Отговори
# 120
В другата тема преведоха публикуваното за пети епизод.
Ще има бой на негри в тъмна нощ.
Нека му на Оркун, ми дано не се появи някой, че хубавичко да го слупа Яман, както само той си знае.

# 121
Много се радвам че Хазал и Хакан са в топли отношения на сета това е добре за серияла и със сигурност ще има поне 2 сезона.

# 122
Много се радвам че Хазал и Хакан са в топли отношения на сета това е добре за серияла и със сигурност ще има поне 2 сезона.
Няма как да знаем колко сезона, ще е, едва ли и екипа знае, ......като видях рейтинга, % е спаднал от предходната серия и то с около процент.

# 123
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн,че що да паля,аз това съм го казвала,няма как да се отрече,че го правеше щастлив,то ако не беше така ,за какво му беше да стои до нея и да търпи.Както беше казал някой -Всички мъчения,не са били напразни,ако си изживял дори един миг на върховно щастие  Heart Eyes Heart Eyes

# 124
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами,Ренку една ревнива и злобна жена,която е и безскрупулна ,е способна на много неща,ако изведнъж усети на къде духа вятъра,ако е била и влюбена в него,е тогава става още по-страшно  ooooh!

# 125
И аз да питам нещо, снощи като гледах онези хубави Фемирски моменти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Емир нали и каза "Ти си всичко за мен" /по памет, може и да не е точен цитата/, в целия сериал, аз видях щастлив Емир само когато е до Ферия, даже в хижата и го каза, че не би заменил влюбването си в нея с нищо друго  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И се сетих за първия му РД, когато Фери с никаквите си пари, го направи толкова щастлив - сутринта се събуди и първото нещо, което видя е тяхната снимка в рамката и както си я гледкаше и се появи тя с тортичка със свещичка и той мъркаше направо - въпреки многото пари, нито майка му, нито баща му го бяха зарадвали по някакъв начин на този специален ден, даже Сарафолини беше забраил май.
Е, тоя ферман е по повод критиките към Фери, донякъде заслужени /Ирче не пали и ни сЪ напрегай, пуснах ти слънцето, него гледкай  Laughing/ и затова, че само тя го правеше щастлив, ама това е щото я обичаше наистина много, но и тя него, просто тя не знаеше какво е любов и обич, в нейното семейство само нацупени и сърдити мъже  Mr. Green

ДжейниииHug много ми хареса какво си написала! Замервам те, ама с   bouquet

Ще се повторя, но ще го кажа  Blush - Емир, с цялата му идеализираност (Боже, има ли такава дума?! Rolling Eyes) като образ, беше такъв, какъвто е, заради Ферия!  Peace

# 126
  • Още у мъглата ...

Абе честно казано, при все че й се кефя на Хазалка и искам да е ок с проекта, с този кофти мъжки кастинг и с тази липса на динамика в сериала, поне за сега, направо не знам  Rolling Eyes
Ако не се вземат в ръце и не направят нещата по-динамични и, дето каза някой (май Белорка), ако не измислят някой по-красотен мъж (далечен роднина например или къв то и да е) да вкарат в сериала, няма да е лесно  Peace
Щото една птичка, а и то жена, пролет не прави, а в случая сериал не устисква  Rolling Eyes Peace

# 127
Ами,Ренку една ревнива и злобна жена,която е и безскрупулна ,е способна на много неща,ако изведнъж усети на къде духа вятъра,ако е била и влюбена в него,е тогава става още по-страшно  ooooh!
Е тогава Ча е бил "много флюбен" в Хазал щом е допуснал аблата да го манипулира Laughing

# 128

Абе честно казано, при все че й се кефя на Хазалка и искам да е ок с проекта, с този кофти мъжки кастинг и с тази липса на динамика в сериала, поне за сега, направо не знам  Rolling Eyes
Ако не се вземат в ръце и не направят нещата по-динамични и, дето каза някой (май Белорка), ако не измислят някой по-красотен мъж (далечен роднина например или къв то и да е) да вкарат в сериала, няма да е лесно  Peace
Щото една птичка, а и то жена, пролет не прави, а в случая сериал не устисква  Rolling Eyes Peace
За мен не е до актьора а до сюжета Rolling Eyes

