Отговори
# 180
  • Варненска клюкарка
Нямате серия а Mr. Green
Скрит текст:
Диби що се извиняваш Laughing аз я изядох отдавна Mr. Green
Ми нямаме Ренка. Добре би било да имаме, че да се разнообразя, че и без това няма нищо интересно за гледане в момента, но не е болка за умиране.
Виж, ако беше повреме на АФК и да няма епизод, щеше да ми е адски криво.

И аз съм така Наде, ама то май по времето на АФК нямаше такива прескачания без епизод- поне аз не си спомням  newsm78 даже май и по Байрямите се излъчваха, че и новогодишна серия имаше даже- най-вероятно работена по празниците... Абе екипа на Аксой бей направо им стопяваха лагерите от работа- даже седмици без ден почивка работеха... Докато тези, които имаха епизодични или по-малки роли, си имаха и празници и делници, снимачния екип, Чаатай и Хазал, рядко имаха такъв късмет. Даже бяха казали, но не помня кой от двамата, май че Ча беше, че дори и в почивен ден винаги са на линия, ако ги викнат да преснимат нещо и че често се случвало.... 

# 181
  • София
Ренка, нямахме епизод на ПО, но дадоха фрагмана за следващия, който изглежда обещаващ.
Ето го.

https://www.youtube.com/watch?v=HAGqk8q7R6A

Ехааа, как го е хванал Яман  Crazy

# 182
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моите хора дето кълнат у Комиците дават  Joy Joy Joy

# 183
Ивче, май наистина не прескачаха епизод, но на мен веднъж ми се случи да пропусна, защото пътувахме и познай коя серия беше-56 изцяло ФЕмирската!?! smile3555
Моя мъж стана пишман, че не си останахме и не пътувахме в Събота сутринта. Нямах никакво настроение, все за ФЕмир си мислех какво ли е станало, какво са си казали, как са се погледнали и т.н., абе лудост голяма беше моето, и не се търпеше просто.
Даже се чудех мъжът ми и детето ми как ме търпяха с тези ФЕмир всяка Петъчна вечер, и всяка свободна минута, която имах у дома влизах в темата, че да не изпусна нещо. ooooh! Аз ако бях, подобна лудост не бих търпяла и ден, а те ме търпяха година, и половина, и думичка не казаха.

# 184
  • София
Като гледам Хазалчи доста се разбира с Хакан на сета и са в много топли отношения.
Браво, нещо, което не видяхме с Чаатай повреме на АФК.
Абе тя въобще с всичките си партньори е в страхотни отношения, само Чачи нещо изгърмя по-рано от края на сериала  Grinning, а тя е страхотна, красива, умна, забавна, със страхотно чувство за хумор  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е, хайде обясни ми, защо така се получи  Tired Така ме е яд. Поне да имаха приятелски отношения  Rolling Eyes
Ами то като се намесят чувствата и почти винаги става така  Heart Eyes Heart Eyes
Колко си права Ирче, наистина винаги така се получава с отношенията, когато са замесени чувства Wink за мен там се крие ключа от барачката, още повече и че самата Хазал намекна за някакви чувства в онова тв интервю 5-6-7 месеца след края на АФК  Wink.много пъти съм цитирала думите и и какво е изпитала...  За съжаление не уточни траст ли, любов ли, желание ли, но по думите и е било много силно и е било усетено и от зрителите, а всички знаем с кого я усетихме...Приказките и, че Чаатай я ревнува, а знаем че ако си безразличен към някого няма как да го ревнуваш...А и неговите думи, как ревнувал любимата и че това било нормално когато има любов-каза го в едно интервю по СНН Тюрк от декември 2011 .... Laughing

Моята представа за ролята на аблата в случая е малко по-различна- но че е била в положение да манипулира нещата съм съгласна. От това, което се изписа и се видя по снимки, най-вероятно интимните и отношения с Чаатай приключиха някъде в началото на втория сезон. Рязко спря да му виси като вратовръзка на шията, а той престана да и подпира балконите и да се влачи с нея по събития, а преди това бяха като скачени съдове...Заключи и туитъра си и каза, че повече лична информация за Чаатай от нея да не се очаква и ако има нещо, да питат него  Crazy Хазал продължи още известно време да се показва с фотографа, но изявите им бяха много режисирани, а и точно тогава се отпусна в целувките с Ча.... А и фотографа сгафи веднъж като го засякоха в някакво заведение, каза че са се разделили, а след седмица "няма такова нещо - много сме щастливи" Crazy Месец след това, Хазал казва, че са разделени от месеци и той е свободен да бъде щастлив с когото си пожелае, както и тя т.е. по думите и излезе, че май на хоризонта вече има някой Wink. И Ча и Ха нито веднъж не отрекоха, а само се измъкваха от въпросите, дори и след края на сериала, когато вече бяха свободни от всякъкъв продуцентски натиск. Имаше едно актьорче (не му помня името) което играеше ролята на приятелчето на Илкер от компанията. Та той често се разписваше с клюки из социалните мрежи, които впоследствие излизаха верни Wink  Веднъж беше написал, че всъщност много малко хора знаят колко са си близки реално Ч и Х...под близки не е уточнил в какъв смисъл Mr. Green

