Не виждам изход...или нямам сили

• 74 772
  • 973
  •   1
Отговори
# 60
Стpува ми се, че младежа се дъpжи като съкваpтиpант.
Пpи тебе ли живеете или у тях? Защото ако съм си в къщи хич няма да го тъpпя.
За мене пpоблемите на детето в у-ще са по-важни от pазходка с кучо.

# 61
Вместо да я подкрепя поне морално в този труден момент, той ще я изкарва виновна за щяло и нещяло и ще и се дръвчи насреща. Айде нЕма нужда...  ooooh!

# 62

При нея   живеят .
Дали пък той не я ползва за безплатна квартира ?

# 63
според мен е по-важно да се концентрираш в/у намирането на нова работа , отколкото в/у това да се разделяш с човека до теб ...

# 64
Такива да ми се изнервя, че не съм му вдигнала съм ги имала с моя мъж Laughing И също като говоря дълго винаги започва да пита "нещо важно ли беше", ама винаги и аз едва ли не трябва да давам обяснение защо съм говорила толкова дълго по телефона. Не знам за теб, но аз търпях, търпях и в един момент не можах повече. Не мисля, че имаш нужда от такова отношение и такъв човек до себе си. Ако не можеш да се разделиш с него постой и потърпи още малко. Но все в един момент или ще ти омръзне, или нещата ще свършат зле за теб.

# 65
  • София
Стига де, не съм казала че на всяка цена трябва да има мъж до мен.Аз се прияързах и го обичам.Ена година бях преди това без партньор и се чувствах доста добре.РаботАта ми беше истинско удоволствие и бях окей...Секса, обичам секса много, сигурно мога обаче без него...проблема дойде че се привързах и с времето започнах да изпитвам по силни чувства...някой спомена че може да се самозалъгвам, може , не го изключвам...
Но и нещо друго, той в началото не беше такъв...

# 66
  • София

При нея   живеят .
Дали пък той не я ползва за безплатна квартира ?
Той си има апартамент,но се нанесе при мен още в началото.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 20:32 от Исайкова

# 67
Дам, и моят не беше такъв в началото Whistling Но да ти кажа не станаха по-добре нещата с времето, а напротив.

# 68
  • София
Дам, и моят не беше такъв в началото Whistling Но да ти кажа не станаха по-добре нещата с времето, а напротив.
О, далеч съм от мисълта че ще се оправят.И при нас се влошават с всеки следващ ден.

# 69
  • София

В началото всеки гледа да се представи в по-добра светлина.
Сигурно и  мъжете така биха казали за нас. Като заживеем заедно се виждат не само добрите черти на характера.
Но не приемам да се омаловажават проблемите на детето ми. Ще си говоря когато и с когото искам.
Иначе - търси си работа. Няма как да стане веднага, трудно е. Сподели с всички познати каква работа търсиш - все от някъде може да излезе подходящо предложение.

# 70
Стига де, не съм казала че на всяка цена трябва да има мъж до мен.Аз се прияързах и го обичам.Ена година бях преди това без партньор и се чувствах доста добре.РаботАта ми беше истинско удоволствие и бях окей...Секса, обичам секса много, сигурно мога обаче без него...проблема дойде че се привързах и с времето започнах да изпитвам по силни чувства...някой спомена че може да се самозалъгвам, може , не го изключвам...
Знаеш, че ще става по-зле, имаш достатъчно ядове и грижи на главата си и пак си с него.
Колко те е страх от самотата?
На болднатото си отговори дали е така и тогава реши как да продължиш напред.

# 71
  • София
Исайкова  Hug
Имаш един голям проблем и заради него всички дреболии ти изглеждат като гигантски непреодолими драми.
Ще се отървеш от него, сигурна съм, и само да минат месец-два и навикът от присъствието му да изчезне, ще си нова жена.

# 72
Една такава изпиваща енергията връзка наистина много скапва светоусещането.  Tired
Връзките, любовта трябва да дават сила, подкрепа, сигурност, спокойствие, а не разклатено самочувствие, притеснения и още по-голяма несигурност.  Peace

# 73
Нито Исайкова може да сподели всяка подробност от битието си с този човек, нито е във възможностите на всяка, прочела темата, да провиди какво се случва с Исайкова, приятеля й, и какво се върти в душите им. Не се свенете да бъдете по-скромни в съветите си!
Исайкова, вслушай се в себе си! Като ти се плаче, плачи! Говори с мъжа! Тук така или иначе може да се оплачеш и да получиш големи дози чисто женска солидарност.  Hug
За останалото ти желая късмет и желаната работа.

# 74
  • София
Благодаря ви, наистина!
Аз наистина не искам да изкарвам на показ останалата част от битието и отношенията ни, защото тогава ще ме заклеймите Simple Smile ще изглеждам пълна глупачка. Mr. Green
Но аз съм му много признателна, въпреки всички ядове напоследък той много ми помогна да преживея развода си и благодарение на него забравих бившия ми съпруг.Помагал ми е и за детето, за което съм изключително благодарна. Blush

Общи условия

Активация на акаунт