Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка
Като гледам Хазалчи доста се разбира с Хакан на сета и са в много топли отношения.
Браво, нещо, което не видяхме с Чаатай повреме на АФК.
Абе тя въобще с всичките си партньори е в страхотни отношения, само Чачи нещо изгърмя по-рано от края на сериала  Grinning, а тя е страхотна, красива, умна, забавна, със страхотно чувство за хумор  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е, хайде обясни ми, защо така се получи  Tired Така ме е яд. Поне да имаха приятелски отношения  Rolling Eyes
Ами то като се намесят чувствата и почти винаги става така  Heart Eyes Heart Eyes
Колко си права Ирче, наистина винаги така се получава с отношенията, когато са замесени чувства Wink за мен там се крие ключа от барачката, още повече и че самата Хазал намекна за някакви чувства в онова тв интервю 5-6-7 месеца след края на АФК  Wink.много пъти съм цитирала думите и и какво е изпитала...  За съжаление не уточни траст ли, любов ли, желание ли, но по думите и е било много силно и е било усетено и от зрителите, а всички знаем с кого я усетихме...Приказките и, че Чаатай я ревнува, а знаем че ако си безразличен към някого няма как да го ревнуваш...А и неговите думи, как ревнувал любимата и че това било нормално когато има любов-каза го в едно интервю по СНН Тюрк от декември 2011 .... Laughing

Моята представа за ролята на аблата в случая е малко по-различна- но че е била в положение да манипулира нещата съм съгласна. От това, което се изписа и се видя по снимки, най-вероятно интимните и отношения с Чаатай приключиха някъде в началото на втория сезон. Рязко спря да му виси като вратовръзка на шията, а той престана да и подпира балконите и да се влачи с нея по събития, а преди това бяха като скачени съдове...Заключи и туитъра си и каза, че повече лична информация за Чаатай от нея да не се очаква и ако има нещо, да питат него  Crazy Хазал продължи още известно време да се показва с фотографа, но изявите им бяха много режисирани, а и точно тогава се отпусна в целувките с Ча.... А и фотографа сгафи веднъж като го засякоха в някакво заведение, каза че са се разделили, а след седмица "няма такова нещо - много сме щастливи" Crazy Месец след това, Хазал казва, че са разделени от месеци и той е свободен да бъде щастлив с когото си пожелае, както и тя т.е. по думите и излезе, че май на хоризонта вече има някой Wink. И Ча и Ха нито веднъж не отрекоха, а само се измъкваха от въпросите, дори и след края на сериала, когато вече бяха свободни от всякъкъв продуцентски натиск. Имаше едно актьорче (не му помня името) което играеше ролята на приятелчето на Илкер от компанията. Та той често се разписваше с клюки из социалните мрежи, които впоследствие излизаха верни Wink  Веднъж беше написал, че всъщност много малко хора знаят колко са си близки реално Ч и Х...под близки не е уточнил в какъв смисъл Mr. Green

# 166
Данииии, мерси. Hug
Странно, нали щеше да има мач и нямаше да излъчват епизод на ПО, а в момента дават озета на първия епизод. Rolling Eyes
Да не би да са отложили мача нещо  newsm78 то ще си каже,ако започне след озета новият епизод,значи няма да има мач
Дани, подкараха озета на втория епизод, след него сигурно, ще излъчат и на трети, и на четвърти, и така докато дойде време за мача.
Нова серия чак другия Петък.

