Къде в Бургас (38)

• 74 679
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не е точно съвсем по темата, но да ви питам. Знаете ли в коя църква и кога се четат Киприянови молитви. Напоследък се случват ужасни неща в семейството ми и въпреки, че не съм от най-суеверните, ми минава през главата да не би да сме урочасани и това не ми дава мира. Аз самата не се чувствам същата - ставам през нощта и ми прилошава, постоянно ми тежи нещо, напрегната съм, все едно очаквам нещо лошо да се случи. Чувала съм, че Киприяновите молитви се четат точно срещу урочасване. Ако можете да ми дадете информация къде да отида и какво да направя, ще съм много благодарна.

Ходила съм да ми четат, не съм носила нищо, просто през деня отидох и свещеника, който е там в момента, ми ги прочете. Няма значение в коя църква ще отидеш.

# 61
Имам едни неработещи моб.телефони. Някаква идея къде мога да ги дам за части или нещо подобно?
Виждала съм, че ги изхвърлят в магазините за мобилни телефони, в едни кошове и явно ги рециклират след това
Автобус 4 ходи ли до Странд?
А знаете ли разписанието на някакъв безплатен автобус до там

# 62
  • Бургас
Автобус 4 вече ходи до "Странд".
Имаше и безплатен автобус, чието разписание го имаше по спирките. Обаче не съм виждала отдавна това разписание.
Това дават на техния сайт:
http://www.strand.bg/infobg/27

# 63
  • София
Някой от вас да е ходил на курс по бизнес английски? Британика, Фарос или нещо друго качествено можете да ми предложите? Интересуват ме цени и продължителност.

# 64
Курс по бизнес английски, аз лично препоръчвам Британика  Peace

За завивките качество-цена много сме доволни от Роксима дрийм  Wink

# 65

За завивките качество-цена много сме доволни от Роксима дрийм  Wink
Правят ли зверска жега Wink и къде се продават?

# 66
Ами нив взехме 300 гр пух/най големият размер 220/240, щото мъжо искаше да сме се гушели на топло......е голяма грешка, подходяща е за най лютата зима само, много жега верно  Mr. Green  200 гр е ок, максимум даже.

ето сайта им , имат няколко магазина, скоро гледах даже, че и в новият мол ги има. И на бебка купих от там спално бельо, много добри цени. Фирмата е Хасковска/моят роден град/ и качеството е добро  Peace

http://www.roxymadream.com/

# 67
Мерси много Звезден прах.   bouquet

# 68
  • София
Ами нив взехме 300 гр пух/най големият размер 220/240, щото мъжо искаше да сме се гушели на топло......е голяма грешка, подходяща е за най лютата зима само, много жега верно  Mr. Green  200 гр е ок, максимум даже.

ето сайта им , имат няколко магазина, скоро гледах даже, че и в новият мол ги има. И на бебка купих от там спално бельо, много добри цени. Фирмата е Хасковска/моят роден град/ и качеството е добро  Peace

http://www.roxymadream.com/

Имат магазин и в първата пресечка вляво като се тръгне още от Часовника на общината по Богориди. Срещу тям има палачинки, едно срещу друго са двата обекта.

# 69
Момичета знаете ли къде продават мебели втора употреба в града? Трябва ни някакво кресло или фотьойл за вилата на свеки и тя даде заръки. Знам само за тези на ул. Цар Калоян, но ми се иска да разгледам на повече места.

# 70
И аз благодаря на всички, които писаха за завивките!   bouquet

# 71
  • в джунглата
Балетни туфли къде мога да намеря?

В интерспорта има само кожени, но незнам как ще се почистват/ изпират.

# 72
  • Бургас

Провери в Carnival Kids или им звънни по телефона, в сайта имат http://carnivalkids.com/BALET_Tufli/0/1/1117/7.html

# 73
  • в джунглата
Steltion благодаря ти, но и там няма.

# 74
Автобус 4 вече ходи до "Странд".
Имаше и безплатен автобус, чието разписание го имаше по спирките. Обаче не съм виждала отдавна това разписание.
Ето го разписанието, ако на някой му трябва
От Автогара Юг - 10.30, 11.30, 13.30, 15.30, 16.30, 18.30, 19.30ч
От Странд - 11, 12, 14, 16, 17, 19, 20ч

Общи условия

Активация на акаунт