Къде в Бургас (38)

• 74 687
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
  • София
а конкретна торта на Амадеус може ли да препоръчате, да не е шоколадова и мазна, да е лека, нещо като ягодовата на Неделя, която ми е любима, външният вид изобщо ми е без значение
не на Амадаус, а на Маркрит: еклерова с ягоди.  Peace

Само да добавя и Еклерова с боровинки пак на Маркрит -  newsm10 - ще се сбием вкъщи за нея.

На Амадеус хапнахме снощи бишкотена с какаов крем и плодове, по ваучер от Грабо - не е лоша, но до въодушевление хич не стигнах.

# 31
  • Бургас
Амадеус западнаха много през последните години.
Тортички от Маркрит къде?

# 32
  • Бургас
Значи Лили още не са отворили?
Гледах в сайта им график за грим сесии и магазина в Бургас фигурираше с дати и часове.  Thinking

# 33
  • Бургас
А къде в центъра ще отварят втория Лили?

# 34
А къде е първия?  Embarassed

# 35
И аз тук в полезната тема  Party Party

# 36
А къде е първия?  Embarassed
В мол Галерия

# 37
  • Бургас
Амадеус западнаха много през последните години.
Тортички от Маркрит къде?

В сладкарницата на ул.Гурко, срещу общинския паркинг.
В понеделник ще взема да се разходя до там, че от толкова споменаване за /еклерови/ торти, вече ми се прияде неудържимо  Laughing

# 38
Здравейте! Някой знае ли сервиз , в който да занеса фотоапарат Самсунг...по възможност в центъра  Thinking

# 39
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Имам Никон освен в Аш къде мога да го занеса за поправка Rolling Eyes Дано не се налага пак де Rolling Eyes

Във Фотопавилион на Александровска, намира се над кафе Дриймс, до Германос  Peace

Некст и аз не вярвам да отворят  Rolling Eyes  

валия, ще се самоцитирам от предната страница е поста

Rolling Eyes

# 40
Имам Никон освен в Аш къде мога да го занеса за поправка Rolling Eyes Дано не се налага пак де Rolling Eyes

Във Фотопавилион на Александровска, намира се над кафе Дриймс, до Германос  Peace

Некст и аз не вярвам да отворят  Rolling Eyes  

валия, ще се самоцитирам от предната страница е поста

Rolling Eyes

Да, да ....извинявам се! Видях го, но не можах да си изтрия поста  Peace

# 41
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
 Wink  А този сервиз Аш, аз не го знам къде е . Аз съм носила Никон във Фотопавилион  Peace

# 42
Да сте виждали тротинетки за възрастни някъде из Бургас? Предполагам на Гурко ще има, но там са Микро Simple Smile ...а се надявам да намеря и нещо по евтинко  Rolling Eyes

# 43
  • Бургас
Аз не харесвам тортите на Маркрит. Веднъж взехме 6 различни парчета торта и чийзкейк. Нищо от опитаните не можа да ме накара да повторя (включително еклеровата).

# 44
  • Бургас
Момичета, не е точната тема за моя въпрос, ама все някоя може и да има впечатления, затова тук питам - имате ли препоръки къде е най-добре да се ходи на физиотерапия? В смисъл повече и по-добра апаратура, рехабилитатори, по-малко чакане  - такива неща. Че аз само във военна болница съм ходила преди години и не знам пак там ли да се засилвам или да търся другаде Rolling Eyes Thinking

Общи условия

Активация на акаунт