Отговори
# 135
  • Още у мъглата ...
Много се радвам че Хазал и Хакан са в топли отношения на сета това е добре за серияла и със сигурност ще има поне 2 сезона.

Абе честно казано, при все че й се кефя на Хазалка и искам да е ок с проекта, с този кофти мъжки кастинг и с тази липса на динамика в сериала, поне за сега, направо не знам  Rolling Eyes
Ако не се вземат в ръце и не направят нещата по-динамични и, дето каза някой (май Белорка), ако не измислят някой по-красотен мъж (далечен роднина например или къв то и да е) да вкарат в сериала, няма да е лесно  Peace
Щото една птичка, а и то жена, пролет не прави, а в случая сериал не устисква  Rolling Eyes Peace
За мен не е до актьора а до сюжета Rolling Eyes
Аз и сюжета съм застъпила и там ми куцат нещата в посока динамика  Peace
А според мен симбиозата от сюжет и актьори и актьорска игра е най-добрият вариант  Grinning Peace

# 136
Ох майкоу само как обичам да гледам Стрелчока  Blush пича все без тениска  Blush
Joy Joy Joy Joy Добре че ме подсети ooooh! отивам да го гледам Laughing

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи като и споменете семейството,като не знае да се беше понаучила от мъжа си малко,той как е разбрал бе ,него кой го е учил,маааа та тя е получила 100 пъти повече любов от семейството си от колкото той  ooooh! Както бях казала нея и да чупи и да крещи никой не я беше учил,но там от вътре и идваше  Naughty

# 138
  • София
Ами,Ренку една ревнива и злобна жена,която е и безскрупулна ,е способна на много неща,ако изведнъж усети на къде духа вятъра,ако е била и влюбена в него,е тогава става още по-страшно  ooooh!
Е тогава Ча е бил "много флюбен" в Хазал щом е допуснал аблата да го манипулира Laughing
Съгласна съм и би било жалко ако се е поддал на кака независимо поради каква причина. ooooh!

Вижте, в този бизнес е така (моделството). Там без гръб няма как да оцелееш. Ако не е бил Ча, е щял да бъде друг. На конкурса всичките са красиви (или повечето). Това е. Предпочел е да хване птичето, за да има кариера. Иначе щеше да си седи у тях, ако няма кой да го побутне в началото. Намерила му е главна роля, благодарение на това, той намери поле за изява. Нормално е, да се е отблагодарил. Понякога, когато някой има симпатия към теб, трябва да използваш момента  Wink Звучи грозно, но е така  Tired

# 139
Още повече, че от Бел и Неви знаем клюкинки, как след 44 еп. , Парс веднага е долетял на сета и малко след това е видян в бар с друга в леко интимна позичко, т.е. разделили са се, и даже Хазал е споменала, че от доста по-рано не са заедно, абе те двамата си знаят, но нали знаете има 2 теории едната за това че са имали връзка, тайна и друга ,че не са. Е аз съм тези, които са твърдо убедени в първата, и доказателствата сам ги видяла в химията, физиката и биологията  Joy Joy Joy Joy Joy

# 140
  • Още у мъглата ...
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141
  • Още у мъглата ...
 Йени  Heart Eyes

Джанчо накъде се е загледал  newsm78 Joy Joy

А, може и да не е йени, не пише нищо, а си го реших, че е йени Laughing

# 142
Много се радвам че Хазал и Хакан са в топли отношения на сета това е добре за серияла и със сигурност ще има поне 2 сезона.

Абе честно казано, при все че й се кефя на Хазалка и искам да е ок с проекта, с този кофти мъжки кастинг и с тази липса на динамика в сериала, поне за сега, направо не знам  Rolling Eyes
Ако не се вземат в ръце и не направят нещата по-динамични и, дето каза някой (май Белорка), ако не измислят някой по-красотен мъж (далечен роднина например или къв то и да е) да вкарат в сериала, няма да е лесно  Peace
Щото една птичка, а и то жена, пролет не прави, а в случая сериал не устисква  Rolling Eyes Peace
А според мен симбиозата от сюжет и актьори и актьорска игра е най-добрият вариант  Grinning Peace
Мда Peace но в червеното е най важно за мен де Laughing в Качак къкъв грозен е в главната роля Laughing ама другото е на ниво Peaceот последната серия и мъж ми се включи да помага в разясненията Laughing нали на туркиш и по смисъл го караме и некоя друга дума която знам Joy но му хареса филма Peace

# 143
# 144
Йени  Heart Eyes

Джанчо накъде се е загледал  newsm78 Joy Joy
В дзадника Mr. Green Joy

# 145
Значи като и споменете семейството,като не знае да се беше понаучила от мъжа си малко,той как е разбрал бе ,него кой го е учил,маааа та тя е получила 100 пъти повече любов от семейството си от колкото той ooooh! Както бях казала нея и да чупи и да крещи никой не я беше учил,но там от вътре и идваше  Naughty
Точно така.
Той беше достатъчно любящ и търпелив, и за двамата.
Все пак малко нежност не и пречеше да показва, а тя през повечето време все троснато му говореше, но съм съгласна, и с това, че той беше такъв заради нея. Иначе ако не беше обикнал истински, щеше да завърши, като баща си по баровете и с различни мацки в леглото си.

# 146
  • Още у мъглата ...
Ма сме си наблюдателни  Laughing Mr. Green

# 147
Значи като и споменете семейството,като не знае да се беше понаучила от мъжа си малко,той как е разбрал бе ,него кой го е учил,маааа та тя е получила 100 пъти повече любов от семейството си от колкото той  ooooh! Както бях казала нея и да чупи и да крещи никой не я беше учил,но там от вътре и идваше  Naughty

Виж, Ирка, съгласна съм!  Peace Просто не се и научи да я показва!  Peace

# 148
  • Още у мъглата ...

Мда Peace но в червеното е най важно за мен де Laughing в Качак къкъв грозен е в главната роля Laughing ама другото е на ниво Peaceот последната серия и мъж ми се включи да помага в разясненията Laughing нали на туркиш и по смисъл го караме и некоя друга дума която знам Joy но му хареса филма Peace
Peace Да, така е, в червеното са по-важните компоненти, но когато става дума за любовна роля, малко от малко поне трябва да има визия актьора/ката, все пак и очите се хранят  Grinning, не става дума за актьорите с друг тип роли  Grinning Peace Съчетанието на трите неща е оптималният вариант и вече биха направили сериала или филма ракета   Laughing Да не казвам бомба, че нещо много бомби постоянно  Mr. Green Laughing

# 149
Ооооо, на мен не ми ли харесат главните, като двойка, ако ще най-великия сюжет да е, едва ли бих го гледала. Голяма съм маанаджийка значи, но това е положението. Всичко мога да преглътна-слаба игра, кофти сюжет, но грозни и анти актьори-не.

Общи условия

Активация на акаунт