Отговори
# 75
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Хайде чичеци носа за назе си  Joy Joy Joy

# 76
  • В света на мечтите... ❤
Снимки от предстоящия епизод.

Скрит текст:

Брях,с 3 различни тоалета на снимките,туй си е рекорд  Mr. Green те онези предните дрехи 4 серии ги носи горкия  ooooh!  Joy

# 77
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Тенкю, тенкю  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ех пък и хормонски чичеци отгоре на сичко  Laughing Joy

# 78
Охх спортно облечен  Crazy  lovekiss lovekiss  Joy

Абе я сега аз да ви питам
Скрит текст:
що не сте казали, че го има 1еп. на ПО преведен в другата тема  Crossing Arms снощи нали неможах да заспя и викам я чакай да я попрегледам и как си циврех и като попрегледах какво става там и  Joy Joy ама гледам вие половината сте там ама  Mr. Green та може ли да ви помоля, че аз не я следя темата просто незнам снощи как ми щуткна и оп 1еп преведен си свалих и сега го пускам  Party та може ли като излезе друг преведен еп. да споделите  Praynig
изказах си мъката  Mr. Green Joy
Във Викито са преведени трите епизода, а четвъртия е на 36% с бг субове.

# 79
Скрит текст:
Чичеци,ама с баклава  Mr. Green

# 80

Скрит текст:

Скрит текст:

Брях,с 3 различни тоалета на снимките,туй си е рекорд  Mr. Green те онези предните дрехи 4 серии ги носи горкия  ooooh!  Joy
Дани, ми нали Ендер и Мерт му купиха дрехи преди да излезнат с двете момичета на вечеря, предполагам, че повечко са му купили и, ще го виждаме вече с по-богат гардероб.

# 81

Скрит текст:

Скрит текст:

Брях,с 3 различни тоалета на снимките,туй си е рекорд  Mr. Green те онези предните дрехи 4 серии ги носи горкия  ooooh!  Joy
Дани, ми нали Ендер и Мерт му купиха дрехи преди да излезнат с двете момичета на вечеря, предполагам, че повечко са му купили и, ще го виждаме вече с по-богат гардероб.
Знам,знам,аз се бъзикам  Hug  ,ама наистина малко се оляха с дрехите му,хубаво беден е,ама чак пък да има само едни дънки и една тениска  ooooh! Сега вече като живее при богаташи и ще учи в училището за богаташи ще трябва да е по-модерен,няма да ги излага я  Naughty  Laughing

# 82
  • София
Ирче  Hug Hug Наде  Hug Hug ехееее аз съм много назад с матриала значи  Joy ама аз си го свалих 1еп и ще си го гледам на тв, че пред компа е гадно, мисълта ми беша като има линк за сваляне някоя добра душа да сподели  Mr. Green

Айде аз забегвам  Hug Hug Hug Hug Hug

# 83
  • София
 smile3525 за темата

# 84
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Една жена си говори с друга:
- Снощи тоя твоя познат, дето ме запозна с него, ме нарече мръсница!
- Ау!... И ти... какво?
- Как какво? Изгоних го от леглото заедно с приятелчетата му!
hahaha hahaha hahaha

# 85
  • У Диспансера ...♥♥♥
Thinking

# 86
  • София
Ирка, сцени от следващата серия  Peace

Скрит текст:
Хакан ходи с Шукран  Peace

# 87
Ирче Hug, спешъл за теб, само подчертаното  Laughing

Скрит текст:

# 88
Като гледам Хазалчи доста се разбира с Хакан на сета и са в много топли отношения.
Браво, нещо, което не видяхме с Чаатай повреме на АФК.

# 89
  • София
Като гледам Хазалчи доста се разбира с Хакан на сета и са в много топли отношения.

Нали, лошо няма. Той е зает  Mr. Green Могат да си бъдат приятелчета  Wink /майтап/

Дано потръгне сериалът  Peace

Общи условия

Активация на акаунт