Отговори
# 495
  • София
Даниии  Heart Eyes Heart Eyes ох немога го сменя бееееееееее Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вани точно, че съм слънце, ехеее аз кога слънчасах  Crazy Mr. Green Joy Joy та ся ще е чок трудно  Joy Joy

Романтиче  Hug Hug да не си и ти от слънчасалите?  hahaha

Елчо абе тя ще се навие според мен, ама незнам дали ще слънчаса  Joy Joy
Ванито и Романтичето са един и същи човек бе Йо  Joy Joy Joy Joy

нема значение  Joy Joy Joy аз и на двете говоря  Joy Joy Joy Joy

# 496
Хахахах тъкмо това щях да кажа  Joy  Hug

Слънце аз преди всички слънчасах,айде загледай и ти 1 или 2 епизода и пак ще говорим  Joy

# 497
  • У дома :)
Даниии  Heart Eyes Heart Eyes ох немога го сменя бееееееееее Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вани точно, че съм слънце, ехеее аз кога слънчасах  Crazy Mr. Green Joy Joy та ся ще е чок трудно  Joy Joy

Романтиче  Hug Hug да не си и ти от слънчасалите?  hahaha

Елчо абе тя ще се навие според мен, ама незнам дали ще слънчаса  Joy Joy
Ванито и Романтичето са един и същи човек бе Йо  Joy Joy Joy Joy

нема значение  Joy Joy Joy аз и на двете говоря  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy сладурка си голяма  Joy Joy Joy Joy

# 498
  • София
Вани  Hug Hug сори мац ама туй от снощи ще да е, малко не съм адекватна  Joy Joy Joy
сега го загледах и интересен ми се вижда, тоя го раздава некъв плейбой май  hahaha

# 499
Даниии  Heart Eyes Heart Eyes ох немога го сменя бееееееееее Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вани точно, че съм слънце, ехеее аз кога слънчасах  Crazy Mr. Green Joy Joy та ся ще е чок трудно  Joy Joy

Романтиче  Hug Hug да не си и ти от слънчасалите?  hahaha

Елчо абе тя ще се навие според мен, ама незнам дали ще слънчаса  Joy Joy
Ванито и Романтичето са един и същи човек бе Йо  Joy Joy Joy Joy

нема значение  Joy Joy Joy аз и на двете говоря  Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

е на тамън си готова вече слънчасала за фамилия Слънчасови  Joy Joy

мани къде е плейбой ами е и долен и мръсник уууу чудесен е  Praynig

# 500
Слънце,аз за такива неща не се сърдя  Laughing Тежкарче го раздава и побойник ама ще му свият крилцата  Joy

Хайде вече наистина изчезвам  Grinning

# 501
  • София
Сисунчи ууу чудесен е вика  Joy Joy Joy ще се спукам от смях с тебе  Joy Joy  Hug Hug ехеее Слънчасова-Ревлова  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Вани  Heart Eyes Hug Hug то се вижда от началото кво ще стане  Joy Joy

# 502
еми кефи ме като е такъв много му отива  Joy Joy Joy  гадинка,лошотия ииии с поршеее  Joy Joy е бонбон е

значи ще чакаме като почне да тренира и пак ще те питаме хубав ли е или не  Joy Joy Joy

# 503
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 newsm12

# 504
  • София
еми кефи ме като е такъв много му отива  Joy Joy Joy  гадинка,лошотия ииии с поршеее  Joy Joy е бонбон е

значи ще чакаме като почне да тренира и пак ще те питаме хубав ли е или не  Joy Joy Joy

Е и мен ме кефят такива  Mr. Green ама ще видиме Mr. Green Joy Joy

Куку ко се чудиш?  newsm78 Hug Hug

# 505
# 506
  • У дома :)

Ко ма Зизке, ко са майш Joy Joy Joy

# 507
  • Още у мъглата ...
Даниии  Heart Eyes Heart Eyes ох немога го сменя бееееееееее Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вани точно, че съм слънце, ехеее аз кога слънчасах  Crazy Mr. Green Joy Joy та ся ще е чок трудно  Joy Joy

Романтиче  Hug Hug да не си и ти от слънчасалите?  hahaha

Елчо абе тя ще се навие според мен, ама незнам дали ще слънчаса  Joy Joy

Ох бееее, аз за сто години един път слънчасах, не ами прегорех, та ся нещо ич не ми се верва да се ослънчим пак за толко кратък период Mr. Green Joy Joy
И на мен, кат Йо-то, не ми е много мое типче туй слънце, то иначе щях ли да чакам и да не го отразим бързо бързо  Mr. Green
Ех, верно, че Чачко се е поспаружкал малко, ама яз и реване мое да хапвам, кат нема баклавички  Joy Joy Joy
Ша поизчакам аз май още малко  newsm78 Laughing
Па по некое време, ако продължавате ентусиазирано да слънчасвате мое и да го отразим  newsm53 smile3503

# 508
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ко па толко му се слънчасвате...не моА в рАзбера... Thinking
Аз гледах август месец некъв полвин час...ама грам не се зарибих.
Ама как вика Габа, знае ли се...аз и АФК не гледах...даже кат чуех интрото превключвах канала, а ся съм вечИ... #Crazy #Crazy #Crazy

# 509
  • В света на мечтите... ❤
Ко па толко му се слънчасвате...не моА в рАзбера... Thinking
Аз гледах август месец некъв полвин час...ама грам не се зарибих.
Ама как вика Габа, знае ли се...аз и АФК не гледах...даже кат чуех интрото превключвах канала, а ся съм вечИ... #Crazy #Crazy #Crazy

Зиз,да ти кажа и аз не вярвах,като ги гледах само по картинките от гифчетата в подписите,ама като изгледах сериите наведнъж една след друга направо се вманиачих и сега се дразня много,че последната излязла за момента 14-та серия не е преведена на английски изцяло,ама напредват с процентите и скоро ще е цялата.Та,затова ако имаш време и желание пробвай се,поне 3 серии изгледай и виж може и да те грабне,но аз по принцип си харесвам такъв тип сериали за проблемите и любовта на тинейджърския период така да се каже  Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт