ли да те помоля да дадеш размери на сакото, понеже много се чудя С или ХС да поръчвам. И ако може да ми кажеш колко си висока, колко кг. и гръдна обиколна ( може и на лични ). Понеже съм много слаба, но съм с по- голям бюст и ме притеснява ХС да не ми е малко в гръдната обиколка.

Аз поръчах тези
http://www.aliexpress.com/snapshot/279294964.html  бяла
http://www.aliexpress.com/snapshot/279717932.html  още два такива, но този път от друг продавач, че предишната ми скъса нервите.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 14:21 от Синьорита Мърморита

# 388
  Здравейте , не съм запозната с диспутите за първи път отворих такъв , моля който е наясно да удари едно рамо ,ето неговия статус:

Status:
    Awaiting your acceptance of seller's solution
Reminder:
    The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.
    You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 10 calendar days 22 hour 53 minute 23 second .
    If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.

От продавача получих следното съобщение :

"  Fri Oct 11 08:02:57 PDT 2013
    hello friend,
    i read your dispute,and check your order on the internet,they are already arrived in Bulgaria sorting center,and will send to you soon. So pls kindly wait again,and could you pls close the dispute now? thank u very much~
    now i will extend the delivery by 10days first ,if that is not enough,i will extend again till you receive it,thanks"

И сега незнам аз трябва ли нещо да направя.Трябва ли да натисна Escalate dispute.Моля за повече информация, сигурна съм , че ще бъде полезна за много съфорумци.Благодаря предварително!
Човекът ти казва, че пратката ти е в БГ , в сортировъчен център, което значи, че до 1-2 дни трябва да е при теб. И те моли да затвориш диспута, а той ще увеличи срока за получаване с още 10 дни. Според мен не прави нищо все още, имаш 10 дни за реакция. Ако пратката ти е наистина в БГ, ще я получиш тези дни и тогава ще решиш какво да правиш. Какво ти дава по номера за проследяване?

# 389

Имам я в бежово. Стандартна жилетка от изкуствена материя. Чудя се на акъла ми, защо ли я поръчах като имам 100 жилетки в бежово. Не съм я носила. Ще отиде за подарък на някой от родата!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт