Кални бани в Кюстендил?

• 1 259
  • 1
  •   1
Отговори
Мили момичета,
Моля ви ако някой е ходил тази година в Кюстендил в рехабилитационната база да сподели мнинето си.
Гинеколожката която ме лекува в момента ми препоръча да отида там след аборта и след възпалението на яйчниците щяло да ми се отрази много добре.
Утре ще отида да ми даде направление.
Какви са цените ако знаете пишете  Hug
Благодаря ви предварително за инфото

# 1
  • София, България
Аз ходих през септември на процедури там, но не за забременяване. Въпреки това съм чувала, че има ефект, преди години на наши близки /три четири семейства/ така се родили бебетата. Във всеки случай няма да ти се отрази зле да се поплацикаш в минералната вода. Не знам как са цените, но ако си с направление, не знам дали няма да е безплатно ... ама май не беше съвсем безплатно. Потърси в интернет сайта на Болници за рехабилитация /те всички са филиали към един център/ и конкретно контакт за Кюстендил и направо се обади да си попиташ. Процедурите не са скъпи - по 3,4 до 5 лева едната. На мен ми бяха изписали 2 или 3 дневно. Най-трудно е с графиците. Особено с този за минералната вода. Като ти изпишат процедурите първо си направи графика за банята и оттам си нагласи другите процедури. Не знам как са условията по стаите. Чух, че имало някакви реновирани. Само не искай самостоятелна стая, една жена се оплака, че била кошмарна - като затворническа килия. Можеш да отидеш и с придружител, но той си заплаща пълната цена - между 30 и 40 лева на ден доколкото си спомням, в зависимост от стаята. Минималния курс, за да има ефект е 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт