Отговори
# 150
  • В света на мечтите... ❤
Поздравче  Party  Party  Party

Скрит текст:

# 151
Ох и 2 сезон на Стрелчока ще е доста интересен Party

Наще лебедари са уникат Mr. Green какъв красив гол ни вкараха Laughingтип Ицо Party

Дани  bouquet

# 152
Ренка  Hug  Hug  Hug

Party  Party  Party
Скрит текст:

# 153
Здравейте искам да попитам случайно ако имате 49 епизод дали може да ми го изпратите,ще съм ви много благодарна.Simple Smile Wink Hug

# 154
Дани  bouquet Party

Какъв красив гол и за наще Party

Мамата ма нерви #Cussing out

# 155
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И аз да питам нещо, снощи като гледах онези хубави Фемирски моменти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Емир нали и каза "Ти си всичко за мен" /по памет, може и да не е точен цитата/, в целия сериал, аз видях щастлив Емир само когато е до Ферия, даже в хижата и го каза, че не би заменил влюбването си в нея с нищо друго  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И се сетих за първия му РД, когато Фери с никаквите си пари, го направи толкова щастлив - сутринта се събуди и първото нещо, което видя е тяхната снимка в рамката и както си я гледкаше и се появи тя с тортичка със свещичка и той мъркаше направо - въпреки многото пари, нито майка му, нито баща му го бяха зарадвали по някакъв начин на този специален ден, даже Сарафолини беше забраил май.
Е, тоя ферман е по повод критиките към Фери, донякъде заслужени /Ирче не пали и ни сЪ напрегай, пуснах ти слънцето, него гледкай  Laughing/ и затова, че само тя го правеше щастлив, ама това е щото я обичаше наистина много, но и тя него, просто тя не знаеше какво е любов и обич, в нейното семейство само нацупени и сърдити мъже  Mr. Green

Джейниии,  Hug много ми хареса какво си написала! Замервам те, ама с   bouquet

Ще се повторя, но ще го кажа  Blush - Емир, с цялата му идеализираност (Боже, има ли такава дума?! Rolling Eyes) като образ, беше такъв, какъвто е, заради Ферия!  Peace

Значи като и споменете семейството,като не знае да се беше понаучила от мъжа си малко,той как е разбрал бе ,него кой го е учил,маааа та тя е получила 100 пъти повече любов от семейството си от колкото той ooooh! Както бях казала нея и да чупи и да крещи никой не я беше учил,но там от вътре и идваше  Naughty

Виж, Ирка, съгласна съм!  Peace Просто не се и научи да я показва!  Peace

Напълно съм съгласна с цитираното по-горе + според мен, Ферия, от момента след отвличането и събирането и с Емир, нататък по-малко се бореше да бъдат заедно (за разлика от Емир, който през цялото време вярваше в тях и се бореше с всички и всичко, за да са заедно),  а Ферия по-малко вярваше - вярно, че имаше много пречки - родителите, бебето, Руя, Едже, НО основното е че Емир беше до нея и най-важното бе да го запази и да са си само двамата, без ВЪПРЕКИ ...

Ха сега да кажа Добра вечер, Сладки, как сте?  Hug Hug Hug
уж петък, ама нямах време даже и кафенце да си взема сутринта, затова сега моля двойно за мен, утре е събота и както обичам да казвам - съботното сутрешно кафе е на обяд  Simple Smile
Понеже много ми е уютно с вас в новият дом, благодаря на отговорните   newsm51 newsm51 newsm51 и цитирам Дневникът на Една Душа Парцалена "Всеки си е малко шантав. И животът е шантав. И когато намерим някого, чиято шантавост е съвместима с нашата собствена, образуваме с него обща, взаимно удовлетворяваща шантавост, която наричаме истинска любов.” Робърт Фулгъм

музика
http://ww.vbox7.com/play:ffbfca071e

сладко

# 156
"Всеки си е малко шантав. И животът е шантав. И когато намерим някого, чиято шантавост е съвместима с нашата собствена, образуваме с него обща, взаимно удовлетворяваща шантавост, която наричаме истинска любов.” Робърт Фулгъм

Много ми хареса Heart Eyes а тортата вече я лапнах Mr. Green  bouquet

# 157
Булка,ареса ли ти Стрелата  Mr. Green

# 158
# 159
# 160
Хухавелки  Hug   bouquet

# 161
Булка,ареса ли ти Стрелата  Mr. Green
Определено Heart Eyes

Вани HugАнито Hug

Айде честито паднахме Laughing

Изчезвам да си гледам филма ми Party

# 162
"Всеки си е малко шантав. И животът е шантав. И когато намерим някого, чиято шантавост е съвместима с нашата собствена, образуваме с него обща, взаимно удовлетворяваща шантавост, която наричаме истинска любов.” Робърт Фулгъм

Много ми хареса Heart Eyes а тортата вече я лапнах Mr. Green  bouquet

Мармиши и на мен много ми хареса това  Hug   bouquet   Hug

Много готино това  Joy  Hug  Hug  Hug

Охх,сега понеже на обяд забравих  ooooh!  ,да честитя на патерица рожденния ден на детенцето на Надето
Наденце,да ти е жив и здрав,много късмет и успехи да има за напред   bouquet  newsm59   bouquet

# 163
Данииии, мерси. Hug
Странно, нали щеше да има мач и нямаше да излъчват епизод на ПО, а в момента дават озета на първия епизод. Rolling Eyes

# 164
Данииии, мерси. Hug
Странно, нали щеше да има мач и нямаше да излъчват епизод на ПО, а в момента дават озета на първия епизод. Rolling Eyes
Да не би да са отложили мача нещо  newsm78 то ще си каже,ако започне след озета новият епизод,значи няма да има мач

Общи условия

Активация на акаунт