# 129
Ох майкоу само как обичам да гледам Стрелчока  Blush пича все без тениска  Blush

# 130
  • София
Скрит текст:
Джейн, какво е започнало около 59, 60? newsm78
Каква абла....може
ли двама да се разделят ако не искат заради вмешателстото но някой друг, според мен, не?!
Наде ами ако аблата е интригантка.И ги е настройвала един срещу друг.Човек колкото и да не вярва в един момент все се запитва абе аджеба дали не е истина.Може би са се разделили с кавги и обвинения и затова сега не са приятели.
Зизуно голяма шпионка имаш  hahaha hahaha hahaha
Пепи, аз никога(въпреки, че избягвам тази дума, както и винаги) досега не съм вярвала на думи, които не са ми казани от любимия ми човек, и от моята позиция смятам, че ако двама си вярват, и не искат да се разделят, то никой не е в състояние да го направи на тази земя. Затова смятам, че ако двама се разделят, то е защото така са пожелали или са допуснали чуждо вмешателство, защото не са си вярвали достатъчно. Там където има взаимно доверие, място за съмнения няма.

Аз по-скоро си мисля, ако се вкараме в плоскостта - Аблата има пръст Crossing Arms, че не става дума за настройване, а за поставен ултиматум на Чаги  Peace, който по някакъв начин е бил обвързан (или вързан, или приклещен) в този момент с нещо от Абловата  Crossing Arms Whistling Или спираш с тези отношения или ... /нещо силно обвързващо, като разкрития и т.н./
И така да се е получило механичното прекъсване на отношенията   Rolling Eyes
Уф, просто така си разсъждавам  Cry
По тая логика що само него Laughing ами другите и модели -актьори  Laughingс какво е Ча повече от тях Thinking
С това, че има мераци спрямо него и си го има за севгили  Mr. Green Thinking

ей от туй направо ми се  Sick Sick Sick

Е, тя няма да го лансира само заради хубавите му очи  Mr. Green

Джейн, много хубаво си го казала  Peace

# 131
И аз да питам нещо, снощи като гледах онези хубави Фемирски моменти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Емир нали и каза "Ти си всичко за мен" /по памет, може и да не е точен цитата/, в целия сериал, аз видях щастлив Емир само когато е до Ферия, даже в хижата и го каза, че не би заменил влюбването си в нея с нищо друго  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И се сетих за първия му РД, когато Фери с никаквите си пари, го направи толкова щастлив - сутринта се събуди и първото нещо, което видя е тяхната снимка в рамката и както си я гледкаше и се появи тя с тортичка със свещичка и той мъркаше направо - въпреки многото пари, нито майка му, нито баща му го бяха зарадвали по някакъв начин на този специален ден, даже Сарафолини беше забраил май.
Е, тоя ферман е по повод критиките към Фери, донякъде заслужени /Ирче не пали и ни сЪ напрегай, пуснах ти слънцето, него гледкай  Laughing/ и затова, че само тя го правеше щастлив, ама това е щото я обичаше наистина много, но и тя него, просто тя не знаеше какво е любов и обич, в нейното семейство само нацупени и сърдити мъже  Mr. Green

ДжейниииHug много ми хареса какво си написала! Замервам те, ама с   bouquet

Ще се повторя, но ще го кажа  Blush - Емир, с цялата му идеализираност (Боже, има ли такава дума?! Rolling Eyes) като образ, беше такъв, какъвто е, заради Ферия!  Peace
newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

# 132
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е тогава Ча е бил "много флюбен" в Хазал щом е допуснал аблата да го манипулира Laughing
Един мъж е много лесен за манипулация,ако го познаваш и добре,още по,а за Хазал,не знам колко и дали е бил влюбен,но ако е в началото любовта още преди да се опознаят добре ,напълно е възможно да го е объркала с някоя интрига  Thinking

# 133
Съгласна съм и би било жалко ако се е поддал на кака независимо поради каква причина. ooooh!

# 134
ОООО този от Стрелата направо ми идва да го награбя ама взех да ставам с слабо сърце и не знам.

Общи условия

Активация на акаунт