Къде в Бургас (38)

• 74 683
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
ехе, докато се обърна и се изписали 3 страници Simple Smile

# 46
  • Бургас
Този надпис "Скоро" съм го виждала преди месец, два. Вчера пак го видях Laughing
Те и м-н Некст все "Скоро" ще го отворят
Лили, отвориха ли?!

Некст в Странд ще отвори след около две седмици. Работят много усилено, но официален франчайз се отваря много трудно, защото трябва да са спазени всички изисквания, особено що се отнася до оборудването и сантиметър разлика е недопустима!

# 47
Вчера посетих Странд-а за първи път. Струва ми се, че ще го затворят преди да са отворили всички магазини.  Sad До след нова година го виждам.

# 48
За тротинетки за възрастни-само предполагам че в Интерспорт в Плазата сигурно ще има,или в друг спортен магазин. В Галерия също има един голям спортен. А преди няколко дни синът ми пита колко струва една тротинетка която била един вид за скокове,намира се в уличката зад КиМ,в малката парфюмерия в която има и играчки. Видя ми се за повечко килограми ,но трябва да се пита,виждам че я карат и доста големи момчета.
Дъщеря ми има Микро,много съм доволна. Подобен на Микрото модел но доста по-евтин позната купи от Джъмбо. Незнам дали ще има за големи .

# 49
Мацки, от къде да си купя хубави зимни олекотени завивки? Доколкото разбрах трябвало да се гледа колко грама на см е пълежа вътре. Ама колко трябва да е за дебела завивка? Имам тънки за по-топлото време, а зимата изполваме разкопчани спални чували от незнам колко години и вече съм им вдигнала мерника.  Онзи ден в Белотекс ми предложиха едни за 24лв уж зимни ама тънички ми се видяха. Много ме е страх да не ми е студено, че съм ужасно зиморничева.

# 50
  • Бургас
Защо не питаш в Калогера, там основно спални неща продават и да не си харесаш поне подробно ще ти обяснят.

# 51
Момичета някой да знае къде ще има Хелоунско парти за деца, тази година, ако някой е бил предишни години, моля да сподели, че ми се иска да заведа децата някъде, а в нета все още не намирам информация
  newsm78

# 52
  • София
Вчера посетих Странд-а за първи път. Струва ми се, че ще го затворят преди да са отворили всички магазини.  Sad До след нова година го виждам.
Момичета някой да знае къде ще има Хелоунско парти за деца, тази година, ако някой е бил предишни години, моля да сподели, че ми се иска да заведа децата някъде, а в нета все още не намирам информация
  newsm78

Посещавам го всеки уикенд заради тренировките на малкия - най-посещаван е обекта на ДФК Звездичка, всичко останало е пълна скръб.

newsm78

Миналата година бяхме в двата Мола - в Галерията уж беше обявено, че ще има нещо, а всъщност нямаше абсолютно нищо, в Плазата биваше, обаче беше страшна навалица. Костюм на Джак Спароу бях наела от магазина за парти артикули срещу Мол Галерия.

# 53
  • Бургас
  newsm78

Посещавам го всеки уикенд заради тренировките на малкия - най-посещаван е обекта на ДФК Звездичка, всичко останало е пълна скръб.

newsm78

Миналата година бяхме в двата Мола - в Галерията уж беше обявено, че ще има нещо, а всъщност нямаше абсолютно нищо, в Плазата биваше, обаче беше страшна навалица. Костюм на Джак Спароу бях наела от магазина за парти артикули срещу Мол Галерия.

И точно в Странд ще има Хелоуинско парти и конкурс, но ще пиша подробно следващата седмица.
Аз работя в един от магазините и повярвайте ми въобще не сме за оплакване Simple Smile от гледна точка на посещаемост. Днес ходих като клиент с приятелка и децата - в Дон Домат вътре имаше само 2 празни маси. В детският център имаше 3 рождени дни - добре, че е достатъчно голям.

# 54
  • Бургас
bradata , аз съм ходила на физиотерапия във Втора поликлиника (срещу Транспортна болница). Имат апаратура, но е от Балканската война. Чакане няма, но пък е едно мазе, студено и мирише на влага. Иначе жените се отнасяха много добре и професионално, но беше преди години, сега не знам как е.

# 55
Мацки, от къде да си купя хубави зимни олекотени завивки? Доколкото разбрах трябвало да се гледа колко грама на см е пълежа вътре. Ама колко трябва да е за дебела завивка? Имам тънки за по-топлото време, а зимата изполваме разкопчани спални чували от незнам колко години и вече съм им вдигнала мерника.  Онзи ден в Белотекс ми предложиха едни за 24лв уж зимни ама тънички ми се видяха. Много ме е страх да не ми е студено, че съм ужасно зиморничева.
Аз си взех имаше намаление в Айко,ако нямате алергий може да си вземеш с гъши пух,ако не и силиконов пух или памучни - също топлят.
Sъщо така можеш да си поръчаш и от Икеа-аз си взех и от тук-гледаш показателите и решаваш какво то трябва-мн са леки и страшно топлят-
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=bedroom_in&cID=61&tCatID=5

# 56
  • Бургас
Не е точно съвсем по темата, но да ви питам. Знаете ли в коя църква и кога се четат Киприянови молитви. Напоследък се случват ужасни неща в семейството ми и въпреки, че не съм от най-суеверните, ми минава през главата да не би да сме урочасани и това не ми дава мира. Аз самата не се чувствам същата - ставам през нощта и ми прилошава, постоянно ми тежи нещо, напрегната съм, все едно очаквам нещо лошо да се случи. Чувала съм, че Киприяновите молитви се четат точно срещу урочасване. Ако можете да ми дадете информация къде да отида и какво да направя, ще съм много благодарна.

# 57
Не е точно съвсем по темата, но да ви питам. Знаете ли в коя църква и кога се четат Киприянови молитви. Напоследък се случват ужасни неща в семейството ми и въпреки, че не съм от най-суеверните, ми минава през главата да не би да сме урочасани и това не ми дава мира. Аз самата не се чувствам същата - ставам през нощта и ми прилошава, постоянно ми тежи нещо, напрегната съм, все едно очаквам нещо лошо да се случи. Чувала съм, че Киприяновите молитви се четат точно срещу урочасване. Ако можете да ми дадете информация къде да отида и какво да направя, ще съм много благодарна.
В Св. Иван Рилски.  Peace

# 58
Miss July,и в Света Богородица,всъщност във всяка една църква.По принцип трябва да се пита,но мисля че се носеше някаква дреха,дано не бъркам молитвите(за човека за който ще се четат-долен потник,нещо такова,което да носи).Снощи в предаването на Венета Райкова гостуваше една гадателка,та тя също каза някои полезни неща,ако имаш желание и време,го гледай-купичка със сол и лична дата за очистване.

# 59
  • Бургас
Имам едни неработещи моб.телефони. Някаква идея къде мога да ги дам за части или нещо подобно?

Общи условия

Активация на акаунт