Лакове за нокти- 83

• 66 830
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
От днес съм така (снимката не е моя  Laughing )

Преди година ми го подариха, сега го изрових отнякъде  newsm78

# 46
  • София
Можете ли да ми препоръчате бюджетни лакове в цвят taupe - да са матови или с лек шимър, но не и перлени Grinning

# 47
Вижте и този - Catherine Arley 255, което ме подсеща, че не съм го слагала отдавна...

http://kathrinne.snimka.bg/daily/mynails.660368.28920917

# 48
  • Някъде на път....
blackisback, уникален цвят!!!  Peace

# 49
  • МАРС
Вчера си взех от Лилията на цена от 3.49 лв. единият от Мейбълийн - Полка дотс, четох че този цвят е най-покривният, но въпреки това съм сложила един пласт подобен цвят за основа и един пласт от него отгоре.

# 50
  • София
Вчера си взех от Лилията на цена от 3.49 лв. единият от Мейбълийн - Полка дотс, четох че този цвят е най-покривният, но въпреки това съм сложила един пласт подобен цвят за основа и един пласт от него отгоре.

Обаче как смяташ, заслужава ли си? При наличието на Л'Ореал, които можеш да сложиш на всякакъв цвят?

# 51
  • МАРС
Да, и аз точно това си помислих, но понеже вече имам Конфетите на Лореал и едно китайче също подобно в черно и бяло, затова реших да взема друг цвят, но по принцип ако ги нямах щях да взема черно-белите. Peace

# 52
Нямам любим есенен цвят. Още ме държи лятната вълна- ярки и свежи цветове  Laughing

Сиско, много готин цвят е тоя Мейбълин!

# 53
# 54
# 55
Много свежа комбинация, ЮлеHeart Eyes

# 56
В момента съм с един коралов на Римел. Снимката не е моя, но седи по същия начин. Сложила съм и лепенки на безименните. Но вече се поолюпи (след 4 дни без забележка) и днес или утре ще го махна.
Скрит текст:
[/font][/i]

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 14:35 от `Shash

# 57
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Супер комбинация!

Момичета, може ли препоръки за цветове от постоянната колекция на China glaze, които си заслужават...

Вече се сдобих с Ruby Pumps и Lubu Heels...та се чудя на други  Mr. Green

# 58
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
През есента и зимата,най често нося лакове в кафявата,червената и вишневата гама.

Вмомента съм на такава вълна, OPI Lincoln Park after dark http://coquelicotta.com/?p=11029

# 59
  • София
В момента съм с един коралов на Римел. Снимката не е моя, но седи по същия начин. Сложила съм и лепенки на безименните. Но вече се поолюпи (след 4 дни без забележка) и днес или утре ще го махна.
Скрит текст:
[/font][/i]

Можеш ли да ми кажеш наистина ли съхне бързо и каква му е цената горе-долу?

Общи условия

Активация на акаунт