Лакове за нокти- 83

• 66 981
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Лакът на Римел е хубав, съхне бързо. При мен издържа 5-6 дни.

# 61
  • София
А тук предлага ли се цветът style hunter?  И горе долу цената 6-7 лв ли е?

# 62
  • Den Haag
Мерси за новата темичка   bouquet

От есенните много харесвам вишнево и патладжанено  pletka

# 63
  • Казанлък
OPI ще пускат топ лак бяло злато и сребро:

http://obsessivecosmetichoardersunite.blogspot.com/2013/10/new-o … re-18k-white.html

# 64
  • Den Haag
Момичета има ли някоя от вас, която да живее в Холандия? Интересува ме дали се продават някъде лакове като Flormar, Catherine Arley и Perfect ?  Embarassed

# 65
Flormar продават в Douglas в Германия. Предполагам, че и в Холандия ще го има там. Peace

# 66
От днес съм така (снимката не е моя  Laughing )

Преди година ми го подариха, сега го изрових отнякъде  newsm78

Как се казва тази прелест?

# 67

Tой е пуснат вече, но цената му не е особено приятна  Crossing Arms

# 68
Аз от по-тъмните харесвам вишневи,малинови цветове някои лилави.Днес приятелка ми донесе лакови подараци от Германия (арт деко)та по този повод да питам каква по-народност е марката,виждала съм ги тук но не съм ги ползвала,четох уж добри отзиви

ART DECO са немска марка. Peace
  bouquet Мерси

# 69
W'A'S'P', Louvre me Louvre me not се казва  Heart Eyes

# 70
  • Ст Загора
Момичета има ли някоя от вас, която да живее в Холандия? Интересува ме дали се продават някъде лакове като Flormar, Catherine Arley и Perfect ?  Embarassed
Перфект , го има в Бг само те са български . Може би и в някой съседни страни . За другите е по - възможно да се намерят , пък могат и да се поръчат от autycosmetic.biz , до колкото знам

# 71
  • Sofia

Tой е пуснат вече, но цената му не е особено приятна  Crossing Arms

S47 на Perfect, за който стана на въпрос по-назад в темата, има доста подобен ефект, а струва само 2-3 лева. Разбира се, не мога да твърдя, че и на живо са абсолютно еднакви, но определено съм доста доволна от ефекта на Perfect-а. Взех си го преди няколко дена и го пробвах само на едното пръстче - е, страхотен е, особено върху лак от тъмната гама стои разкошно.  Heart Eyes Ще се опитам да кача снимка скоро.  Wink

# 72
  • София
Перфект , го има в Бг само те са български . Може би и в някой съседни страни . За другите е по - възможно да се намерят , пък могат и да се поръчат от autycosmetic.biz , до колкото знам

Според мен перфекте лоша марка като качество на лаковете. Всички такива които съм имала се сгъстяват бързо, а капачките им се разпадат. Затова колкото и да харесам някой цвят и като видя че е на Перфект се отказвам. Ползвала съм и 3 топ лака и един за кожички за премахване, но честно казано не ми харесаха особено. Лично за мен на Флормар са по-добри, поне капачките им не са се разпадали още Grinning

# 73
  • Ст Загора

Според мен перфекте лоша марка като качество на лаковете. Всички такива които съм имала се сгъстяват бързо, а капачките им се разпадат. Затова колкото и да харесам някой цвят и като видя че е на Перфект се отказвам. Ползвала съм и 3 топ лака и един за кожички за премахване, но честно казано не ми харесаха особено. Лично за мен на Флормар са по-добри, поне капачките им не са се разпадали още Grinning
Може би е на късмет , аз имам доста Перфекти - около 20 не са ми се разваляли капачките нито на един . Същото мога да кажа и за сгъстяването , но където има нужда ги разреждам сРазредител  . А ти тази година им чистих гърлата на шишенцата на лаковете си . Имам Перфекти от 2 - 3 години  и си стават . Перфект имат мноог различни цветове и за мен от евтините лакове няма такава голяма гама  Simple Smile .Пробвай при проблемните лакове с разредител.
Иначе Флормар найстина са хубави .

# 74
  • София
Какъв разредител ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт