Отговори
# 60
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
На сватбата не съм....ама РД-то даже има 3бр.  Peace

Сори ама днеска не знам дали ще има анализи, чИ трее четем Парцуцов...моя мъж ми поканил гости. Grinning

# 61
  • Още у мъглата ...
Майкоооо, кво тъпо парче съм  ooooh! Седим си аз в другата тема самичка и викам, брех нещо затишие, а то до 4-та страница сте се изписали вече  ooooh!
Ама пък сега като се замисля  newsm78 Нъл съм виден нарцис, то си ми беше едно арно сама там и си се самопохвалвах и си казвах, бреййй я ли съм най-добрата, та съм у темата  Mr. Green Joy Joy

Ай ся да зафаля другите видни нарциси - Зизун  Hug Ирка  Hug
Малко електронни чичеци  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51   
Малко по-истински, кат за нарциси  Grinning
Скрит текст:
И съвсем истински  Laughing Mr. Green
Скрит текст:

Ирка  Hug Heart Eyes Уникална любовна библиотека  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как си личи, че Зизун е правила комиксите  Laughing  Heart Eyes Веднага са ни полазили куцо и сакато, само гледам Джейн са уредила  Crossing Arms

А, и много ми хареса подобаващото облекло на Чачи за наводнението  Mr. Green Се към тая мода да се придържа  newsm53 newsm53

# 62
  • У дома :)
На сватбата не съм....ама РД-то даже има 3бр.  Peace

Сори ама днеска не знам дали ще има анализи, чИ трее четем Парцуцов...моя мъж ми поканил гости. Grinning

Аз само давам идеи за анализи Peace нъл тряя съм дейна  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Тва имам чувството чи у вас има нонстоп гости, от сабах чи па до сабах  Joy Joy Joy Весело изкарване  Peace Hug Hug

# 63
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,ама то наистина в истинският смисъл куцо,кьораво ,сакато ,де що има ,нас търси  Joy Joy Joy

# 64
Снимки от предстоящия епизод.

# 65
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде косата пак като каска  ooooh! Ама поне е скъсена малко  Peace
А там дето говори по телефончето е дъ бест просто  Heart Eyes

# 66
  • София
Охх спортно облечен  Crazy  lovekiss lovekiss  Joy

Абе я сега аз да ви питам
Скрит текст:
що не сте казали, че го има 1еп. на ПО преведен в другата тема  Crossing Arms снощи нали неможах да заспя и викам я чакай да я попрегледам и как си циврех и като попрегледах какво става там и  Joy Joy ама гледам вие половината сте там ама  Mr. Green та може ли да ви помоля, че аз не я следя темата просто незнам снощи как ми щуткна и оп 1еп преведен си свалих и сега го пускам  Party та може ли като излезе друг преведен еп. да споделите  Praynig
изказах си мъката  Mr. Green Joy

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 15:47 от Ulusoys sunshine (2 от Випувити)

# 67
  • Още у мъглата ...
Гъбке,ама то наистина в истинският смисъл куцо,кьораво ,сакато ,де що има ,нас търси  Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 Joy Joy Joy Joy

Ама тва щото сме ВИП, както речи Йо, и можем да бегаме и правим секви врътки, за да се измъкнем  Mr. Green Joy Joy Joy

Ся тва горното, кой разбрал разбрал, то аз не моа се разбера, амаааа  Mr. Green Joy

# 68
 newsm44 newsm44 newsm44 Само дет си късам нервичките ooooh!

# 69
Medcezir 5. Bölüm
Babasının hırsızlıkla suçlandığı gece Mira’nın Yamanın omzunda teselli bulması Orkun’u çileden çıkarır. Hırsını almak üzere Yaman’ın kapısına dikilir , Yaman’ın olaya karışamayacağından cesaretle Yaman’ın damarına basar. Sonunda Yaman öfkesini zapt edemez. Yaman’ın arkadaşlığının kendisine iyi geldiğini hisseden Mira, Yaman’ın Tozludere’deki hayatına doğru onunla birlikte birkaç adım atar. Yaman’la Mira’nın mahallede kendilerini takip eden gözden habersiz geçirdikleri birkaç saat sonunda Mira çok mutludur. Öte yandan Mert, Eylül’le ilk buluşmaları olaylı bittiği için yeni durum yaratmaya çalışırken umutları hiç beklemediği bir anda yerle bir olur. Bu hayal kırıklığı Mert’in canını çok acıtır, ama Yaman’la dostlukları biraz daha güçlenir. Yaman’ın Asım Şekip Kaya vakfı üniversitesinde burslu okuyabilmesi için gireceği sınav günü yaklaşmıştır. Yaman bu sınava çok sıkı hazırlanır. Mira da bu süreçte Yaman’a varlığıyla destek olur. Sınav günü, Yaman için ağabeyine karşı ikinci bir sınavdır. Kenan kardeşinden imkansızı ister. Yaman, hayatının sınavını hiç tahmin etmediği bir yerde verecektir. 18 Ekim Cuma Günü Saat 20:00'de Star'da...

http://fotogaleri.dizifilm.com/haber/4051/9/Magazin

# 70
  • Още у мъглата ...

Ти мани, ами ся като му провъзгласиха прическата за нова мода, ша земи да си я остави такава за по-дълго и ша има да си чакамеее  ooooh! ooooh! ooooh!

# 71
  • София
Гъбке,ама то наистина в истинският смисъл куцо,кьораво ,сакато ,де що има ,нас търси  Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 Joy Joy Joy Joy

Ама тва щото сме ВИП, както речи Йо, и можем да бегаме и правим секви врътки, за да се измъкнем  Mr. Green Joy Joy Joy

Да бее  ooooh! аз каскади вече започнах да правя и нема отърване  #Crazy

# 72
  • У Диспансера ...♥♥♥
Охх спортно облечен  Crazy  lovekiss lovekiss  Joy

Абе я сега аз да ви питам
Скрит текст:
що не сте казали, че го има 1еп. на ПО преведен в другата тема  Crossing Arms снощи нали неможах да заспя и викам я чакай да я попрегледам и как си циврех и като попрегледах какво става там и  Joy Joy ама гледам вие половината сте там ама  Mr. Green та може ли да ви помоля, че аз не я следя темата просто незнам снощи как ми щуткна и ох 1еп преведен си свалих и сега го пускам  Party та може ли като излезе друг преведен еп. да споделите  Praynig
изказах си мъката  Mr. Green Joy
И втори има,и трети е на половината,а за 4-ти и аз ще се включа в превода ,е казах ти ,не си рекла ,не съм ти казала,е сега като си каза мъката ще те информирам  Joy Joy

# 73
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ти мани, ами ся като му провъзгласиха прическата за нова мода, ша земи да си я остави такава за по-дълго и ша има да си чакамеее  ooooh! ooooh! ooooh!
Тя ся като се загледах,доста му е скъсена,ох да ми падне той,как ще я острижа тая грозна перушина ,аз имам още малка надежда,че скоро може да я махне  Praynig

# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥

Айде амин,и по-хубав да ставаш,всеки ден да хубавееш така,че да си станеш както предишното ни момче  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Общи условия

Активация на акаунт