Сега остава да предположим и къде се е скъсала нишката  newsm78

# 185
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моя мъж мрънка в началото ,ама сега вече само ме подиграва  Joy Joy

# 186
Frag1.EPI5.MEDCEZIR
O: Let me go I said !
Y: What will you do alone? come on ! do!
Y: Do you really love this guy ?
M: Get me out of this nightmare
M: Whenever i approach you, you push me , why are you afraid ? Why do you immediately wear an armor ?
Are you in love with Yaman ?

# 187

Май с повечето ни е така!  hahaha hahaha hahaha

# 188
  • Варненска клюкарка
Ивче, май наистина не прескачаха епизод, но на мен веднъж ми се случи да пропусна, защото пътувахме и познай коя серия беше-56 изцяло ФЕмирската!?! smile3555
Моя мъж стана пишман, че не си останахме и не пътувахме в Събота сутринта. Нямах никакво настроение, все за ФЕмир си мислех какво ли е станало, какво са си казали, как са се погледнали и т.н., абе лудост голяма беше моето, и не се търпеше просто.
Даже се чудех мъжът ми и детето ми как ме търпяха с тези ФЕмир всяка Петъчна вечер и всяко свободно време у дома за да влезна в темата, ooooh! аз ако бях, подобна лудост не бих търпяла и ден, а те ме търпяха година, и половина, и думичка не казаха.

Ох аз пък имах няколко пропуска и бях болна просто, така ми липсваха новите изпълнения на ФЕмир и си представях какви ли неща пропускам в този момент Mr. Green и аз така място не си намирах- бързах да се върна и засядах на компютъра да си попълня липсите и въобще не исках да ги знам моите. В петъците е мъжовата вечер, а детето обикновено беше при майка ми, но когато се случеше повод, работа или нещо друго, ме връхлиташе направо бяс Crazy
Мъжът ми по едно време се канеше да ме праща да спя на плажа, че да ми се проветрела главата, пък ме обича и е кротък човек- много му дойде в един момент.   Embarassed Crazy

# 189
  • У дома :)

Май с повечето ни е така!  hahaha hahaha hahaha
И аз съм от вашата партия Peace Joy

# 190
  • София
Ех, за ви завиди човек  Crazy

Не знам, дали пак сериал ще ни плени така  Rolling Eyes

# 191
Да знаете, че ФЕмир са си болест.
Преди секунди моя мъж прехвърляше каналите на цифровата и изведнъж какво чуват ушите ми-Ръза бей и аз ей така. Shocked Я, я, какво беше това и моя мъж подскочи, гледала съм го била вече, а аз му казах, че искам да видя по коя програма е.
Дават го по сръбската и е съвсем в началото, май втория епизод. Засякох сцената когато Санем говореше с него да пусне отново Фери на у-ще след, като я беше спрял заради телефона от Емко, който и даде. ooooh!

# 192
  • в подножието на планината
Здравейтеее! wavey

Не мога да се докопам до компа и съм болна... ooooh!  пак ви изтървах края... newsm09

Благодаря за новата тема! Heart Eyes  bouquet

Прочетох последната страница и си припомних и аз каква бях по времето на АФК... ooooh! направо ме хваща срам като се сетя... Embarassed

# 193
Ех, за ви завиди човек  Crazy

Не знам, дали пак сериал ще ни плени така  Rolling Eyes
За себе си най-отговорно мога да кажа, че едва ли, не вярвам отново да ми се случи.
Аз съм осъмвала както се казва с момичетата в темата след епизодите и не само, #Crazy не си доспивах, всичко вършех на бързи обороти у дома, че да седна по-бързо пред компа, и да влезна в темата. Недай си Боже нещо непредвидено да се случеше и да ми се нарушат ФЕмирските планове, и ми ставаше нервно.
Еххххх, временааааа и колко много ми липсват тези моменти. Sick
Звездичке, бързо да ти минава. hug

# 194
  • София
Наде, силно се надявам отново да се повтори, но кога ли  Tired

Общи условия

Активация на акаунт