Къде в Бургас (38)

• 74 686
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Момичета знаете ли къде продават мебели втора употреба в града? Трябва ни някакво кресло или фотьойл за вилата на свеки и тя даде заръки. Знам само за тези на ул. Цар Калоян, но ми се иска да разгледам на повече места.

Сещам се за магазина на ул. "Странджа", намира се точно зад детска градина "Слънце", находяща се на ул. "Оборище". И още на ул."Патриарх Евтимий", в близост до "СЛивница",  на ъгъла на тези улици има хранителен магазин, малко след него по "Патриарх Евтимий"  е втората употреба за мебели  Peace

# 76
Сетих се за този вторият и ми е наблизо. Тези дни ще ги проверя и двата. Благодаря многооо   bouquet

# 77
Замислила съм се за НГ дайте идеи и впечатления...
Къде сте били на ресторант за посрещане на НГ и Ви е харесало тук в Бургас?

# 78
  • Бургас
Хареса ми НГ в р-т Банско и големия Рубаят в морската.

# 79
  • Бургас
И аз това искам да попитам, защото освен гадна храна  и скука на зверски цени друго не улучваме последните години.
Други препоръки за НГ?

# 80
Записвам се с два въпроса :
1. Освен прословутата фирма Аш, кой друг поправя перални в Бургас?
2. Знаете ли защо вече повече от месец парфюмерия Лили в мола не работи?
 По въпроса  с тортите - открили са две нови сладкарници - едната е на Левски  (до Астра-та, а другата - на място на бившата гръцка сладкарница  - и в двете сладкарници тортите са с минимум добавки, оцветители и подобрители,  много вкусни са Peace

За Нова година - напоследък и аз се разочаровах от заведения, куверти,  и какво ли не....събиране вкъщи с приятели ми звучи доста добра идея вече Flutter

# 81
Колкото пъти сме празнували Нова година на заведение в Бургас ,толкова пъти сме били разочаровани. Най-отвратително беше във "Воденицата".

# 82
На Лили нали им падна тавана през лятото и затова не работи. Казаха ми, че нямало и да отваря, но все още не вярвам.

# 83
На Лили нали им падна тавана през лятото и затова не работи. Казаха ми, че нямало и да отваря, но все още не вярвам.

Благодаря, не знаех, че са имали падане на тавана ooooh!

# 84
Преди години беше голяма веселба в Океана...но вече го няма...
Били сме и в Теньова къща...хареса ни, но исках нещо различно!...идеи?

# 85
  • Бургас
Брадата, някъде до Хепи в Лазур има нова и добре оборудвана физиотерапия, но не зная точно къде е Embarassed

# 86
Тьрся информациа и цени за Рожден ден  в Странда. Някои може ли дапомогне???

# 87
  • София
Тьрся информациа и цени за Рожден ден  в Странда. Някои може ли дапомогне???
ри

Инфото ми е от неделя: 150 лв. за 10 деца, всяко следващо - 15 лв. В това влиза 2 ч анимация, за всяко дете пица парче/сандвич + сок. Тортата не влиза в тази цена, работят с каталог на Роза, иначе можеш да си я занесеш ти със сертификат от другаде. Аниматорът може да е облечен като любим герой на детето, това за възраст до ок. 6 год, а за по-големи важат същите условия, но партито се провежда в съседната зала, където има електронни игри.
Почерпка за родителите - може мъфини от съседната сладкарница и напитки, а може да се договорите с пицарията Дон Домат или Винополиса за друг вид кетъринг.

# 88
  • Бургас
Брадата, някъде до Хепи в Лазур има нова и добре оборудвана физиотерапия, но не зная точно къде е Embarassed

Виждала съм сякаш нещо отзад по блоковте newsm78

# 89
  • Бургас
Виждала съм сякаш нещо отзад по блоковте newsm78
Това трябва да е:
http://www.vitaburgas.hit.bg/
http://izdrave.com/spravochnik/%D0%B8%D0%BF%D1%81%D0%BC%D0%BF-%D … B0%D1%86%D0%B8-2/

Общи условия

Активация на акаунт