# 167
  • В света на мечтите... ❤
Данииии, мерси. Hug
Странно, нали щеше да има мач и нямаше да излъчват епизод на ПО, а в момента дават озета на първия епизод. Rolling Eyes
Да не би да са отложили мача нещо  newsm78 то ще си каже,ако започне след озета новият епизод,значи няма да има мач
Дани, подкараха озета на втория епизод, след него сигурно, ще излъчат и на трети, и на четвърти, и така докато дойде време за мача.
Нова серия чак другия Петък.
Аха,ясно,значи си запълват времето  Peace  Hug

# 168
Дани, най-вероятно докато стане време за мача.
Ивче и аз не знам името на актьора, но героя му се казваше Каан.

# 169
За тези, които не са го гледали досега.

Cagatay Ulusoy In "Arka Sokaklar" Series 2009 - 2010

https://www.facebook.com/photo.php?v=422549607867579

# 170
Ха сега да кажа Добра вечер, Сладки, как сте?  Hug Hug Hug
уж петък, ама нямах време даже и кафенце да си взема сутринта, затова сега моля двойно за мен, утре е събота и както обичам да казвам - съботното сутрешно кафе е на обяд  Simple Smile
Понеже много ми е уютно с вас в новият дом, благодаря на отговорните   newsm51 newsm51 newsm51 и цитирам Дневникът на Една Душа Парцалена "Всеки си е малко шантав. И животът е шантав. И когато намерим някого, чиято шантавост е съвместима с нашата собствена, образуваме с него обща, взаимно удовлетворяваща шантавост, която наричаме истинска любов.” Робърт Фулгъм

музика
Скрит текст:
http://ww.vbox7.com/play:ffbfca071e
сладко

Скрит текст:

Мишииииииииии,  Hug

Ха, сега ми кажи, как да не те обича човек!  Heart Eyes

Прекрасна мисъл, страхотна музика, любимо сладичко (Ренка, извинявай! Blush) - празник за душата!!!  Hug Hug Hug

Сама си го пожела, моля:
Скрит текст:

Черно, късо, без захар, както го обичаш!  Heart Eyes

За всички сладки в темата  Hug Hug Hug и това:

Скрит текст:

# 171
Нямате серия а Mr. Green

Диби що се извиняваш Laughing аз я изядох отдавна Mr. Green

# 172
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нямате серия а Mr. Green

Ммммм на мен не ми е тумнала изобщо  Mr. Green

# 173
  • У дома :)
Добър вечер  Hug Hug Hug
Гледах мача и много ме е яд с тия глупави червени картони #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А мислех да ида на мача с Чехия ooooh! Язък ooooh! ooooh! ooooh!

# 174
Нямате серия а Mr. Green
Скрит текст:
Ми нямаме Ренка. Добре би било да имаме, че да се разнообразя, че и без това няма нищо интересно за гледане в момента, но не е болка за умиране.
Виж, ако беше повреме на АФК и да няма епизод, щеше да ми е адски криво.

# 175
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мишииииииииии,  Hug

Ха, сега ми кажи, как да не те обича човек!  Heart Eyes

Прекрасна мисъл, страхотна музика, любимо сладичко (Ренка, извинявай! Blush) - празник за душата!!!  Hug Hug Hug

Сама си го пожела, моля:
Скрит текст:

Черно, късо, без захар, както го обичаш!  Heart Eyes
Ди,  Hug Hug Hug ах, малееее, ей това е да повикаш и веднага да има кой да се отзове, чудно кафенце, мммммм  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Рени, Дани,  Hug Hug Hug Hug Hug  lovekiss lovekiss lovekiss

# 176
Ренка, нямахме епизод на ПО, но дадоха фрагмана за следващия, който изглежда обещаващ.
Ето го.

https://www.youtube.com/watch?v=HAGqk8q7R6A

# 177
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ние пък няма да имаме епизод на Слънцата ,и аз съм болна направо,а такъв интересен фрагман имаме ,майкооооо перушина ще хвърчи,ама къде е 20-ти леле,тамън се запалих и те нямало да има серия  ooooh!

# 178
Ние пък няма да имаме епизод на Слънцата ,и аз съм болна направо,а такъв интересен фрагман имаме ,майкооооо перушина ще хвърчи,ама къде е 20-ти леле,тамън се запалих и те нямало да има серия  ooooh!
Важното е,че ще ги гледаме при Беяз след няколко часа  Party

# 179
Хората и при Беяз, и в други реалита участват, само Хазал, и Чаатай никъде не се появиха заедно на живо, все с други свои колеги. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт