Не виждам изход...или нямам сили

• 74 781
  • 973
  •   1
Отговори
# 15
Ако още четеш....
Опитай се да дишаш бавно, много бавно.Бавно поемай въздух и още по-бавно го издишай.
Налей си чаша вода и отпивай много малки глътки, просто прецеждай по малко вода между зъбите си.
И не мисли сега.Нощта е възможно най-лошото време за мислене и премисляне.Всичко изглежда в пъти по-черно и гадно.На сутринта, нещата са в съвсем други краски.
Ако не ти се спи, намери някоя комедия/забавно предаване, погледай, посмей се....

# 16
  • София
Краси,благодаря!
Малко по-добре съм, главата също ще ми се пръсне от болка...Няма как да се забавлявам, не мисля за проблемите си, единствения въпрос който си задавам и все не успявам да намеря отговор в последно време е защо съм още с този човек...Това е нещото, което най-силно ме наранява в цялата ситуация...

# 17
Исайкова, защо ти е този човек? Разкарай го! Та ти си сама жена, той за какво ти е? Достатъчно си силна да се оправиш и сама!

# 18
Исайкова, защо ти е този човек? Разкарай го! Та ти си сама жена, той за какво ти е? Достатъчно си силна да се оправиш и сама!

+1 . Peace

Освободи се от този човек !
Той не ти помага , а допълнително те тегли надолу ! Naughty

Горе главата ! Hug

# 19
... И това ще мине.

# 20
Напълно нормална реакция - бракът ти се е провалил, сега се проваля още една връзка. Не мисли, че ти си виновна - те са простаци  Laughing Гледай напред, себе си , сина си, всичко ще се нареди.  Професионална помощ е добра идея, поне някакви хапове или билки. Защото не винаги се получава със - стегни се, човек има право и да се отпусне за малко. 

# 21
  • Бургас
Краси,благодаря!
Малко по-добре съм, главата също ще ми се пръсне от болка...Няма как да се забавлявам, не мисля за проблемите си, единствения въпрос който си задавам и все не успявам да намеря отговор в последно време е защо съм още с този човек...Това е нещото, което най-силно ме наранява в цялата ситуация...

Мериш ли кръвното?Казваш, че имаш сърцебиене, главата те боли.От нерви и притеснение да не направиш беля, мери го и вземи мерки, за да знаеш какво е.Може да са на нервна почва симптомите и най-вероятно е така, но е хубаво да отхвърлиш кръвното като причина за лошо здравословно състояние в този момент.
Наистина се намираш в много трудна ситуация, с малко дете, без работа и кола.А човекът до теб ми се струва незаинтересован в случая.Какво ти дава той в тази връзка - сигурност, утеха, обич, загриженост?Май не.
Помисли дали не е по-добре да започнеш отначало на чисто, без човек до себе си, отколкото да мислиш за още един проблем - "защо не приема на сериозно болката ми", "не ме разбира" и т.н.Имаш си достатъчно проблеми, за да мислиш и за още един - мъжа до себе си.
Сега положителната страна на нещата.Млада си, здрава си, имаш си най-сладката подкрепа - детенцето.То е здраво.Имате си дом, какво по-хубаво от това.Имаш си и време от 4 месеца, в което ще си починеш и ще обмислиш нещата.През това време можеш да търсиш работа, дори и на място, не само чрез Сиви по Интернет.Потърси помощ от приятели.Излизай, дори и само за разтуха.И когато излизаш и се разхождаш или си в компания, мисли само за хубавите неща, които ви предстоят, защото живота е кръговрат от хубави  и не чак толкова неща.На теб неприятните вече са ти се случили, сега очаквай хубавите.Само отвори очи, уши и живей за себе си и твоят син и за всичко, което ви предстои занапред  Simple Smile

# 22
  • на брега на морето
Исайкова, живи и здрави сте с детето, а от това по-хубаво и по-добро НЯМА.

За жестокото главоболие ти препоръчвам:
- започваш от началото на веждите по ръба на очната кухина - натиск с пръсти едно до друго или поглаждане до края на веждите пак с натиск
- натиск до двете ноздри ниско долу
- евентуално слепоочията
- натиск  или поглаждане със сила в основата на черепа на тила - от средата към края

За сърцебиенето - бавно, леко, дишане, може да погалиш сърцето. То е най-нежният орган.

Разкарай сънивия господин. Наистина те дърпа надолу.
Душичка,  Hug, скоро помислих за теб

# 23
Все пак си разведена, тоест бащата на сина ти е жив и здрав (надявам се). Не може ли да поеме той основното финансово бреме в момента ? От стрес човек може МНОГО сериозно да се поболее, да си докара ранен климактериум и сума ти проблеми, от които после години да не може да се оправи. Не си го причинявай и се щади. Стресът е по- опасен от проблемите, които го причиняват.

# 24
Исайкова, как си днес?

# 25
  • с/у ОколоМръсТното
От няколко дни ми минават лоши мисли.... което ме побърква, в същото време зная че не мога да поема по лесния път и да оставя сина си...

потърси специалист, нещата доста са се усложнили...
Късмет и дано в скоро време всичко лошо е зад теб  Hug

# 26
Човекът до теб, явно не е човекът за теб. Всички сме били на дъното- вярвай ми докато ти и детето сте живи и здрави всичко друго е преодолимо. Събери сили- от всяка ситуация има изход и то минимум два. Почни да си търсиш работа, ако трябва запиши курсове от програмите в бюрото по труда. Горе главата  Simple Smile

# 27
  Горе главата и от мен!  Hug

# 28
Исайкова,всичко ще се оправи! Wink
Но и аз мисля,че ще е хубаво да се консултираш с психотерапевт на първо време,а вече той/тя ще прецени,дали да те прати и на психиатър.
И другите са прави-не е хубаво да се мисли или разсъждава вечер! Wink Hug

# 29
Здравей. Ноща е "страшна".Едва ли ще го измислиш точно сега. Разсей се с нещо,а сеиозните мисли ги остави за светлата част на деня. Успех. Peace

Общи условия

Активация на акаунт