Приучване към гърне - част 3

• 81 975
  • 1 486
  •   1
Отговори
# 1 395
Скарлет, не се вързвай на провокации, никой не е в къщата ти, с твоето дете. Ако някой много знае покани го на гости да я научи!
Зои то така, ама не знам да има желаещи да се занимават с нея и гърнето. Но ако някой иска давам му адреса ще го храня и поя една седмица да опита.
А ще му се караш ли, когато я напердаши, че се е изпикала в гащите си? Защото с такава реакция ще се научи за по-малко от седмица.

# 1 396
Горките деца....да бъдат напердашвани  Shocked

# 1 397
Чудо голямо. Сефте. Чудя се, като не искате наистина да си научите децата, защо се лигавите покрай тях и гърнетата? Загуба на време...

# 1 398
И трябва да бъдат бити?

# 1 399
И трябва да бъдат бити?
В интерес на истината, така се отучи детето на моя близка. Момче на 2г3м - инатеше се, не казваше и се криеше някъде, за да се изака в гащите. Няколко месеца обяснения, дебнене, слагане на гърне финишираха с един бой и от тогава всичко се върши в тоалетната.

# 1 400
Чудо голямо. Сефте. Чудя се, като не искате наистина да си научите децата, защо се лигавите покрай тях и гърнетата? Загуба на време...

И трябва да бъдат бити?
В интерес на истината, така се отучи детето на моя близка. Момче на 2г3м - инатеше се, не казваше и се криеше някъде, за да се изака в гащите. Няколко месеца обяснения, дебнене, слагане на гърне финишираха с един бой и от тогава всичко се върши в тоалетната.

В такива случаи бих се обадила на Закрила на детето. Ненормална работа ooooh!, да се бие дете защото не иска да с..е в гърнето. Пълно е с луди! #Crazy #Crazy #Crazy

# 1 401
В такива случаи бих се обадила на Закрила на детето. Ненормална работа ooooh!, да се бие дете защото не иска да с..е в гърнето. Пълно е с луди! #Crazy #Crazy #Crazy
Теб в саксия ли са те отглеждали newsm78

# 1 402
  • Калифорния
Моите родители, слава Богу, не са садисти и никога не са ми посягали. Дори ухото не са ми дърпали, нито са ме шамарили по дупето  Thinking Явно съм късметлийка да имам нормални родители в България.

# 1 403
Сигурно се шегувате, това не може да го мислите. Да биете дете докато не се научи да сяда на гърнето си е ненормална работа.

# 1 404
Не обръщайте внимание, пак се включи да провокира.

# 1 405
  • Драгоман
   Аз моята не съм я била, докато се научи да си казва. Но съм й се карала много и дори няколко поплясвания е имало, защото от инат и мързел се е напикавала! Не се чувствам съдист или лош родител! След това вече е била по-внимателна  Peace Не мисля, че едно шамарче по дупето ще го травмира или нарани много. А като се пребиват по улицата да не би да ги боли по-малко, пък им минава и всичко забравят. В живота после много по-големи травми ще трябва да преживеят, докато се борят с проблемите в училище, в университета, в любовта и още много други.

# 1 406
   Аз моята не съм я била, докато се научи да си казва. Но съм й се карала много и дори няколко поплясвания е имало, защото от инат и мързел се е напикавала! Не се чувствам съдист или лош родител! След това вече е била по-внимателна  Peace Не мисля, че едно шамарче по дупето ще го травмира или нарани много. А като се пребиват по улицата да не би да ги боли по-малко, пък им минава и всичко забравят. В живота после много по-големи травми ще трябва да преживеят, докато се борят с проблемите в училище, в университета, в любовта и още много други.

Не бих ударила детето си, което е едва 1-2-годишно, защото си е свършило работата в гащите. Ти последно била ли си я или не, преди да си казва? Защото за мен и шамарчето си е бой. А и след като после ще имат травми трябва ли от бебета да ги тренираме с бой?

Явно не децата тук имат проблем , а майките. Щом ги биете за такива дребни неща, не знам после какво ще е. ooooh!

# 1 407
Светът върви напред и се развива, само тук има изостанали разбирания! Специалисти правят проучвания, дават се насоки, има книги, видеа, инфо колко щеш, не Пена ще учи отрочето на гърне едва проходило и то с бой! Боже опази!

# 1 408
  • Куциндрел
 newsm78
Мисля, че е от фазите на луната.... Мине се, не мине време и Хеси изтрещява и започва с шамарите.

# 1 409
То и аз съм се карала, не че има ефект, но за такова нещо наистина не бих я била, пък било и шамарче по дупето. А това, че по улиците ще я бият, е кой и за какво ще я бие  newsm78 мен по улиците още никой не ме е бил за нищо. Права е съншайн, в пубертета ще трябва да ги пребивате с бухалката, ако отсега ги биете за такова нещо. Не забравяйте, че в тази възраст те ви копират, ако ги шамаросвате сега, и те ще шамаросват, и ще се чудите защо са такива побойници. Пример, преди време моята се пресегна на няколко пъти да ме удря, първо й хванах ръцете, тя се измъкна, и пак се пресяга, плеснах я през ръката, скъса се от смях, и още повече се настърви. Тогава веднага съжалих, защото ми стана ясно, че това не е начинът, а напротив.

Общи условия

Активация на акаунт