Лакове за нокти- 83

• 66 830
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
  • Ст Загора
Мерси за темата   bouquet

Есенни цветове са ми - тъмно червено , сиво , оранжево и зелено

# 31
Аз от по-тъмните харесвам вишневи,малинови цветове някои лилави.Днес приятелка ми донесе лакови подараци от Германия (арт деко)та по този повод да питам каква по-народност е марката,виждала съм ги тук но не съм ги ползвала,четох уж добри отзиви

# 32
Аз всякакви цветове нося и розови и зелени, сини, но в по-тъмни нюанси.

Ето това е първият ми есенен маникюр:
http://kathrinnee.blogspot.com/2013/10/blog-post.html  Heart Eyes

# 33
Любим есеннен цвят ми е тъмно лилавото.

# 34
Аз от по-тъмните харесвам вишневи,малинови цветове някои лилави.Днес приятелка ми донесе лакови подараци от Германия (арт деко)та по този повод да питам каква по-народност е марката,виждала съм ги тук но не съм ги ползвала,четох уж добри отзиви

ART DECO са немска марка. Peace

# 35
Любимият ми цвят е според настроението ми - малина, наситен червен, тъмно лилав. Напоследък съм на вълна сиво-лилаво.
Благодаря за новата тема!  Simple Smile

# 36
Първо да се похваля, че се сдобих с черно-белите точки на Колорама  smile3508
А по въпроса имам три супер любима лака...един мнооого тъмно син S-he (291), Vertigo на Шанел и един Перфект (номера му се е изтрил и нямам представа кой е), който е тъмно лилав със син шимър...МНОГО ми е любим! Simple Smile

# 37
Хубаво топло жълто, като на дюля Simple Smile патладжанено, тъмно зелено, винено червено ... някакви такива Simple Smile
и като сте казали есенни нокти, ето моят за работният уикенд - зелената, кадифена Мода и пясъчен Перфект

# 38
  • София
Точица, кой номер е този пясъчен Перфект? Имам чувството, че за пръв път го виждам  newsm78

# 39
  • Belgium
Ауу изпуснала съм 3 страници.

Записвам се с металиковия Диор от есенната колекция, който ми е подарък  Heart Eyes

Любими есенни цветове сами тъмно лилаво с шимър като Chanel Taboo, тъмночервено, черно с глитър и "гъбените" (taupe) цветове  Mr. Green

Тони, мернах по-напред из темата, че търсиш идеалния taupe лак - за мен той е Chanel Particuliere Heart Eyes

# 40
Точица, кой номер е този пясъчен Перфект? Имам чувството, че за пръв път го виждам  newsm78
s67 трябва да е, малко се е изтрил номера. На моя монитор снимките със светкавица са го изкарали реален  Peace

# 41
Купих си flormar supershine 37 и засега ми е любимият есенен лак.

# 42
  • София...........
Чак любими нямам , но клоня към по-тъмни, често прибягвам към червените цветове и тогава ми влизат в употреба по-едрите глитери Wink
Тази седмица бях с OPI DS INDULGENCE DS 042 - разкошен и ми е нова придобивка от намаленията на Естетика Simple Smile

# 43
Благодаря на всички, които се включиха с предложения за красив taupe-лак  bouquet

Определено сега изборът ми стана по-труден Crazy

# 44
  • Пловдив
Запис, моите есенни цветове са черно, сиво, тъмно зелено, бордо.

Общи условия

Активация на акаунт