Будапеща - перлата на Дунав 5

• 77 253
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
minion4е ние ползвахме апартаменти, но през airbnb.com
В някои от случаите ни чакаше собственика, в някои ключа беше оставен на доверен друг човек или на скрито място с инструкции за вземане и връщане. Най-често при ранно напускане пускаш ключа в пощенската кутия. За това се разбирате предварително. Проблеми не сме имали. С апартамент под наем на нас ни излезе по-евтино, отколкото двойна стая в хотел средна хубост. По-удобно ни беше. Навсякъде условията бяха добри или отлични.
Будапеща ще ви хареса!

# 736
...ще хващаме полета на уиз в 6,30.
От сега планирате пътуване за юни 2016? Защото едва тогава ще има полети на уиз до Будапеща.

# 737
  • София

Напълно подкрепям. Чрез airbnb.com бяхме в Будапеща, Прага и Белград, по-евтино, и на трите места в апартаменти в центъра и за паркиране нямахме проблем - уговорихме се със собствениците.

# 738
В някои от случаите ни чакаше собственика, в някои ключа беше оставен на доверен друг човек или на скрито място с инструкции за вземане и връщане. Най-често при ранно напускане пускаш ключа в пощенската кутия. За това се разбирате предварително. Проблеми не сме имали. С апартамент под наем на нас ни излезе по-евтино, отколкото двойна стая в хотел средна хубост. По-удобно ни беше. Навсякъде условията бяха добри или отлични.
Будапеща ще ви хареса!

Благодаря ви момичета за този сайт, ще се разровя и там. И аз все повече и повече започвам да се увличам по този град. Почти съм сигурна че от всичко изчетено и видяно по вашите снимки ще се върнем с много красиви впечатления. И да, от сега планираме лятна екскурзия догодина  Wink

# 739
  • Sofia
Наистина ли ще има полети София - Будапеща? Аз защо не ги виждам?
Искам и аз в Будапеща!!!

# 740
Привет!
Замисляме и ние семейна екскурзия до този невероятен град. Доста изчетох но тъй като инфото се разминава в някои постове искам да попитам:
1.за трансфера към летището/ще хващаме полета на уиз в 6,30/. Кой транспорт можем да хванем примерно в 4.00 часа сутринта/доколкото четох метрото отваря в 4,30/. Някой използвал ли е транспорта "от врата до врата"/http://www.airportshuttle.hu/en//
2.Как точно става с настаняването на апартаментите резервирани през букинг. Някой ще те чака в апартамента докато пристигнеш и ако го напускаш рано как точно се чекаутваш? ли Embarassed
Препоръчайте ми някои хотелчета с нормални цени, които да са и удобни за трансфер до летището.
Предварително безкрайно ви благодаря!!!
Винаги когато имам някакви въпроси само тук мога да получа бърза и супер точна информация.  bouquet
Ние бяхме в апартамент през Букинг, писахме приблизителния час на пристигане и като бяхме вече на място звъннахме на собстваника, който ни чакаше в апартамента. На тръгване си оставихме ключа на масата в апартамента.

# 741
Наистина ли ще има полети София - Будапеща? Аз защо не ги виждам?
Искам и аз в Будапеща!!!

Полета е Бургас-Будапеща. Вече резервирахме даже си букнахме и трансфер с шатълче до  площад Deák Ferenc в центъра. Ще съм ви благодарна да ми препоръчате наоколо хотелче/апартаментче. Peace

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 15:17 от minion4е

# 742
  • Sofia
Честито на бургазлии!  Peace

# 743
minion4е, приятно прекарване, аз, когато ходих бяхме в един хотел, но не мога да си спомня името, пред него точно минаваше река Дунав.

# 744
minion4е, приятно прекарване, аз, когато ходих бяхме в един хотел, но не мога да си спомня името, пред него точно минаваше река Дунав.

Ако се подсетиш от снимки или нещо друго - свиркай. Wink

# 745
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Здравейте, ние ще ходим до Будапеща за коледния пазар. За трети път ще ни е, но за сефте с децата. Пътуваме с кола през Сърбия и се чудим дали трябва да вадим паспорти на децата или няма нужда. Отсядаме винаги в King Apartmentss, на минутки път от Операта се намират,  на Király utca/street 32 (corner of Kiraly utca and Szekely Mihaly utca). Изключително доволни сме от апартаментите там- имат абсолютно всички удобства. Сега офертата ни за 8 нощувки с паркинг ни излиза 440 евро. Ако някой е запознат за това дали е необходимо да имат паспорти децата нека пише Simple Smile))

# 746
  • София
Да, единственият начин децата да излязат от страната е да имат документи за самоличност, т.е. паспорти или ако са над 14 г. - лични карти. Ако родителите сте с различни фамилии се носи и акт за раждане, където се вижда, че точно вие сте родителите. При еднакви фамилии обикновено не искат.

# 747
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Тaня67 , благодаря ти!

# 748
За паспортите е задължително за лица под 14г. Издават и бърза поръчка за 3 дни срещу 20лв. за първи паспорт. Най-лесно се плаща с карта на ПОС терминал в самото районно, без да се разкарвате и до банковия клон на обслужващата банка.

# 749
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
newsm51

newsm51

Общи условия

Активация на акаунт