Не виждам изход...или нямам сили

• 74 750
  • 973
  •   1
Отговори
# 45
Винаги съм имала самочувствие.Винаги мъжете са ме носели на ръце...никога не съм допускала цял живот мъж да се държи с мен както в момента.Майка ми не може да ме познае...аз също...знам че не е незаменим...но безсилна съм...
А истината е че ми е трудно да съм без мъж,обичам да съм слаба ,закриляна,обгрижвана,сигурна...вярно че с него в момента не го чувствам,но бе него още по зле.

Ами ето ти още една задачка - поогледай се зад ъгъла, може нещо по-подходящо да намериш.
И как реагира той, като му каза? (Без много пророчески дарби мога да предположа, че те е изкарал виновна.)

# 46
Той сигурно си има и ценни качества, щом толкова си го харесала - за мен е лесно да напиша отстрани "зарежи го", но за теб е друго... Той какво казва, как вижда вашата връзка, това са важни неща. Иначе - много по-добре е сама, отколкото с мъж, който те кара да се чувстваш необичана -гарантирано е това. Пък и сама не се остава завинаги, винаги срещаш някого впоследствие.

# 47
Исайкова, нямаш ли близки приятелки в подобно положение,
т.е. разделени от съпругът си.
Трябва да се заобиколиш от хора, които те разбират, да предприемеш неща с тях,
да се научиш да си щастлива без мъж (не е казано, че трябва да се разделиш със сегашния),
просто да се научиш, че твоето щастие не зависи от него. Тогава ще срещнеш точния.
Щастливи хора привличат това което поискат.

Но най-важното е, да се разреши проблема с работата.

Аз ти писах за филма на лични, опитай с благодарността, почувствай се благодарна, че си здрава, красива, че имаш здраво и красиво дете.

Една съфорумка беше казала,
имаш здраво дете, ти проблеми нямаш.  Peace

# 48
Винаги съм имала самочувствие.Винаги мъжете са ме носели на ръце...никога не съм допускала цял живот мъж да се държи с мен както в момента.Майка ми не може да ме познае...аз също...знам че не е незаменим...но безсилна съм...
А истината е че ми е трудно да съм без мъж,обичам да съм слаба ,закриляна,обгрижвана,сигурна...вярно че с него в момента не го чувствам,но без него още по-зле.

Ако ти трябва винаги мъж за да се чувстваш добре, имаш много ниска самооценка и никакво самочувствие. Жалко че не го съзнаваш, за да можеш да направиш поне усилие да си помогнеш.

За съжаление имам приятелка на която много ми напомняш. Вече е на възраст и все се чувства самотна и все чака някой мъж да я отърве от самотата. Не че няма връзки ама те като твоята. Ами няма да стане, трябва сама да се чувстваш добре в кожата си. Надявам се да го осъзнаеш  и да потърсиш помощ. Аз за съжаление не знам как да ти помогна.

# 49
А за проблемите и начина по който се чувствам казах му го...
Как реагира той?

# 50
  • София
Щом няма на къде повее да се влошават:
нещата се оправят! Peace

# 51
  • София
Ами аз говорих и вчера и онзи ден, като спокойно му обясних че виждам промяната в него от както останах без работа ( само 3 седмици )...как се чувствам му обясних и му предложих ако нещата са изстинали да се разделим спокойно без да се караме...той каза че няма такова нещо, обичал ме ...вчера след като се повтаря държанието му му напомням всичко това като му казах че според мен не ни върви връзката и затова искам да поговорим ...той избухна и каза че още веднъж ако кажа че връзката ни не върви-късаме...нито се замисля за проблемите ,нито нищо...всеки опит за разговор от моя страна го приема като обвинение и нападение...а аз просто споделям как съм и кое се е променило...вчера всичко беше окей,до момента в който ми звънна че се прибира и аз не съм чула телефона и го набрах с 2 мин закъснение след него..вече беше ядосан...после разхождахме кучето вечерта и телефона ми звънна , една майка от съучениците на сина ми да обсъдим проблемите в училището...той пак ми беше сърдит защо толкова дълго съм говорела и пак цупеше после...като ми каза следващия път като имам намерение да говоря толкова да не излизам с него,да му давам кучето сам да го изкарва...и ей за такива дребни неща се караме...

# 52
Цитат
той избухна и каза че още веднъж ако кажа че връзката ни не върви-късаме...
Кажи го!
Той въобще не ти е подкрепа, само търси повод за мрънкане. Ако си сама поне ще имаш спокойствие.

# 53
  • София
Някой по нагоре ми каза че щом мъж ме кара да се чувствам добре нямам никаква самооценка и самочувствие..Според мен няма много общо или поне не са взаимно изключващи се...Имам си самооценка, имам си и его, това че когато съм с партньор и се чувствам обичана и именно това ме прави щастлива не мисля че означава непременно че съм без самочувствие Simple Smile))))

# 54
  • София
И не,нямам приятелки,които са разделени или разведени.Точно обратното , повечето са все с мъжете си , не излизат без тях...

# 55
Ами аз говорих и вчера и онзи ден...

Всичко това, което си описала звучи наистина ужасно. Само в няколкото изречения с които разказваш за взаимоотношенията ви се усеща напрежение и липса на каквото и да е разбирателство. В такъв момент от живота си според мен трябва или да си с някой, който те кара да се чувстваш по-добре и по-сигурна, който те подкрепя и уважава, или просто да останеш и да се бориш с проблемите сама. Защото в сегашното състояние ти реално си сама, но с още един "товар". Не мога да знам какви са чувствата ти, но съм сигурна, че когато човек изпадне в подобна ситуация, когато му се струпат толкова проблеми наведнъж е способен да се самозаблуждава от "нуждата" този или онзи да е до теб и си мисля, че при теб страха от това да останеш сама е по-силен от чувствата ти към този човек. А заплахата, че ако кажеш още веднъж какво те тревожи или че нещата не вървят - късате, говори сама за себе си относно това какъв е човекът с който си в момента.

Премисли нещата, опитай се реално отстрани да погледнеш плюсовете и минусите в тази връзка и вземи своето решение. Когато си сигурна в него ще ти олекне. Сега ти тежи, защото (според мен) не си щастлива, но се страхуваш да поемеш нещата в свои ръце и да се освободиш.

# 56
  • София - Рим и обратно

Ако ти трябва винаги мъж за да се чувстваш добре, имаш много ниска самооценка и никакво самочувствие. Жалко че не го съзнаваш, за да можеш да направиш поне усилие да си помогнеш.

И аз имам същите наблюдения, и то от много близки мои хора, не е да съм го чула отнякъде... За жалост много голям процент от жените буквално си съсипват тотално живота и здравето, само заради паническия страх да не останат сами. Което е тооооолкова глупаво...

# 57
Има жени , които без секс не могат .
И са готови да търпят всякакви унижения ...
Това също е причина да искат мъж на всяка цена .
Не твърдя , че Исайкова е от тях , посочвам го като причина .

# 58
  • София - Рим и обратно
Парадоксът е, че мъжете пък бягат панически от точно такива енергии. Или пък остават само тия неподходящите, вирусите... Аз също не твърдя, че Исайкова е от тези жени. Просто "на всяка цена с партньор" не съм го разбирала никога. И това, някой да ми хленчи и да ми вдига кръвното по гореописания начин, просто няма начин да го изтърпя, само за да се каже - ето и аз съм с мъж! Crazy

# 59
И аз не го разбирам .
Да ме ограничава колко ще говоря по телефона ?! Rolling Eyes
И всичко останало ... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт