Лакове за нокти- 83

• 66 834
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тъмно лилаво и сиво...и червено

Мерси за темата   bouquet

# 16
  • Казанлък
Май най-много ми се носи лилаво  Simple Smile

# 17
Моите цветове са тъмни-кафяво, вишнево, лилаво.Но и донякъде топли. Зимата студено цветове-сиво, бяло, синьо.
Понеже се обзавеждам с по-бюджетни марки сега съм с Miss Selene 201, тъмно вишнево.
Мерак ми е Перфект Sand s 63 май беше.лилав тъмен пясък.

# 18
  • Стара Загора
Любими есенни цветове са ми лилавото, червеното и зеленото. Има и изключения разбира се.

Снощи се лакирах с Essie Naughty Nautical Crazy Laughing

Скрит текст:

# 19
Всякакви отенъци и варианти на червеното  Heart Eyes

# 20
В момента ми се носи тъмно винено, бордо. Имам такива, но все нещо не ме устройва в нюанса. Сега съм с подобен, но отиващ в кафяво.

# 21
Да не ви изпусна Simple Smile Любим есенен цвят ми е червеното, синьото, лилавото и всичко, което блести и лъска в нюансите на златната есен  Heart Eyes

# 22
Любими есенни нюанси са ми тъмно лилаво, почти черно, череша, цвят taupe, нюд и най- носени в момента са ми OPI Every month is Octoberfest, OPI Tickle my France-y, Avon Wicked, Flormar 427. Дори да се лакирам с друго, още на същия ден се връщам към някой от гореописаните.
Тони, предлагам ти Zoya Jana.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 15:53 от peperuda333

# 23
Сиво, но не тъмно, и с бежово вътре, не със синьо.
„Къртичи“ лакове (кафявосиви, бежовосиви). Имам вече сериозна колекция от тях и все купувам, защото все намирам някакви минимални нюанси разлика.
Зелени, но с топъл оттенък и леко „млечни“.
Червени, колкото и да е странно, със синя база обаче и не много светли, от малинено-вишневи нататък към черна череша.

...установих, че нямам красив taupe лак.
Харесах си OPI Over the Taupe, но нямам нищо против и други препоръки.

OPI You Don't Know Jacques
OPI Over the Taupe
Chanel Particuliere
BarryM Mushroom
Illamasqua Stagnate
Anny Pillow Talk
Chanel Frenzy
YSL Beige gallery
Golden Rose Paris 112 - нямам го, но рускините много го препоръчват като хубав тауп

Edit: Прегледах си лаковете, добавям още:
Kiko 319
Rimmel Bare necessities
OPI Did you 'ear about Van Gogh
Catrice Grey's Kelly
Catrice Lost in the mud

Може и да забравям някой, но тези са ми в шортлистата на любимите taupes  Simple Smile.
Някои от тях са по-светли, други по-тъмни, но всичките са страхотни.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 22:09 от Pump17

# 24
заразихте ме с тези красиви снимки и се опитах и аз да се щракна, ама хич не излезе добре  Embarassed
явно си иска тренинг и там

# 25
Денси, благодаря за темата   bouquet Страхотна гривна от лакове  Mr. Green

На въпроса:
OPI The show must go on ми е типично есенен лак, който в най-скоро време трябва да сложа на ноктите си  Sunglasses
А определен любим цвят или тоналност за есента... не мога да кажа  newsm78

# 26
Да се включа и аз по темата- слагам тъмно лилави, кавефи и сини. Днес съм с този пясък OPI “Wharf! Wharf! Wharf!”

# 27
Да се включа и аз по темата- слагам тъмно лилави, кавефи и сини. Днес съм с този пясък OPI “Wharf! Wharf! Wharf!”
можеш ли да покажеш снимка на която да е реалния цвят /може и от нета, ако нямаш възможност ти/  Hug

# 28
  • USA, Steak State
Любими нюанси за есента са ми тъмните вариации на червеното и милитъри зелено ( кално зелено, една приятелка му вика ла***на диария след спанак).  Mr. Green

Снощи си правих вещерски маникюр, тъй като довечера съм на Хелоуин парти. Много брутално си ударих средния пръст на ръката на която суочвам, та по пъсно като пусна снимки ще изивнявате за раничката.
Направих си Черна вдовица с шаблони мисля подарък от Ради.. не съм сигурна дали беше тя. Който ми ги е подарил да си каже, защото се оказаха страхотни, а не ги намирам никъде в нета.

# 29
  • София
Недолюбвам тъмни цветове, колкото и красиви да са. Все пак през зимата повече налитам на лилаво.

Общи условия

Активация на акаунт